Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LV

Israel 1948/2018 Vyplněné biblické proroctví?

Zní hlas volajícího: Slyšte to všichni lidé: „Nýbrž stane se v ten den, že položím

Jeruzalém jako kámen přetěžký všem národům, jejž kdokoli zdvihati budou, velmi se urazí, byť se pak shromáždili proti němu všichni národové země." (Zach.12:3) Tím oficiálním uznáním Jeruzaléma za hlavní město Izraele a oznámením, že tam přestěhuje americké velvyslanectví, uvedl americký prezident Donald Trump 6. prosince 2017 ten Kámen urážky do pohybu. Již o několik dnů později žádalo plenární 20 zasedání OSN Spojené státy rezolucí, aby se od uznání Jeruzaléma izraelským hlavním městem ustoupilo. Žádost přišla z Turecka a Jemenu. K 128 státům, které pro ni hlasovaly, se počítají vedle Saudské Arábie, Egypta a Kuvajtu také Německo, Francie a Velká Británie. zasedání OSN Spojené státy rezolucí, aby se od uznání Jeruzaléma izraelským hlavním městem ustoupilo. Žádost přišla z Turecka a Jemenu. K 128 státům, které pro ni hlasovaly, se počítají vedle Saudské Arábie, Egypta a Kuvajtu také Německo, Francie a Velká Británie.

1 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

1 0
možnosti
Foto

Pragmatické chování státu Izrael bude vždy přivádět k zuřivosti všechny egoisticky smýšlející evropské politiky. O nevědomcích, kteří rádi diskutují, odsuzují ba i dokonce mají chuť rozhodovat o osudu druhých ani nemluvě.

9 0
možnosti
Foto

Opravdu je vždy nutné podporovat realizaci zásady, že účel světí prostředky a nedbat přitom zásady, že prostředky znesvěcují cíle?

1 0
možnosti
DR

Mám jiný názor. Nevidím jediný důvod proč bych měl tleskat někomu, v tomto případě Izraeli, který situaci v syrském regionu rozdr.e ještě více než byla předtím.

Jinými slovy, to že s někým v některých věcech z minulosti souhlasím ještě neznamená že s ním musím souhlasit v každé další indiánštině.

4 3
možnosti
Foto

Ze zásady nelze podpořit ani únos Eichmana. Abych uvedl akci, která zdánlivě má akce zcela bez poskvrnky. Šlo o akci na území jiného státu bez soudního posvěcení tohoto státu. Normální by bylo, kdyby Izrael požádal o pomoc tento stát při jeho zatčení a vydávání. Tak jako to třeba proběhlo v kauze Nikulin.

A co se týče současných událostí v Gaze, tak účelově seřazujete fakta, protože nejdříve se odehrála střelba ostrými do demonstrantů, a teprve pak tito demonstranti začali používat zapalování pneumatik jako prostředek ochrany svých životů. A není možné dnes, aby policie neuměla dnes zasáhnout proti demonstrantům tak, aby to nemělo za následek ztráty na lidských životech.

1 12
možnosti
MB

p. Řezník, Vy ,máte úžasný dar NEvidu ! Stalin ,se rovněž neradil, když vyslal svého Cepínistu na hlavu Trockého. Hyena - Adolf Eichmann nikdy nelitoval svých činů - podobně jako bláznivá Brožová - Polednová s M. Horákovou. Palestinci si zase představují své soužití pod heslem - Nějakou raketku odpal - cosi podpal, přispěješ tak k porozumění a míru ! ("Vložte si na hlavu bednu sýru") - Třeba Vás zchladí, to Vám Buček takto odlehčeně, radí ... :-)

10 1
možnosti
MB

Válka v Sýrii je zajímavá - občanská válka s mezinárodní příměsí ! Podstatní hráči tam mají zastoupení a sledují své cíle ! Rusko si hájí přístav Tartús a po otci podporují synka, Asada. USA podporují Kurdy - Které zase hubí Turecko. Podstatná je aktivita Iránu, který takto předsunut - právě pohlíží na Izrael. Jde o jeho snahu, budovat si vojenské základny. Z opačné strany, pak obranné nálety k rozbití. Do toho všeho se ještě motají ruští žoldáci, kteří zase byli zdecimováni USA. K ještě většímu chaosu - zájmy Saudské Arábie a Kataru ! Všichni tam vkládají prachy, proto vše trvá a bojuje se. Rusko, to nazývá bojem proti Islamismu - Já to zazývám bojem proti křesťanství. V podstatě názorná ukázka amorálního uplatnění pragma zájmů - Ve svém důsledku ohrožení Izraele. Zatím vše na "Lokální úrovni", co se z toho vyvine?:-)

6 0
možnosti
Foto

Izrael musí dodržovat lidská príva

1 4
možnosti
JS

Kdo nechce vidět nevidí. Kdo nechce pochopit nechápe.

4 0
možnosti
RK

Nic není černobílé a pokud existuje demokracie apartheidního typu, tak ano, i Izrael je demokracie.

0 5
možnosti
PK

Je to jediná demokracie v moři písku a zla, zaslouží obdiv a podporu...R^

12 0
možnosti
Foto

Ale snad lze souhlasit s tím, že je demokracií jen tehdy, pokud dodržuje mezinárodní právo, vlastní zákony i lidská práva.

1 3
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy