Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

L96i77b94o96r 44B75í20l33e69k

1. 10. 2021 17:21

Jste na internetu a přitom sledujete televizní debatu, tohle je vražedná kombinace, ničemu se potom nedivím, placený psychiatr to nespraví

0 0
možnosti

Vy se na to díváte?

0 0
možnosti
Foto

Právě teď, poprvé, sleduji v televizi na ČT 2 předvolební klipy

Zdroj: https://martinbraun.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=776559

0 0
možnosti

Jo, rozdíl je v technice zpracování, některé jsou profesionální a některé točené "jednomužně na mobil". Obsahem se to příliš neliší, snaha najít universální heslo. Protože v době natáčení se ještě nevědělo, co bude rezonovat ve společnosti, tak je vše trapně neadresné. PR a reklamní agentury mají naučený podobný scénář "co funguje" a jedou podle toho. Přitom vybočení by bylo v tom bloku osvěžující, i kdyby nebylo zrovna na aktuální téma.

0 0
možnosti

L83u11b15o84š 53K71r37i61m30l

30. 9. 2021 22:13

Po diskusi s politiky na jejich předvolebních shromážděních se dá říct, že klipy jen kopírují zoufalství personální chudoby stran. Když vám místostarosta není schopen dát informaci o programu strany a odkazuje vás na telefon sekretariátu předsedy strany a někde musí diskutovat jen ten předseda, protože ostatní nejsou schopni dát dohromady smysluplnou větu, případně na vás volá ochranku aby vás jako problémového vyvedla, tak co čekáte od spotů a debat.

3 0
možnosti

L52i44b47o10r 25B66í64l15e59k

1. 10. 2021 17:25

Tyhle debaty akorát uvádějí lidi na okraj šílenství s jistotou jejich přesvědčení, že větší hovada už tam nemůžou být

0 0
možnosti

Na billboardech nevidím nic než fráze - prozradit nějaký program by totiž mohlo některé voliče odradit. Všichni slibují ráj na Zemi, ale nikdo neřekne, že bude muset buď zvýšit daně nebo omezit veřejné služby. Jak říká Hamáček - obrazně - za rumunské daně nelze mít německé služby.

Zažil jsem divoká 90-tá léta s VK, konsolidaci za následných vlád ČSSD, arogantního Topolánka s Dalíkem, Nečase, Sobotku a teď Babiše - takže je co srovnávat - lepší výsledky měly podle mě vlády ČSSD. Vyhrát příští volby bude za trest - protože vláda bude muset dělat nepopulární rozhodnutí.

0 0
možnosti

Ano, je to tak.Bylo by to směšné, kdyby to nebylo tak trpké.Ale dalo se to čekat.

2 0
možnosti
Foto

Vy byste toho chtěl! To má každá partaj, místo aby se věnovala práci ve prospěch svých voličů, vymýšlet náročné šou pro ještě náročnější diváky?

Když už tím ztrácíte čas, tak to natočte a můžete udělat silvestrovský sestřih. ;-D

0 0
možnosti

Předvolební zábavné TV šoty byly nahrazeny jinou formou zábavy.

;-D

0 0
možnosti
Foto

Nejen televizní předvolební klipy jsou hloupé.

Hloupý je iformát některých předvolebních debat zejména na komerčních televizních stanicích. Ty se z toho snaží udělat jakési reality šou, kde se budou politici překřikovat, diváci ve studiu budou bouřlivě fandit nebo bučet. Zřejmě se vychází z předpokladu, že čím větší cirkus to bude, tím větší bude i sledovanost pořadu. Prostor na racionální debatu se tak skoro úplně vytrácí, přítomní politici se stávají špíše baviči a šašky. :-/

8 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy