Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Světlé zítřky s covidem 19 nastínil ve své promluvě pan poslanec Výborný a já mu věřím! Bylo to dnes na PRIMA CNN u paní Tománkové.

0 0
možnosti
DS

Navrhuji, aby se očkovaní testovali zdarma povinně 3x týdně a pokud budou PCR pozitivní, aby dostali 15 ran holí !!! Za trest, že podlehli propagandě a nechali se naočkovat vakcínou, která proti slizniční nákaze neměla nikdy chránit.

Vláda napřed vyvolá vlnu tím, že nechá PCR pozitivní i nakažené očkované pobíhat po ulicích a roznášet a pak epidemii rázně ukončí tím, že přestaně testovat. Myslel jsem si, že po loňské zimě se už nedá nic zhoršit, a ejhle, oni zas něco vymysleli.

15

To se mi líbí

1 0
možnosti
Foto

S tou českou národní povahou bych byla opatrná, protože není moc národů, kteří radostně vyhodí peníze za nesmysl. Testy takovým nesmyslem jsou, lidem jsou k ničemu, jste zdravý, nic vám není a půjdete se za peníze testovat? Proč? Abyste mohl za kulturou/do restaurace/na dovolenou/do lázní, kde se budete dusit v respirátoru? Dříve bylo dobrým zvykem normálně žít, když jste měl problém, šel jste k lékaři, ten vás případně poslat na testy, na rentgen, na vyšetření a já nevím kam ještě. Ale proč by se úplně zdravý člověk nechal za peníze testovat? Bývalo dobrým zvykem, že se pojišťovny snažily ušetřit vysoké náklady léčby a hradily lidem různé testy. Navíc tím testováním získá nejvíc pojišťovna, potažmo stát. Génius Vojtěch asi nepotřebuje výsledky testů. Asi víc potřebuje spotřebovat nakoupenou vakcínu a zdraví lidí je mu tak nějak u dolního konce zad. Protože spotřebovat již nakoupenou vakcínu je celosvětovou modlou. Státy už nevědí, jaké skopičiny vymyslet, aby to nemusely vylít do záchoda. ;-D

3 0
možnosti
Foto

J54a44n 90S93v71a20t22e47k

30. 10. 2021 23:35

Máte tam jednu nepřesnost - podle rozhodnutí vlády se placení testy týkají jen neočkovaných lidí, očkovaní se nadále mohou nechat otestovat 2x za měsíc PCR testem a 2x testem antigenním, navíc v okamžiku, kdy má kdokoli nařízený test hygienou nebo žádanku od lékaře, rovněž nic neplatí (tedy ani neočkovaný jedinec).

Teď mi jistě řeknete, proč by se měl očkovaný testovat? Například před hypotetickou cestou do USA, zněla by má odpověď. USA shodou okolností zrovna v uplynulém týdnu umožní očkovaným cestujícím z EU (tedy i z Česka) vstup na své území, pakliže budou mít osvědčení o negativním výsledku PCR testu ne starší 72 hodin...

Takže máte jeden příklad, kdy se očkovaný jedinec nechá dobrovolně (a pochopitelně zdarma) testovat PCR testem...

PCR testy zdarma tedy nekončí, jen prostě nebudou pro všechny...

Netvrdím ovšem, že to je optimální řešení nízké proočkovanosti, protože to bude mít za následek menší počet provedených testů a tím i menší povědomí o skutečné covidové situaci... to je asi tak jediné, s čím s vámi mohu souhlasit.

2 0
možnosti
DS

A všichni očkovaní se teď seberou a vzletí do USA.

Kdepak, skokově naroste procentuální úspěšnost testů, protože se budou testovat jen příznakoví. A to jak očkovaní, tak neočkovaní. Podíl očkovaných mezi PCR pozitivními výrazně naroste, čímž se ještě více zvýrazní, že očkování je pro kOčku.

Díky Adame a Andreji, jste fakt borci ....

1 0
možnosti
Foto

A vy opravdu věříte, že nové panstvo není zapojeno do kovidové kampaně?:-/

1 0
možnosti
Foto

Nemělo by být, vzhledem k tomu že zatím neexistuje

0 0
možnosti
LC

Asi Vojtěch opisoval v rozvinutých demokratických zemích. Moje zkušenost říká, že v Rakousku a v Itálii, když nepředložíte covid pas, tak vás vypakují z hospody, že se ani nestačíte nadechnout. Tím neříkám, že se mně to líbí, ale tak to funguje. No, já si počkám, jak s covidem zatočí nová vláda, jak už pan Fiala avizoval.

3 0
možnosti
DR

Pokud bude novou ministryní zdravotnictví paní Bošková, tak bezpochyby. R^

1 0
možnosti
JR

J56a82n 34R45á70ž

30. 10. 2021 19:28

Byl jsem v Rakousku a světe div se: Bez "kovidpasu" bych si ani kávu nemohl dát, protože by mne z kavárny, sice slušně, ale nekompromisně vyhodili. A nikdo by se tomu nedivil nedivil, neb za porušování lidských práv se to v Rakousku asi nepovažuje, protože povinnost prokázat se dokladem o očkování, či jiným obdobným "papírem" všeobecně dodržuje.

Prostě jiný kraj, jiný mrav.

4 3
možnosti
Foto

A myslite že je to v pořádku? Já ne

8 0
možnosti
TT

Ten klip je hustá vymývárna. Já vím, proč nečumím na čumbednu.

0 0
možnosti
JT

J37i62r43i 26T87i38c57h22y

30. 10. 2021 16:07

Pisatel zrejme nedoslo, ze ten covid je zakerny, nepredvidavy a promenlivy. Zadne vlady na svete ho nebyly schopny zkrotit, i kdyz nektere byly povazovany za uspesne, byt i mylne, jine za mene uspesne, i zatracovane.

2 4
možnosti
Foto

Pisatel ví o covidu hodně a rozhodně nepatří k popíračům. Patří ale k lidem se zdravým rozumem. A nepodléhá hlouposti. A Izraeli se opět daří toto zlo zkrotit. Chce to jen, aby vlády nebyli jen demagogové, kteří si honí svoje trika.

6 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy