Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P38e78t86r 84J57o22h74n

18. 2. 2019 11:27

Je třeba v naší malosti, s díky poslat do ..... Norské fondy, včetně pana velvyslance! Jasně v OSN popsat zvěrstva páchaná Norským státem! A humanitárně, za zachování důstojnosti základů rodiny, bombardovat. Je to oponování kavárně, za její filozofické tlachání a poučování o lidskosti.

Polák se tomu postavil neshrbený, naopak se vztyčenou hlavou jim jasně dal najevo, že kálet na hlavu si nenechá!;-O

2 0
možnosti
JK

Díky, obrovsky s vámi souhlasím. Netřeba si před Norskem sedat na zadek !

Je zoufalé, co si ono dovoluje, rovněž tak Anglie, co se týká "péče o dítě".

Nikdy nepochopím, co to je za společnost, která odebírá děti rodičům. Jak se jí může někdo zastávat !

" Poláci jsou národ hrdý. Polák Polákovi pomůže. To je vidět i z toho, že když Norové v rámci svého všeobjímajícího socialismu (který tak rádi skrze „norské fondy“ exportují a v němž rodič je jen pěstounem státem vlastněného dítěte) začali odebírat polským rodičům děti, polské úřady se za polské rodiče postavily. Ne jen slovně. Ale skutečně." - https://sichtarova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=701009

11 0
možnosti
TR

Vy jste se domluvil se Šichtařovou na společném tažení?

Jinak postavit adoraci Polských úřadů na jednom jediném případu je populismus jak prase, to se na mně nezlobte (i v tom máte se Šichtařovou stejnou rétoriku).

1 10
možnosti
Foto

Nevidím jediný důvod, proč bych neměl adorovat polské úřady. A kdo je Šichtářová netuším.

0 0
možnosti
IZ

Že Francie není babánová republika? Asi tam nežijete, že?

2 1
možnosti
DM

Nebývala. Ale nejpozději s Chiracem skončila i Francie.

3 0
možnosti
PK

P70a21v63e95l 58K25a31r18a27s

14. 2. 2019 20:06

Nic proti tomu, že pedofil má děti rád. Ale aby brali děti své mámě?8-o

3 0
možnosti
VB

Slovenský řidič žijící ve Španělsku jezdící pro kdovíjakou firmu, chycen ve Francii při snaze o cestu do Británie s nákladem Iráčanů se dovolává Česka. No dobře.

Byl odsouzen soudem a Francie není banánová republika. Váš článek je důkazem malosti.

Co tak Norsku vyhlásit válku nebo tam poslat jednotku a Michálky unést (osvobodit)?.

2 25
možnosti
Foto

Nevím o jakém slovenském řidiči píšete. Ve Francii byl odsouzen český řidič.

12 1
možnosti
MV

Ono to Norsko a Švédsko maji poslední dobou špatné moresy, kradou děti z rodin,preferují imigranty před svými občany a ještě kecají a radí cizím.Toto je poslední případ ze Švédska ale Madaři se nedali:

"To, co se děje v Maďarsku, je alarmující. Orbán nyní chce, aby se rodilo více 'pravých' maďarských dětí, "napsala švédská politička, podle níž Orbanová opatření připomíná 30. léta minulého století, ale zároveň taková pravicově populistická politika zpochybňuje i nezávislost, za kterou ženy bojovali.

"Švédská vláda není ochotna vzít na vědomí, že my míjíme peníze na rodiny, a ne na migranty," reagoval prohlášením pro agenturu MTI šéf maďarské diplomacie Péter Szijjártó.

27 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 10
možnosti
Foto

Ale já to přece napsal hned v úvodu a pak doslovně i na závěr. Osobně si myslím, že je to jen zajímavá shoda okolnosti. Přesněji řečeno věřím tomu nebo chci tomu věřit. I když... četl jste článek na idnes.cz který se zde objevil na toto téma před chvíli? Opět rozebírají polské maso a opět jsou to stejné věti. ASI bylo z Polska, bylo neoznačené ale MOŽNA polský původ, není to jisté a tak dále a tak podobně. Stejně jako v případu restaurace kde ministr zemědělství označil že tam bylo ono polské maso a přitom se ukázalo, že nemá důkazy, protože to co tam našli jen mělo nedostatečné označení původu. Takže já jen dal do souvislosti jen zajímavé shody, které nemusí ale také mohou mít něco společného.

13 0
možnosti
Foto

Norsko má dobře našlápnuto k totalitnímu státu, ale to že Polsko zatím nedělá to co Norsko není na žádné vyznamenání, protože přirozená je absence násilí. Když se jeden gauner postaví proti jinému gaunerovi, neznamená to že přestal být gaunerem. Je to sympatické, lidé to ocení a to bývá u gaunerů hlavním důvodem, proč se občas zastanou i lidí v podhradí.

1 1
možnosti
Foto

To jako že Polsko jsou gauneři? Tak to byste měl vysvětlit.

8 0
možnosti
JT

J53i83r52i 29T82i33c16h66y

14. 2. 2019 15:44

Ja opravdu nevim, co se dnes deje. Kdyz jsem zil v Norsku roku 1968-69, zdalo se mi, ze to je idealni zeme. Co se tyka Polska, mam rodinne vzpominky na vyhnani z Ostravska pri polske okupaci 1938, kdy vyuzili obsazeni pohranici nacisty.

1 1
možnosti
Foto

To přece pane Tichý nemůžete srovnávat.

10 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy