Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tato diskuse je ukázkou toho, jak z naprosto jednoduché věci umí někteří udělat drama. Takže jednoduché vysvětlení problému je: kontrola QR kódu je věcí hygieny. Obsluhující v jakémkoliv zařízení nemají tuto povinnost. Jejích úkolem je zkontrolovat,zda dotyčný má nějaký doklad. Jeho pravost není předmětem jejích zkoumání. Předpoklad že pořízení sí čtečky ušetří čas je mylný. Musí si totiž nejprve tuto app stáhnout do mobilu a pak jí v něm pokaždé vyhledat. V úvahu je nutno vzít i rychlost připojení. Vizuální kontrola naopak nezabere více než pár vteřin. Bohužel jeden z diskutérů, rozumu mdlého, tady svým otravováním diskusi ruší, proto jej a pouze jej mažu. Je totiž trapné když tak závažná a pro občany zatěžující situace je zneužívána k hlazení vlastního ega. Jakoby nestačilo že vlada dělá z lidí trouby

0 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

I17v89o 36C44i53l63i80c53h

6. 11. 2021 17:19

Dovolím si nabídnout pohled od nás z divadla. Zatím to tam kontrolují uvaděčky důchodkyně pouze vizuálně, přičemž musí dopočítat platnost a ohromně to zdržuje, od té doby, co je ta povinnost, tak jsme snad nikdy nezačali včas :-( V kině (minimálně v jednom z místních kin určitě) to již kontrolují právě pomocí chytrého mobilu s nainstalovanou čTečkou (anebo Tečkou, která na první pohled vypadá prakticky stejně, ale umožňuje i to ukládání) právě proto, že je ta kontrola velice rychlá a komfortní. Stačí to namířit na QR kód ať už na vytištěném certifikátu anebo na mobilu a okamžitě to ukáže, jestli je "zelený" nebo "červený" dle aktuálních opatření. Takže i vedení našeho divadla zvažuje nákup mobilů, které by načítaly nejen tohle, ale rovnou i čárový kód vstupenek.

2 0
možnosti

Musí dopočítat platnost:-) Tak jim tam na každé přestavení dejte ceduli s datumem(D-14), to by jim snad mělo stačit.

0 1
možnosti

Bohužel musím konstatovat, že mně nějak nefunguje lítost a pochopení s majiteli a personálem restaurací. Po všech vyhlášeních a prosbách, aby je zákazníci v okýnkách a po otevření nenechali na holičkách a pomohli, což také z velké části činili, se situace vrátila do starých kolejí. Český zákazník se stává přítěží, např. je žádán, aby uvolnil místo movitějším cizincům(vlastní zkušenost). Vím, je potřeba tvořit zisk, ale aby se to jednou neobrátilo proti. Takže ukázat QR kód je to nejmenší a ostatní jejich problém.

0 1
možnosti

H33o74n54z50a 80V24r66á29n39a

6. 11. 2021 10:23

Teda pane Hiřmane, můžete jen tak pro zajímavost uvést kde se Vám stalo, že jste byl v restauraci požádán, abyste uvolnil místo kvůli jinému zákazníkovi? Já nějak za poslední dva roky neviděl přeplněnou restauraci ( a to ani blízko centra Prahy) ani nepamatuju-a cizincema vůbec.

6 0
možnosti

Nu pane Braune, možná jak pro koho jsou minimální zátěží. Jsem očkován, obsluze předložím svůj doklad, ale pak mne velmi, velmi obtěžuje, pokud mne někdo cizí ruší u oběda.

1 0
možnosti
Foto

Nejen u oběda ale někde jsem zmínil i možnost, že ti kontroloři nechají rozsvítit světla v kině či dokonce divadle aby se přesvědčili, zda plebs poslouchá. To vše je pravda a to pravda znepokojivá. Já se ale zabývám fámami, které duchem slabší šíří, totiž že hospodský nemá nic jiného na práci nežli pomocí QR kodu vám štípnout identitu. Trochu mi to připomíná chování Babiše a jeho vlády, kteří zavedením EET naznačili, že každý podnikatel je zloděj.

Ty vládní kroky ohledně covid 19 jsou v mnohém nesmyslné, kontraproduktivní ale hlavně...vše přichází pozdě

1 0
možnosti

Dôkaz o bezinfekčnosti je niečo ako manželka komisára Colomba: Všetci sú si istí, že existuje, ale ešte ho nikto nevidel.

0 0
možnosti
Foto

Manželka inspektora Columba se objevila v jednom dílu jeho seriálu a pak s ní byl natočený celý seriál jen o ní

0 0
možnosti
Foto

Pane Braune, tu čtečku má každý kdo chce. Je normálně v Google play.

1 0
možnosti
Foto

Jenže k tomu aby mohla číst vládní dokumenty nestačí.

0 1
možnosti

Bez obav z Covid19 mohou být lidé po prodělání nemoci. Viz Twitter Ondřeje Dostála s extrakty z podrobných zpráv pro poslance.

Očkovaní i neočkovaní se mohou nakazit a i podlle hygieny nákazu přenášet. Ovšem pouze na neočkované, ti musí do karantény. Očkovaní naopak do karantény nesmí a musí nemoc roznášet dál. Říká se tom u třetí fáze promořování podle Svrčinové a vejde to do análů medicíny.

1 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
Foto

Hlavně že jste to napsal. Jinak bych asi neusnul

5 0
možnosti
Foto

Zavření hospod efekt žádný. Zavření hospod efekt žádný. Zavření obchodů, efekt žádný. Zavření státních hranic efekt žádný. Zavření okresů efekt žádný. Stejně tak dopadne prokazování o očkování. Jenom zoufalství ze strany vlády a buzerace lidí.

8 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy