Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VM

Na seriál o pekelníkovi se fakt dívat nebudu. Jeden u Fausta mi stačil.

0 0
možnosti
Foto

To je velice důležitá informace, pane Malý.

1 0
možnosti
Foto

Mám ráda historické seriály, ty naše se některé také vydařily. Je to však tím, že tam hráli dobří herci naši i zahraniční a děj navazoval na historické události. Seriály z nemocničního prostředí, které jsou dnes u nás na pořadu dne a které znám jen z reklam, mě pobuřují. Podle děje, který je nastíněn, je největší starostí všech zdravotníků mít co nejrychleji nějaký románek. Je to znevážení a zlehčení práce těch, kteří o nás v nemocnici pečují a to mi vadí.

3 0
možnosti
ZZ

Proč hned co nejrychleji ?

Když to příjde, tak to příjde. Mladé sestry nehledají reprezentační fotbalisty a hokejisty. Doktor taky není špatná partie.

;-D

0 0
možnosti
ZZ

Valná většina všech seriálů - bez ohledu na to, jestli jsou české, slovenské, britské, německé, americké ....... provenience, jsou jen rozsypaným zrním.

2 0
možnosti
Foto

A co tedy ráčíte sledovat?

Zkuste se řídit biblickou poučkou: Hledejte a naleznete.

Aneb kdo umí, najde.

2 1
možnosti
JM

J41a61n 78M35a40r66e73k

1. 6. 2021 15:53

Mně připadají ty nové české seriály trochu přiblblé. Nepamatuji si názvy těch policejních seriálů ale ten, kde hraje Josef Korejc šéfa oddělení a kterému se scvrkl slovník na jednu větu "Vyste to zase po...ali" a kde neustále zesměšnují policistu, kterého hraje Miroslav Vladyka...nebo ten seriál, kde jeden policista vypadá jako ten nejubožejší vandrák a jehož mámu stále odněkud sbírá, naprosto zpitou...tomu říkám vrchol české kinematografie.

1 0
možnosti
PK

Nesleduji ČT, tedy tu současnou VPT, ale některé seriály za komunistů natočené se mi líbili. Jednak tam byly skvělé výkony známých herců a pak (tehdy jsem litoval) měly omezený počet dílů.

Nemocnice je toho příkladem a po sametu snad jen dva Hotel Berdych a Život na zámku, oba ještě na ČT, tehdy ještě sledovatelné....

a zahraniční produkce, no před sametem jen samé nezávadné,tedy ideologicky díla, ale kdo si ještě pamatuje třeba seriál Inspektor Leclerc ..

no a těch třicet let po sametu sleduji napjatě jen jeden seriál a to je sezonu NFL, pozůstatek, který jsem si přivezl ze států a prožívám jak euforii, tak i zklamání ale individuální výkony jsou vynikající...

1 0
možnosti
ND

Byli docela dost dobrých seriálů, Byli dva písaři, F.L. Věk, Sňatky z rozumu...

6 0
možnosti
IL

Dallas byl asi jediná mýdlová opera, na kterou jsem se dívala nejenom v Čechách, ale i tady v Americe. Nekonečné seriály nemám ráda. Zažila jsem je až tady, švagr a jeho manželka Betty se dívali na nekonečné seriály. Nevím jména seriálů, ale byla to legrace. Přišli jsme k nim, bydleli v baráku vedle nás, takže jsme nebyli žádná velká návštěva. Ale oni přibití k TV, takže jsem kousek seriálu vždycky shlédla. Dojímavé. Hudba asi pět minut, potom jedna věta, kterou pronesl hlavní hrdina s kamenným obličejem a smrtelně vážně. Následovala dramatická hudba pět minut, než mu jeho protějšek odpověděl. A švagr se mě překvapeně ptal: tebe to opravdu nezajímá? ;-D;-D;-D

4 0
možnosti
Foto

Já dodnes považuji Dallas za geniální seriál. Myslím ten původní. Ty nové díly už byly nastavovaná kaše. Byl jsem nadšený z postavy J.R. Ewinga, který byl sice pro mnohé padouch ale já jej vnímal jako skvělého byznysmena. Jinak se ale můj seriálový vkus ubírá jiným směrem. Stargate Sg 1 a Atlantis, Supernatural, Fringe, Lucifer nebo Sirene. Game of thrones jsem nesnášel.

2 0
možnosti
Foto

Souhlas a Lucifer je super seriál

3 0
možnosti
PD

co je podivné nebo scénaristicky nedokonalé na tom, když v krimi seriálu zastřelí policistu? to k tomu naopak přece patří jako k automobilovým závodům bouračky. navíc Specialisté postupně obměnili celý tým (i ten Čermák/Zadražil tam nebyl od začátku a přišel místo Adamczyka)

1 0
možnosti
Foto

Možná by bylo dobré rozlišovat dvě kategorie televizních seriálů.

- seriály točené v sérii nebo sériích 7-13 dílů

- mýdlové opery točené pokud možno do nekonečna, které mají vycpat vysílací dobu toho kterého televizního kanálu, který je produkuje.

Ne, že by ty první byly ve srovnání s druhými takový zázrak, ale scénáristicky to bývá zpravidla připravenější a nesou většinou rámcový příběh, který bývá koncem série nějak uzavřen(samozřejmě se zadními vrátky pro případné další pokračování)

Ty druhé jsou donekonečna nastavovanou kaší a pokud v nich některý herec skutečně neskoná, musí zoufalý scénárista, který už neví jak dál, herce který se už okoukal, vyprovodit smrtí filmovou.:-)

3 0
možnosti
Foto

To jistě ale i ty, které původně mají 13 dílů, se často dočkají dalších a dalších sezon a pak to už bývá opravdu k nekoukání. Příkladem může být seriál Supernatural, v Česku tuším běžel někde pod nepochopitelným názvem Lovci duchů. Prvních asi 5 ročníků to byla opravdová pecka ale pak už to šlo jako na houpačce a poslední ročník už byl velkým průšvihem. A trochu se bojím aby se totéž nestalo mému oblíbenému Luciferovi.

1 0
možnosti
ND

Právě sleduji pro mě moc príma anglický seriál "Zavolejte porodní sestřičky". Vámi jmenované nesleduji.

2 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy