Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J46a41n 55R10á11ž

11. 6. 2021 16:22

Je zcela samozřejmé, že když zde někdo vysloví na cokoliv svůj názor, že si za ním stojí. A nevím proč se tomu někdo diví. Spíše by mělo působit podivně, kdyby za svým veřejně vysloveným názorem jeho autor nestál i třeba "radikálně" (;-D).

Každý, kdo zde diskutuje, či píše blogy má jinou povahu, či temperament. Někdo se domnívá, že musí své názory odůvodňovat, jiný tuto potřebu nemá.

Já např. tuto potřebu nemám, sice respektuji každý polemický názor, který se u mého příspěvku objeví, ale většinou mne to k nějaké reakci nevyburcuje.

PS. Že jste napsal článek na toto téma je fajn. R^

0 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma R^:-)

1 0
možnosti
Foto

Ale jo, i zde na iDnes jsem potkala několik čestných výjimek, s nimiž se dá diskutovat skutečně o tématu. Ovšem je jich po hříchu málo, takže mi nezbývá, než s Vámi souhlasit.

2 0
možnosti
Foto

Názor, má-li být názor názorem, musí být něčím ověřitelným a dohledatelným podepřen. S výjimkou názoru na chuť pokrmu a pod., kde se jedná především o subjektivní vjemy.

A to dohledatelné? Většina diskutujících nemá vesměs ani páru o pravidlech pravopisu, základních fyzikálních zákonech, o dějinách (své) země a tak podobně.

Takže - hospoda nebo pavlač.

2 0
možnosti

Máte naprostou pravdu, tady se nediskutuje, ale pouze uráží !

12 0
možnosti
PK

Ty závěrečné věty bezvýhradně podepisuji. Diskuse (vždy budu psát se "s") s argumenty existuje velmi omezeně a není třeba jít daleko stačí vzorky výměny názorů na zdejším webu. Ve většině případů jste onálepkován, zesměšněn invektivy a urážkami, vhodně vybranými, aby admini neudělili ban. Śkoda...karma za blogR^

7 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy