Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jak jste přišel na takový injekční optimismus? Ten magnetický nano uhlík (grafein ) je tak zdravý ve všech lidských orgánech, že ho potřebujeme všichni, zajímavé. Jiní odborníci tvrdí, že se jedná o toxickou látku, jejíž dlouhodobé účinky nevypadají moc dobře.

1 0
možnosti

Třetí dávka by u části očkovaných opět znamenala případy anafylaxí, zánětu srdečního svalu, krevních sraženin, zdravot. problémy s očima, sluchem, podezření na onemocnění nervového či imunitního systému atd. Viz nové vedlejší účinky vakcín - výbor PRAC při EMA.

0 3
možnosti

Používejte vakcíny mRNA :-)

0 0
možnosti

Pokud jde o ČR, už i imunolog prof. V. Hořejší odhaduje počet přirozeně imunních - po prodělání covid-19 na několik miliónů Čechů, tedy násobně více, než je oficiální počet uzdravených (1,7 mil. obyv.). Takže ani prof. Hořejší nečeká na podzim žádné drama. (Aktualne.cz, blog, V. Hořejší.)

1 4
možnosti

Kéž by měl pravdu! :-)

0 0
možnosti

V červenci a srpnu se z Izraele oznamuje, že mezi nově infikovanými převažují ti očkovaní, např. v prvním týdnu července z celk. počtu nově infikovaných mělo být 55 % očkovaných. Takže nemá smysl očkovat pomalu každý 5. měsíc obyvatelstvo znovu - 3. dávkou, pokud vakcíny na nynější formy viru nestačí nebo mají jen krátkodobou účinnost. To samé se projevuje i v jiných zemích, např. Island, kde je 85 % očkovaných, ale mezi infikovanými jsou dvě třetiny očkované. Měli by to řešit vědci, jenže než k tomu dojde, tak se prostě i ti infikovaní očkovaní uzdraví a budou mít přirozenou imunitu jako zbytek neočkovaných.

1 2
možnosti

Asi budeme muset očkovat třemi dávkami! Ale již po těch dvou dávkách se podstatně snižuje tlak na hospitalizace a selhání zdravotní péče! Riziko očkování Astra-Zeneca lze snížit očkováním mRNA vakcíny !

0 0
možnosti

R^

Dík! Selhání zdravotní péče u nás opět hrozí na podzim díky neurčitému postoji naší současné vlády, pokud nedojde k proočkování 80-85% populace a pokud nebudeme dělat PCR testy žáků před návratem do škol a PCR testy zaměstnanců navracejících se z dovolených! Mám obavu, že k tomu nedojde, a proto mne selhání zdravotní péče nepřekvapí! Bohužel, dávno již nebereme omezení politiky vážně a roušky se nenosí, kde by to mohlo být prospěšné!

Celosvětově nestačíme ani prvoočkování, potřebujeme třetí dávku... a vznikají mutace v zemích, kde se nedaří dostatečně očkovat!

:-)

0 2
možnosti

Neurčitý postoj coučasné vlády ? ten postoj, kvůli kterému zdejší diskutéři dostávají hysterické záchvaty každý den, že je tu roušková totalita atd... - to myslíte?

5 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy