Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

L20u51k89a68s 61F23i98k57r

21. 5. 2021 20:48

Ja bych primeri uzavrel, ale po prvnim poruseni ze strany Hammasu bych Gazu drazdanizoval.

0 0
možnosti

Příměří na jak dlouho? Přeci do doby, než Irán ty mírumilovné dobráky dovyzbrojí! :-/

3 0
možnosti
Foto

I95v90o 28C91i79l24i35c38h

21. 5. 2021 18:30

Díky za náhled, který mi opět ukazuje, že právě Izrael je ten, kdo je ochoten pro mírové řešení i vlastních ústupků přestože je silnější a pouze se brání.

4 0
možnosti

S tím Hamasem to vidím stejně. Momentálně asi vystřílel všechno, co za poslední peníze od USA a EU nakoupil, takže teď potřebuje čas, než mu dojdou další sponzorské dary od výše jmenovaných.

4 0
možnosti

A co treba cely proces zacit ukoncenim Izraelske blokady Palestinskych uzemi? A prestat nutit Palestince, ze uplne vse musi byt povolene Izraelem.

0 10
možnosti
Foto

Kdy začne pane Neuzile posílat Hamas rakety na Egypt? Ten má totiž tu blokádu Gazy ( asi máte na mysli Gazu, protože žádná jiná území Izrael neblokuje) daleko tvrdší a Izrael, na rozdíl od Egypta, posílá do Gazy veškerou pomoc včetně vody a elektřiny zcela zdarma. Také pravidelně otevírá přechod, aby mohly projíždět kamiony s pomocí. Takže očekávám váš komentář s tvrdou kritikou Egypta.

5 0
možnosti

Je to jen gesto. Tlak na Izrael je velký, vyhrožuje mu Erdogan i Pákistán, Erdogan vyzývá , aby se muslimové spojili. Irán chce Izrael zničit už dávno. Příměří je politické gesto - ať druhá strana s těma rachejtlema ukáže, co chce. Válku nebo mír? A pak tunely už jsou asi zničeny, které armáda umí zničit. POdle mě by bylo lepší, kdyby si Mosad nasadil do tunelů agenty a příště je vyhodili do povětří zevnitř. Je to občanská válka, kterou na jedné straně vede stát, který má nekonečné možnosti - třeba vypnout proud a vypudit 2 miliony Gazané do okolí, nebo to tam rozbourat tankama, ale to nemůže udělat z politických důvodů

1 0
možnosti
Foto

Je to ale dosti nemoudré gesto. Erdogan je štěkající ratlík a Pakistán? No ten by teoreticky mohl být ohrožením ale nebude riskovat konflikt s USA a Brity, kteří jej drží ekonomicky nad vodou. Takže také jen tak neškodně poštěkává. Problémem jsou vztahy s USA. Myslím si, že vláda nemá jasno co ve skutečnosti od klaunské dvojice Biden - Kamala může čekat. Zrovna včera v pořadu "Kde domov můj" se jedná otázka týkala starého římského hesla : " Kdo chce mír, musí být připraven na válku ". Jakkoliv to zní divně, je to pravda. Když už byl Izrael vtažen do konfliktu, je velice krátkozraké odejít z něj bez finálního rozhodnutí.

A přiznejme konečně otevřeně pravdu. Dokud bude Hamas, dokud bude islamský jihad, dokud obyvatelé Gazy prakticky nepocítí, že se o ně někdo zajímá a nepřestanou být zneužívání, tak klid nebude. A mír už vůbec ne.

4 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy