Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Koudelka by zasloužil vykopnout bez výsluhy. Když poměřím výsledky jeho práce tím nejslavnějším, tedy Vrběticemi, tak po sedmi letech označil za viníky dva ruské agenty a jako důkaz předložil falešný mail a jakési selfíčko z Prahy nebo Ostravy. Že je to celé hodně špatně vykonstruovaná blbost, která postrádá logiku a vůbec do sebe nezapadá, už nikoho nezajímá.

Že ve skladu před tím než vybuchl, už pěkný čas hořelo, nikdo neřeší, že týden po tom prvním, vyletěl do vzduchu další, už vůbec ne. Nebo tam ti ruští záškodníci týden stanovali a pak si podali i ten druhý? Vůbec nic takového, Vrbětice byl nikým nehlídaný bordel na kolečkách, ve kterém se ve velkém šmelilo a kradlo, výbuchy měly jen zamést stopy a ruská, ničím přesvědčivým doložená stopa, byla jen na objednávku politiků, jako je třeba senátor Fischer, který rozdmýcháváním protiruské hysterie hraje svojí zpravodajskou hru.

4 8
možnosti

Ohledně těch skladů by mě docela zajímalo, jak ti špióni mohli vědět, kde jsou zbraně, které je zajímají. V článku z roku 2014 je uvedeno, že ve Vrběticích bylo zhruba 50 objektů, z toho 27 s municí a výbušninami, kde bylo uskladněno 1000 tun munice. Nedovedu si představit, že pokud tam ti špióni operovali, že to bylo bez spolupráce někoho, kdo ty sklady znal a věděl, co je kde uskladněno.

https://www.novinky.cz/krimi/clanek/pyrotechnik-ve-vrbeticich-vybuchly-desitky-tun-munice-v-arealu-jsou-i-rakety-stredniho-doletu-250884

3 0
možnosti

Také o BIS nic nevím. Bohužel, je pro mě nepřijatelné, aby šéf BIS dostal metál od cizí, i když spřátelené, mocnosti. BIS je od toho, aby hájila zájmy ČR, rozhodně není od toho, aby hájila zájmy spřátelených mocností.

2 7
možnosti
Foto

Mnozí se podivují nad tím, proč je najednou odmítána možnost, aby šéfa BIS jmenovela až nová vláda vzešlá z voleb. To by ale znamemalo, že Koudelka 16. srpna na čele BIS končí - a prezident Zeman může být spokojen. Nikdo však neví, kdy bude po volbách zformována nová vláda. Může to být v listopadu nebo až koncem roku. A pak není jisté, kdy se nová vláda až dostane ke jmenování šéfa BIS. BIS by tak byla dlouhou řadu měsíců bez řádného šéfa.

1 0
možnosti
Foto

Zeman už na Hradě dávno není pánem a Koudelka spíš vadí té povedené partičce okolo.

3 2
možnosti
Foto

Souhlas a karma R^

5 0
možnosti
Foto

Jasně vyjádřeno, o co v principu jde. Za měR^.

6 1
možnosti

Díky za tak důležitou informaci o naprosté nenahraditelnosti p. Koudelky. Nevím, zda-li nemám uvažovat o emigraci, nebude-li znovu zvolen.

6 3
možnosti

Emigrujte. Pro všechny případy a pro klid nás všech.

Děkujeme.

8 0
možnosti
Foto

Nejde o nic jiného, než tam dosadit někoho, kdo poskytne Rusům informace, které chtějí. Až Babiš se Zemanem skončí, měli by je soudit za vlastizradu. Vám karma.

11 8
možnosti

R^ pregnantně vyjádřeno.

5 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy