Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Na můj vkus tam pan Kramár až příliš často (až otravně) upozorňoval na možnost zaslání DMS. Přitom docela stačilo, že během pořadu běžela na obrazovce informační lišta, která byla nakonec i více vypovídající, než ty Kramárovy vstupy.

0 0
možnosti
Foto

To není o vkusu. O tom přece celý pořad byl. Byl to benefiční díl a proto ta upozornění.

2 0
možnosti
HK

Výborný pořad a skvělé, že se vybralo tolik peněz. Služeb Nautisu využíváme pravidelně už 13 let. A to většinou právě odlehčovacích služeb. Pokud se podaří rozšířit jejich kapacitu, bude to jen a jen dobře.

2 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma R^:-)

0 0
možnosti
BK

Víte kolik si účtuje Nautis( dříve Apla) - za volnočasové aktivity pro děti s tímto druhem postižení? Pět tisíc - na tři měsíce. Něco pro srovnání:

U nás , na obci - Městská části Praha 13, jsem objevila kroužek pro děti, kde se hradí částka 200,-kč na půl roku a ti lidé - byť to nejsou vůbec žádní tzv speciální pedagogové a terapeuti - a fungují pro běžnou populaci dětí, tak dokáží integrovat i děti s autismem- viz můj syn, se kterými si ani slavný Nautis nebyl schopen poradit.

Nautis vysílá do éteru informace, že většina matek s těmito dětmi musí výchovu zvládat sama, neboť otcové tento druh postižení jednoduše "nedávají". Mnohé matky musí s těmi to dětmi zůstávat doma - odkázány pouze na pomoc státu. Tyto matky těžko mohou platit Nautisu jeho "pomoc". Je tedy absurdní hlásat to, jak to matky mají těžké a zároveň chtít, aby si platily takové částky za volnočasové aktivity dětí.

Jen něco pro zasmání:

škola mě přiměla, abych s Nautisem spolupracovala, že to synovi pomůže: poslala jsem jej tedy na skupinovou terapii. Odbornící jej prý zvládnou. Za přítomnosti děti, matek a ostatních terapeutů, probíhala terapie a hned na úvod dělal jeden z nejuznávanějších terapeutů docházku. Nahlas četl jména dětí. Když přečetl nahlas jméno mého syna - Izák, zvedl hlavu a před zraky všech zvolal? Izák???? Ty jsi Arab??? Vyděšené matky a děti hleděly směrem k mému synovi, který ten den přišel domů ve stavu, který jsem pak já musela doma hasit - a jak jste jistě četl mé blogy na toto téma, tak jistě chápete, jak husté to bylo.

Tolik k úrovni a pomoci této organizace.

1 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Kolego, tak vy jste ještě nepochopil, že ČT vždy lže a manipuluje? Vždyť vám to tady Havránek, Petřík, Zeman a další bystroni furt říkají. Vzpamatujte se!

Karma a díky samozřejmě. R^

11 0
možnosti
Foto

Karma a díky za odkaz, podívám se tady v Řecku.R^

1 0
možnosti
Foto

Děkuji ale s podivanim se budete asi muset počkat na návrat do Česka. Bohužel není možné jej sledovat mimo ČR.

0 0
možnosti
BK

Z autismu se stal docela prííííma kšeft:-).To vám jako matka dítěte s autismem říct opravdu můžu:-).

1 2
možnosti
JV

Pořad Zázraky přírody je vždy zajímavý a ten včerejší, s charitavní akcí, byl ještě o něco lepší. Konečně se také člově dozvěděl, že mimo spousty škodících tzv. neziskovek, existují, kromě hasičů atp., také další, velmi potřebné a skutečně užitečné. Jen se mi nelíbilo, že vybrané peníze jdou "téměž všechny" a nikoliv "naprosto všechny" na bohulibou činnost této organizace; možná to někdo nepostřehl. Jinak je tentokrát pravdou, že ČT zabodovala, jen v té hrůze je to pouhá kapka v moři!

0 0
možnosti
Foto

z DMS si strhávají mobilní operátoři za zprostředkování.

0 1
možnosti
MB

Vždy se usmívám nad kritikou - Jakýchkoliv TV pořadů. Vzpomínám nad úžasnou, dřevěnou bedýnkou, která byla umístěna v obýváku. Zjevil se ČB Monoskop! Nastal neuvěřitelný úžas - Co to je? Opravdu se seběhnul celý barák a sousedé posedávali i po křeslech! Dnes, je tak neuvěřitelný výběr programů - Navíc už z jakéhokoliv zdroje příjmu, že je to neuvěřitelné! Vždy argumentuji paní s nabídkou, že mi programy ještě rozšíří. Pravím, že do 50 možností výběru - už s tím mám co dělat! K čemu je mi 200 dalších ? - Přidá mi k tomu i nový, volný čas? Stejně se ukazuje, že se najdou lidé, kteří si nacvakají v celé spleti tu svoji blbost - Sedí, čumí a pak vyřknou svůj verdikt - To to zase byla omamovačná blbost ... ! Monoskop na ně ! :-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy