Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Omlouvám se autorovi tohoto blogu a ostatním, že na blog Veroniky Valíkové reaguji v této diskuzi, když už mi Veronika Valíková znemožnila jí to napsat přímo

Paní Veroniko Valíková,

svůj blog jste naprosto dokonale pošpinila svojí LŽÍ. Ve svém blogu "O jedné údajné prezidentově lži" zcela nepochybně a prokazatelně LŽIVĚ píšete:

"Prezident ve svém včerejším projevu řekl, že hodlá zažalovat profesora Halíka" Použiji citát z vašeho blogu: "Nechci se v té špíně brodit dlouho. Každý ať si udělá obrázek sám."

O tom, že Veroniko Valíková, ve své zaujatosti proti prezidentovi Zemanovi vysloveně a jednoznačně LŽETE, se může přesvědčit každý soudný normálně myslící člověk z následujícího doslovného přepisu části rozhovoru týkající se Halíka:

“Já si myslím, že pánové Fischerové a další jsou nyní hluboce zklamáni stavem ve kterém se nacházím. Ale víte ona lidská nenávist, Karel Kryl kdysi říkal, že Česko by se mělo jmenovat země závisti. Lidská nenávist je téměř nekonečná, alespoň u některých osob. Tak například veřejně prohlásil katolický kněz páter Halík, Tomáš Halík, že bych neměl žít, že by bylo lépe, kdybych nežil. Inu typický katolický kněz."

https://www.frekvence1.cz/radio/zaznamy-poradu/zpravy/milos-zeman-ze-sve-strany-udelam-vsechno-proto-aby-nova-vlada-vznikla-co-nejrychleji.shtml

Je naprostý paradox, že Veronika Valíková, která moralizuje o údajné lži prezidenta, k tomu používá svoji vlastní LEŽ a je k tomu natolik zbabělá, že ke své jasné LŽI radši neotevřela diskuzi se zcela stupidní omluvou. Proto využívám její výzvy "Diskutovat můžete pod jiným článkem o stejném tématu o pár blogů níže."

PS: Za jiných okolností obviňuji někoho ze lži zcela vyjímečně

0 0
možnosti

Otázka: Jak víte, že se skutečně vrátí do Lán?

Otázka: Jak můžete dělat závěry ohledně psychického stavu prezidenta z kratičkého telefonického rozhovoru pro rádio, který se navíc tři dny odkládal?

1 0
možnosti
Foto

Já někde dělal nějaké závěry? A já vím že se vrátí do Lán? Na to jste přišel jak?

0 0
možnosti

L38i66b74o95r 23B16í28l45e81k

6. 11. 2021 15:57

Vy taky jako Zeman a každý jiný mívá krizi, vám se to stalo právě při psaní vašeho blogu, jako to je blog o ničem

3 0
možnosti
Foto

A o čem je váš komentář?

0 0
možnosti

J37i25r37i 16T56i20c76h38y

6. 11. 2021 14:56

Vypafa to jako slusny blog, ale nemohl si odpustit hloupou poznamku, ze Zeman se bude muset vzdat navstev svych kamaradu v Rusku a Cine.

2 0
možnosti
Foto

a není to snad pravda?

3 0
možnosti

Vidím to stejněR^

1 1
možnosti

J82a32n 32R27á15ž

6. 11. 2021 13:47

Faktem je, že prezident Zeman je schopen svým fyzickým i duševním stavem přijmout demisi současné vlády, jmenovat nového premiéra a na jeho návrh jmenovat jednotlivé členy vlády.

To je v současné době pro stát i veřejnost podstatná informace. Vyjadřovat se k Zemanovi nějak obšírněji, považuji dnes za zbytečné.

4 0
možnosti

Nojo, ale jak se tam k nemu vsichni do nemocnicniho pokoje vejdou?

0 2
možnosti
Foto

Probral se z kómatu a už plive jedovaté sliny. Komu tohle scházelo, tak je na stejné úrovni jako ten pomstychtivý stařík.

2 2
možnosti
Foto

Inu, scházelo. Vám, že;-)

3 3
možnosti
Foto

Vnímat, ba i až vykládat lze leccos. I ,,hrozbu", že když bude někdo zlobit, může jej konzilium až ouředně prohlásit za poněkud méně svéprávného. V onom rozhovoru jsem si nejprve nebyl jist, zda nejde o ,,fejk" v podání třeba pana Jablonského. Ale nebyl;-) M.Z. konstatoval, že u nás není prezidentský, ale kancléřský systém. Jistě tím nemyslel svého kancléře, neb konstatoval, že fci kancléře u nás vykonává premiér. Asi to leckomu uniklo. Co s ,,vývoje" týká, to nám jistě opět sdělí nezávislí novináři, ba i někteří z blogerů či i takydiškutérů;-)

2 0
možnosti
Foto

Vnímat, ba i dokonce pochopit váš rádobydiškutétský příspěvek, je nad síly normálně uvažujícího člověka, ba i novináře, neřkuli bloggera. Mně z toho vyšlo to, že konzilium jmenovala "pražská kavárna.";-D

5 1
možnosti
Foto

Obvinil Halíka, že si přeje jeho smrt, ačkoliv on spíš jen diagnostikoval jeho současný stav. Z toho soudím, že prezident Zeman pookřál a na předčasný odchod ze zámku do podzámčí to nevypadá.

6 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti

Sám prezident o své nemoci neřekl vůbec nic, podle jeho slov šlo o nechutenství a špatné trávení.:-)

2 0
možnosti
Foto

Ale on není nemocný, jenom trpí nechutenstvím a špatně tráví. Asi nedostatek Becherovky;-)

2 1
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy