Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Jednání polského soudu je důkazem, že ještě na světě existují svobodné státy. Každý stát má svá pravidla, blogerovo snižování závažnosti jednání satanistické kapely je hloupost. Není přece žádný důvod, aby si zlí lidé mohli všude po světě děolat co chtějí. Bude se příště pan Braun zastávat lidských obětí, nebo jiných satanistických obřadů? Ve slušné společnosti se neslušné jednání trestá.

1 2
možnosti
Foto

Pane Pavelko, váš komentář je výjimečně hloupý. Satanisté nepoužívají lidské oběti a ti co to dělají, nemají se satanismem nic společného. Pravda, pro novináře to je lahůdka, speciálně pro bulvár.

Vzpomínám si, jak banda primitivů, před koncertem Black Sabbath v Bratislavě, někdy v roce 91 si pronajala salonek v hale, kde se modlila za výpadek elektřiny, který by těmto satanistům zabránil vystoupit. Přitom Black Sabbath jsou cokoliv, jen ne satanisté a Ozzy Osbourne končí každý koncert větou God bless you all.

Co se týče současných kapel, tak jak Behemoth, tak i Rotting Christ patří v metalu k tomu nejlepšímu, především sílou textů. Vůbec se nejedná o žádné násilí nebo oběti a nevím jak jste došel k názoru, že je někdo zlý jen proto, že nevěří pohádkám o Ježíšovi. Důležitá věc je to, že tyto koncerty jsou záležitostí uzavřené skupiny fanoušků. Stejně jako sociální sítě členů kapely. Nechápu proč tam slídí ti, které to uráží.

0 0
možnosti
Foto

Jak je možné urazit něčí skutečnou víru pochopíte v momentě, když na veřejnosti uděláte karikaturu Mohameda a roztrháte Korán. Já ač nevěřící, považuji trhání Bible a šlapání po obrazech svatých za totální ubohost, svědčící o nízké intelgenci. Jsem nevěřící, tedy víře neozumím, ale takové jednání odsuzuji. Naše civilizace by měla křesťanství respektovat a chránit, protože to jsou základy naší civilizace společně s židovstvím.

1 0
možnosti

Jedna věc je ovšem něco odsuzovat, a druhá, jít vystřílet redakci, nebo zavírat někoho do vězení.

5 0
možnosti
Foto

Zpěvák skupiny Behemoth Adam Darski, je pozér a dělá všechno proto, aby na sebe upozornil. Ví, jak v silně katolickém Polsku na sebe upozornit. Trhá Bibli, uráží víru. Církev jej neodsoudila, ale odsoudil jej stát. Církev takovou moc v Polsku nemá. Trhat korán se neodváží a urážet islám a to ani omylem.RvRvRv

2 1
možnosti
Foto

Pane Kindle, opět prokazujete dramatickou neznalost. Nergal není pozér ale je to člověk nadprůměrného rozhledu, s radikalními názory na katolickou církev a náboženství obecně. S tím že roztrhal Bibli samozřejmě nesouhlasím, protože knihy by se ničit neměly ale byl to projev hudební show.

Napsal jste dva naprosté nesmysly. Jeden vychází z faktu, že o Behemoth nemáte ani ponětí, tudíž nevíte, že jejích "zájmu" neuniká žádné náboženství. Do islámských zemí nejezdí z pochopitelných důvodů, ale například na koncertě v Orlandu před 3 lety, vystupoval nejen proti křesťanství ale silně i proti Islámu. A během několika koncertů v Izraeli zpíval "mám erekci, když hoří synagoga" A považte, nikdo jej tam neodsoudil ani nekritizoval, na rozdíl od USA, kde byl několiktát v problémech. ̈ ̈

Dalším nesmyslem který jste napsal je, že církev nemá v Polsku moc. Má a to děsivě velkou.

2 2
možnosti
ZJ

Ale o Koránu si nedovolíte napsat něco podobného.

2 1
možnosti
Foto

Proč bycch měl v článku o Nergalovi psát něco o Koránu, pane Jiroušku? Máte pro to nějaké inteligentní vysvětlení.

2 1
možnosti
OF

https://www.youtube.com/watch?v=JmsT1g20R9Q

Polská pop music prodělala obrovský skok

od Katarzyny Sobczyk po Nergala.:-)

0 0
možnosti
OF

https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2019-11-29/obraz-matki-boskiej-przygnieciony-butem-prokuratura-zmienia-decyzje-ws-nergala/?ref=article

Nergal i obraz.

Proč píšete obraz údajné matky údajného Ježíše. ̈?

Není to pak srozumitelné.

Napsal bych obraz Panny Marie. Tak by to napsal i ateista.

Máte ode mne 4-, nevím jestli je to ze slohu, nebo z logiky.

Moc čtete iDNES.

2 0
možnosti
Foto

Nejsem něco co neexistuje, tudíž nejsem ateista. Myslím že takto jak jsem to napsal je to maximálně srozumitelné.

1 3
možnosti
PD

Nejen Polsko, obdobné protirouhačské zákony jsou v Maďarsku, Rusku. Pán bůh zaplať za ateistické česko

3 2
možnosti
LU

V EU je snaha znížiť nenávisť voči iným náboženským, skupinám, stačí na Facebooku napísať nenávistnú správu na moslimov, alebo židov a je problém.

Je zákaz urážať rasové, národnostné menšiny a náboženské cítenie.

Napr v Taliansku odsúdili na jeseň 2019 známeho fotografa za zosmiešňovanie náboženského vyznania na základe tzv rúhačského zákona.

Na Slovensku podľa "Správy o náboženskej slobode" je nenávisť na náboženské obce narastajúca.

Podľa prieskumu slovenského think tanku by takmer 60 % občanov nesúhlasilo s tým, keby sa do ich susedstva prisťahovala muslimská rodina. Židovskú rodinu by odmietlo 17 % respondentov..:-/

V decembri došlo k poškodeniu viac ako 80 náhrobných kameňov na židovských cintorínoch neznámymi páchateľmi v Námestove a Rajci. Americký veľvyslanec sa spolu s ďalšími predstaviteľmi zastupiteľského úradu USA opakovane zameriaval na zvyšovanie povedomia verejnosti o význame náboženskej slobody, pričom potrebu tolerancie zdôrazňoval na verejných aj súkromných podujatiach. Veľvyslanec a zástupcovia ambasády upozorňovali vládnych predstaviteľov na ministerstve kultúry, ministerstve vnútra, ako aj poslancov parlamentu na zaobchádzanie s náboženskými menšinami a na ťažkosti, ktorým čelia pri registrácii, ako aj na opatrenia proti náladám, ktoré náboženské skupiny označovali ako protižidovské a protimuslimské.

https://sk.usembassy.gov/wp-content/uploads/sites/193/200615_SLOVENSKO-2019-NABOZENSKA_SLOBODA_FINAL_SK-1.pdf

Máme na výber môžeme sa zabávať ako na Facebooku sa uráža náboženské cítenie, židov, moslimov, kresťanov, alebo riešia černosi, gayovia, veď je sloboda slova.

3 0
možnosti
AL

Když si pak člověk pustí polské zprávy nebo čte polské weby, zjistí, že se zabývají trochu jinými problémy, než jak my si tady myslíme, a že naše objektivní a nestranná média se opět vyznamenávají...

5 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy