Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

Pane Braune, nežijete vy náhodou na jiném kontinentu? Takže asi težko dokážete úplně přesně pochopit, při vsí úctě, co se děje v Evropě. Můžete namítnout, že v Čechách skoro žádné muslimy nemáme. Na druhou stranu spoustu islamofobů. Právě proto, že tady ještě žádné významné množství není, ale lidé cestují - za prací, na dovolené, mají různě po Evropě své příbuzné, či přátele, vědí, jak to v místech, kde jejich množství překročilo jistý bod - dejme tomu, je jich víc, než malé množství - rádi by, aby ten status quo Čech zůstal. Nikdo nestojí o problémy, jaké jsou jinde. Francie, jakou dobu tam mají vyhlášený výjimečný stav. A nemyslím si, že lidé mají z islámu, a muslimů hrůzu. Je to spíš cosi jako dílem nedůvěra, dílem odpor, jsou jiní, často agresivní, staví se k nám nadřaženě, všechno to popuzuje. A lepší to nebude. Není vůle, nás tady nikdo nedonutí muslimy milovat, ani zákony, těch je už tolik, zákazů, příkazů - že je za chvíli nebudeme ani vnímat, a muslimové nás nikdy nebudou, právě kvůli svému náboženství, respektovat.

Vzpomínám na jednoho araba z Francie, řešilo se napadání a teror ze strany arabů, na čínské migranty. Proč to děláte? Nemám je rád. Proč? Chodí hezky oblékaní, mají velká auta, a to není fér. To je jejich filzofie. Číňané pracují do úmoru, ale není fér, že se mají dobře, když nezaměstnaní arabové, bez chutí a vůle pracovat, nemají nic. Nezamyslí se, proč je tomu tak. Prostě to není fér.:-P

6 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy