Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J45a93k32u22b 93Š15o33l24c

5. 11. 2018 11:10

Nechápu proč si vymýšlet něco, co nejspíš není pravda, když se dají najít stovky případů, kdy NKVD skutečně něco spáchala. Tady to působí spíš kontraproduktivně. Motat do toho dnešní dobu je možné, ale ne správné. Paralely lze dělat dle potřeby se vším, třeba socialismus a multikulturalismus.

2 2
možnosti
KT

Některá umělecká díla jsou vytvořena jako varování, i když je to fikce. Navíc tady je skutečnost dodnes nevyjasněná.

3 0
možnosti

J24a40k21u84b 52Š87o55l79c

5. 11. 2018 11:49

Mě to spíš přijde, že až se příště bude hovořit o nějakém případu, který se skutečně stal, tak někteří mávnou rukou. "Kdo ví, jak to tenkrát bylo, jestli to není vymyšlené, stejně jako s tím pilotem".

1 1
možnosti
Foto

,,To" s tím pilotem je převyprávěný osud jednoho z mnoha, ovšem velice ,,obohacený" i nemalou fabulací tvůrců. Autor neuvedl, od koho se to měl dozvědět v době svého věznění, jen to, že tam se onen příběh doslechl. Mohu POUZE soudit, že např. od p.Altmana, který si také ,,odseděl" za kom ,,své", a tak se mohl s autorem v některém z tehdejších z ,,rekreačních zařízení" komunistů s autorem setkat. Autor to uvádí v závěru onoho díla, vč. své následné vazby na onu rodinu onoho ,,baladického" pilota.

0 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy