Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

Pan profesor nevymyslel slovo, četli z Nerudových Písní kosmických:

Již vzhůru vy hrdobci jimž hrouda nohu víže...

0 0
možnosti
JU

Mi nová slova nevadí a to ani ta, která oficiálně neexistují, ale jejichž význam lze logicky odvodit. Pan Horner se bez vymýšlení nových slov při své křečovitosti zjevně neobejde, prostě chtěl napsat pamflet za každou cenu, a tak to udělal. Ale slovo "migrofob" vystihuje podstatu, takže z mé strany nic proti. Mnohem hloupější pojem je "kulturní rasismus". Logicky je takové slovní spojení nesmysl. Pan Horner sice není přímo jeho tvůrcem, ale jednu dobu se ho velmi aktivně snažil propagovat. Fanatismus má zkrátka mnoho podob. Vám karma.

5 1
možnosti
ZH

Fobie je neodůvodněný až úzkostný strach z něčeho, který bývá neovladatelný. Většina lidí, kteří odmítají migraci, však takový strach nemají. Migraci odmítají většinou ze zcela racionálních důvodů. Proto se v takových případech nemůže jednat o fobii a tedy slovo migrofob nevystihuje vůbec nic, je to jen dehonestující nálepka.

Podobně jako jeho výraz neonarcista. Mám silné podezření, že kdysi dostal vyhubováno za nadměrné používání pojmu neonacista, kterým křivě nálepkoval kdekoho, takže si účelově vyrobil slovo nové, které však v jeho hlavě nahrazuje právě toho neonacistu. Aspoň tak se mi to jeví z jeho pamfletů.

4 1
možnosti
Foto

Speciálně pro pana Polického ale i pro další zájemce, zde je zdroj jednoho z nejnechutnějších případů toho, jak evropská justice postupuje poněkud zvláštně v posuzování kriminality utečenců. Utočník dostal 6 respektive po nátlaku nejvyššího soudu 7 let a nějakou tu pokutu. Ovšem zajímavé na tom všem, kromě toho že se jedná o naprosto směšný trest, je, že rozsudek se opírá o fakt, že chlapec kterému bylo 10 let s aktem nesouhlasil. Nemohu k tomu dodat nic publikovatelného

https://www.independent.co.uk/news/world/europe/austria-swimming-pool-rape-theresienbad-vienna-iraqi-refugee-a7473441.html

5 1
možnosti
Foto

Specialně pro Vás-kolik myslíte, že je běžný trest za znásilnění běžný v Evropě?

"Tresty odrazují od recidivy, míní resort

Podle statistik ministerstva bylo loni za znásilnění odsouzeno 227 lidí, z toho šest recidivistů. „Z uvedeného čísla lze usoudit, že současné výše trestů za znásilnění plní svoji úlohu prevence recidivy,” konstatoval Říman. Z 227 odsouzených dostalo 113 nepodmíněné tresty vězení, přičemž průměrná délka těchto trestů přesáhla pět a čtvrt roku."

https://www.novinky.cz/domaci/456110-zprisneni-trestu-za-znasilneni-neni-treba-podminky-staci-odmita-kritiku-ministerstvo.html

Pokud by to nebyl cizinec a udělal to u Nás dostal by patrně ještě nižší trest.

0 3
možnosti
ZH

Pane Polický, vy rozdáváte zběsile mínusy i v případě, že je konstatován holý fakt. Z čehož mi plyne, že se nemůže jednat o nesouhlas s nějakým názorem. Tedy to chápu jako čistou nenávist k dotyčným osobám. Stojí vám za to si nenávistí ničit vlastní zdraví?

7 1
možnosti
TT

On to dělá pro boha z lásky.

4 1
možnosti
KC

Není mi jasné, proč ženevská konvence o právu běženců na azyl při válce v jeho domovské zemi neuvádí bližší označení místa azylu. Migranti absolvují tisícikilometrové trasy po souši i po moři ze subsaharské oblasti, ačkoliv poblíž domovů mají dostatek příležitostí přečkat nejhorší. Pak se nejedná o útěk před válkou, ale o útěk za bohatstvím. A takové praktiky pak vedou k machinacím, k tučným ziskům převaděčů a chytračení zúčastněných.

2 1
možnosti
TT

No, ono to v té konvenci ošetřeno je, že musíš přijít ze země, kde ti něco hrozí, abys měl nárok na ochranu. Proto emigranti ze socialismu skončili vždycky nejdřív v té první nesocialistické zemi, kde buď museli podat žádost o azyl na místě, nebo požádat o asyl v jiné zemi a počkat pěkně na místě, dokud nebude udělen.

Podle toho je taky upravena platná Dublinská dohoda, že když se dostane žadatel o asyl do Scjengenského prostoru, musí žádat v zemi vstupu, muhehe. My všichni víme, že vládnoucí neomarxisté na platné zákony kašlou, když se jedná o "uprchlíky", jako třeba včera, když lidi útočící na policajty nebyli zastřeleni ani zavřeni, ale přivítáni.

3 0
možnosti
ZH

S lidmi, kteří sami sebe pasují na mravokárce a vymýšlejí si různé slovní složeniny, aniž by chápali významy slov, jsou jen a pouze problémy.

Co se týče těch neznalých (Koránu a islámu) muslimů, to je irelevantní. Protože jakmile se takových někde nahromadí vícero, vždy se mezi nimi vyskytne nějaký, který Korán i islám ovládá dobře a začne ty ostatní dirigovat. Alláh po tobě vyžaduje to a to. Když mu budeš odporovat, čekají tě pekelná muka za živa. Hle, zde v Koránu to tak je napsané (to o pekelných mukách je tam tolikrát, že nikdo nemůže být na pochybách). A problém je na světě, byť to ty vlažné muslimy původně ani nezajímalo.

2 1
možnosti
TT

Já těch vlažnejch muslimů moc nevidím. Člověk by si řekl, že když žijou někde doma za větrem, kde kafíra uvidí tak leda v čumbedně, tak že chodí do mešity, "protože se to tak dělá", a ze slušnosti. Ale když si vzpomenu na pravidelné mezinárodní oslavy teroristických útoků a na statistiky ohledně souhlasu s ISIS, šarií atd. atd., pokládám vlažný muslimy za propagandou vytvořený mýtus.

2 0
možnosti
PS

Blog Hornera vysel na titulce čtenost vcelku velká a karma nad 20. Co k tomu dodat, kdyby psal o kardiovaskulárních poruchách pražských holubů, určitě by se karma vyšplhala daleko více.

1 1
možnosti
SS

Pri podobnych utocich by se mela resit pouze jedina vec ... zustat pri jednotlivych ranach ci prejit na kratke davky ...

Toto nema ci migraci nic spolecneho - to je prosty utok zdivocele bandy.

27 0
možnosti
JH

Nevím jak v Ceutě nakupují elektřinu, ale věděl bych jak ušetřit na střelivu.

1 0
možnosti
Foto

Ptáte se

Opravdu ale musíme nutně věřit, že statisíce a letos už desetitisíce lidí hrnoucí se do Evropy jsou ohroženy na životech? Každý jeden z nich?

Zdroj: https://martinbraun.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=672266

Ne tomu opravdu věřit nemusíte a ani to vůbec nikdo netvrdí (alespoň nikdo z politiků o kom vím). Jde jen o to, že každý jeden má právo na spravedlivé posouzení jeho žádosti.

A výraz migrofobové je pak zcela namístě pro ty kdo odmítají migranty paušálně a používají demagogie typu v Rakousku znásilnil migrant-ono jde zase napsat ve Francii zachránil migrant dítě,...ale to je pořád o tom, že to nic nevypovídá o komkoliv jiném, jen to vypovídá o konkrétním násilníkovi nebo o konkrétním zachránci. Paušalizace typu migranti znásilˇnují, nebo migranti zachraňují,...jsou prostě nesmyslnné.

4 28
možnosti
TB

Ano, každý jeden příchozí migrant má právo na posouzení azylu. Ale musí se to dít již na africkém kontinentu, nikoli v Evropě, protože jak vidíme, Evropa nechce nebo neumí ty lidi, kterým je azyl zamítnout, vyhostit zpět do jejich země ;-)

17 1
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy