Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

Protože jsem pamětnice, ty články mně něco silně připomínají. Když jsem brala rozum začala jsem nesnášet komunistickou doktrínu. Po neustálé mediální masáži jsem se dobrala až nenávisti. Máte pravdu, že tímto způsobem se odpor výrazně zvyšuje, vidím to i na sobě, zejména proto, že problémy a násilí se bagatelizují a předvádí se nám jen "bohulibá" a "mírumilovná" ideologie. Jako přes kopírák.

7 0
možnosti
MP

Dost lidí vidí všechny muslimy jako zakuklené belzebuby.Bohužel.Je tedy s podivem kolik tisíců lidí každoročně k těm" zakukleným belzebubům" jezdí a využívá jejich služeb.

1 0
možnosti
JR

J74a78n 37R10á68ž

12. 8. 2018 12:13

Jezdil jsem realtivně často do zemí, kde je Islám státním, tedy státotvorným náboženstvím. Dodržujeme tam striktně jejich kulturní i náboženské zvyklosti a nemáme tak s muslimy žádný problém. Nechápu , proč by Evropané měli kritizovat, že v mnoha tamních zemích ženy musí chodit zahaleny, že pití alkoholu v době, kdy Alláh vše vidí se trestá, že v hodinách určených k modlení nemohu chtít taxík nebo obsluhu v hotelové restauraci, volání muezzina z ochozu minaretu, zesílené tlampači, považuji za místní folklor..atd..atd. Rozhodně by mne ani nenapadlo měnit jejich zvyklosti, nikoho tam neprovokuji nějakým drzým chováním Evropana, a určitě bych nikoho přesvědčoval, že křesťanství je pro nej ideálním náboženstvím. Za porušení tamních předpisů i zvyklostí bych mohl být v mnoha zemích Arabského poloostrova i jako cizinec zbičován, což je mi známo, ale nijak to neodsuzuji, neb jen tak si tam udrží pořádek a resekt k náboženským i státním autoritám. Je to tam takto zavedeno a není na nás, abychom se snažili do toho zasahovat.

Na druhé straně ale trvám na tom, aby hosté z těch zemí stejně tak, jak my u nich, i oni striktně dodržovali naše zákony, závazné předpisy i kulturní zvyklosti, když přijedou k nám a byli trestáni nebo vyhoštěni, když se tak chovat nebudou.

Co je na tom divného?

PS. Nejraději jsem jezdil do těch zemí, kde mají autokratické vlády (Omán, SAR, Katar a když jsem se štěstím sehnal turistické vízum, navštívil jsem i Bahrajn, což je velmi zajímavá země). Tedy země, kde je tvrdá náboženská disciplína, protože tam všechno funguje, nikdo cizince neohrožuje, neokrade a když jste dostatečně pokorní, nikoliv podlézaví, setkáte se v těchto zemích s arabskou přátelskostí.

5 0
možnosti
Foto

V seriálu se píše o konvertitech z křesťanství na islám. Co jim hrozí u nás od státu? Nic. Idylka ovšem končí, když se občané muslimských státu stanou konvertity v opačném pořadí - z muslimů jsou křesťané. A hned vynikne rozdíl.

10 0
možnosti
JR

J35a53n 76R62á89ž

12. 8. 2018 12:14

V mnoha muslimských zemích je to hrdelní zločin!

1 0
možnosti
VB

R^..Ale něco do sebe ten seriál má, třeba v lidech vzbudí ještě větší odpor k této středověké politické totalitní doktríně, tím jaký dostává prosto v mainstreamu.Ale když elity tento totalitní systém prohlásí za náboženství tak kdo myslí jinak tak je korektně fuj,,,,,míň korektně už xenofob atd.:-)

6 0
možnosti
PP

Paretovo vědecké pravidlo praví, že 20 % něčeho toho udělá 80 %, tedy bych použil spíše 80/20 než autorem použitých 70/30 a již by to šlo nazvat dokonce jako vědecký poznatek.

1 0
možnosti
Foto

Já to uváděl pouze jako ilustraci. Nikoliv jako vědeckou studii.

0 0
možnosti
LT

Nejodpornější na posledním dílu seriálu o muslimech iDNES je, že autor záměrně a vědomě PODVÁDÍ!

Článku vévodí fotografie krásné mladé muslimky v šátku, takže si každý zcela automaticky myslí, že jde o fototografii Danieli Bastlové, o které se v článku mluví. Omyl ! Na fotce NENÍ Daniela Bastlová!! ale je to reklamní fotka koupená ve fotobance.

Skutečná Daniela Bastlová, je totiž "chodící pytel", z čehož je zcela jasné, že je zastánkyní té nejortodoxnější středověké verze islámu - wahabismu (salafismu) šířeného Saudskou Arábií. Daniela Bastlová totiž vypadá takto!! http://muslimskaunie.cz/ceska-daniela-bastlova-slozila-magistersky-titul-na-prestizni-univerzite-al-azhar/

Tento autor iDNES není seriozní novinář, ale podvodník, výrobce fake news a prodejný propagandista. A kdo platí celý ten seriál? Saudská Arábie?

27 1
možnosti
DT

Je to opravdu strašné. Tohle bagatelizování salafismu nedělají ani Němci... :-/

8 0
možnosti

V blogu je vyjádřena hlasitě jen 100 % pravda.

5 0
možnosti
PB

...... mňo, osobně bych je za ten "seriál" pochválil,- čím víc tlačijou na pilu, tím větší odpor vůči multikulti normální a slušní lidé projevují,- viz. diskuse pod tema šílenejma slátaninama !VEU

12 0
možnosti
OP

Přeji vám, aby admini Idnes zmoudřeli a tento realistický článek vám nesmazali :-)

16 1
možnosti
VV

Myslim ze doufate v nemozne. Snad kdyby se vratil pan Dvorak a Al Char.

Doufam, ze to zde zustne, kritizovat soucasne adminy by ve svobodne spolecnosti melo byt dovoleno.

1 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy