Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vážený pane, pokud jste si všiml, tak jsem napsal více článků o imigraci. Pokud jste pozorně četl, tak jsem nikde nepsal, že bychom měli pouštět do Evropy všechny, kteří stojí na hranicích. Tak naivní opravdu nejsem. Je přece zodpovědností policie, úřadů konat ve věci případného azylu, nebo vyhoštění. Zdůrazňoval jsem to, že naše vláda není schopná přijmout do země ani jednoho, ani děti bez rodičů, jak se tím chlubí především pan premiér a jeho oddaní. Tím působí na společnost a svým postojem probouzí nechuť, strach a přesvědčení, že on je ten ochránce národa. Svými články se stavím především proti znevažujícím pohledům na jiné rasy, proti povýšenosti nás evropanů, vůči jiným národům. Upozorňují také na fráze, že je pro nás pár desítek dětí nebezpečím. A že apriori tito lidé nejsou schopni pracovat, žít mezi námi, integrovat se.

Mám zkušenosti s legálními imigranty, kteří dokazují pravý opak. Dokonce jsou pro nás přáteli. Integrovali se a stále jim je pobyt u nás znemožňován a znechucován. Proč je tolik záští a nenávistí mezi lidmi, kteří muslima, nebo jiného imigranta ještě neviděli z blízka, s nikým nemluvili a všechno o nich vědí a dokáží "rozcupovat všechny na kousíčky"?

Znepokojuje mně zároveň ta necitlivost a zloba dokonce vůči dětem Ty byly vždy u nás chráněny a hodny náklonností ze strany dospělých, za všech okolností. Jsou ty naše děti, více lidmi, než ti v táborech, jsou opravdu lepší, dokonalejší? Nejsou taky hodny ochrany a pomoci v takto dramatických okolnostech jejich životů"?

Nejsem naivní a vím, že podobné hrátky, které vidíme vůči národům ze strany policie, nebo vojáků, kteří si zahrávají se zbraněmi proti bezbranným lidem, zároveň proklínání, podceňování vůči jiným rasám a národům ve společnosti, většinou vyústilo ve války, nebo do občanských nepokojů.

Jsem přesvědčen, že nečinnost zodpovědných orgánů ve věci humanitární krize, v táborech na řeckých ostrovech, na území vyspělé EU je špatné a nás pokořující.

Mějte se moc dobře.

0 0
možnosti
VT

Super clánek a panu autorovi karmu.

1 0
možnosti
ZH

Někdy máte rozumná stanoviska, ale v tomto ohledu jste v zajetí stereotypů a polopravd, které vyvěrají ze zabetonovaných předsudků, přes něž nikdy nepojede vlak. Přízeň neonarcistů bude jistě bezmezná. A o to jde především.

0 7
možnosti
Foto

Tak pokud budu vycházet z významu slov, tak největším neonarcistou všech dob na tomto webu a blogu, jste pane Hornere vy. Skoro v každém svém blogu dokazujete, jakým narcisem jste, jak jste pohroužen do omamného pocitu vlastní vtipnosti a dokonalosti.

8 0
možnosti
DP

Dokonce i Svedove na to zacinaji prichazet.

2 0
možnosti
JR

J73a34n 48R13á66ž

5. 3. 2020 18:38

Pozoruji, že se počet brilantních analýz stavu, kdy se miliony lidí, kteří se neumí o sebe postarat ve svých zemích hrnou do Evropy, aby se o ně postarali její obyvatelé,roste. R^

PS. Erdogan je muslim a muslimové mají povinnost "nevěřícího" buď obrátit na pravou víru, nebo si ho podmanit. Co dělá, je progresivnější forma podmanění si Evropy, než jakou použili jeho předchůdci vládnoucí Turecku, kteří při pokusu Evropu dobýt u Vídně neuspěli. Takže vyslání migrantů a využití evropské "páté kolony" (humanitárních organizací) a zbabělosti eurovlády, má naprostou logiku.

14 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy