Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Demokratický protest musí mít nějakou formu, jinak je to srocení davu za účelem rabování a lynčování.

Pro začátek je například dobré rozlišit práci a soukromí. Pokud tolerujeme demonstraci před domem, příště budeme tolerovat srocení před školou nezletilých potomků?

3 0
možnosti
Foto

Pánové a dámo doporučuji dát si studenou sprchu a jít spát. Stačil v minulých dnech jeden prudič, není třeba ho následovat

0 0
možnosti
Foto

Tak koukám, že dnešní diskuse je velká nepovedená šou jednoho kuchaře a k tématu vlastně nic.:-/

2 2
možnosti
Foto

jo pane Polášku, a pana svítiče a paní psycholožky, necítím se na to nést celou slávu :-)

2 0
možnosti
Foto

zde jde o nedoemokratické, fašizující chování davu tzv. demokratů, které je nutno odsoudit Rv

0 2
možnosti
Foto

J74o97s90e54f 44B74á85r41t85a

7. 11. 2021 18:43

Na ostravských šachtách se nevídaným způsobem rozjížděl kovid a Svrčinová to v pravý čas zařízla včetně festivalu Colours. Bylo to správné rozhodnutí a vyneslo ji to nahoru.

5 4
možnosti
Foto

Mily synku, na ostravskych šachtach se nic nerozjiždělo. Možna vuzky s uhlem, ale rozhodně ne kovid.

0 2
možnosti
Foto

J61a93n 21Š46i61k

7. 11. 2021 17:57

Ve finále o celkových opatřeních rozhoduje vláda. Proto považuji za správné, aby v případě nesouhlasu s nimi, byl občanský protest, vyjádřen na demonstracích, třeba před úřady (hygienou) nebo na náměstích. Demonstrace před domem konkrétního člověka, úředníka nebo politika, považuji za ubohost, protože jsou obtěžování rodiny těchto osob nebo sousedů, kteří za nic nemohou. Ve výsledku přijede policie a zbydou malé a vystrašené děti. Je to nějaká móda posledního roku, kde se agresivita ze sociálních sítí přenesla do ulic. Co nejvíc útočit na člověka s jiným názorem, tak aby to bylo co nejvíce osobní a bolelo ho to. V čem jsou pak takoví demonstrující lepší? To není správné. Hezký den

9 3
možnosti
Foto

I34v59o 92C14i50l17i41c53h

7. 11. 2021 18:01

Nesouhlasím s Vámi příliš často, ale tentokrát jo...

Mimochodem, stalo se to bohužel módou například i zde v diskuzích :-/

0 1
možnosti

Svět reagoval v prvních hodinách a dnech? Ani náhodou. V první vlně jsme sice reagovali pozdě, ale většina států EU rovněž. Viz. Itálie, Velká Británie, Belgie, Švédsko aj. Italové kritizovali reakci Salviniho na Covid, Belgicane nadávali na ministryni zdravotnictví aj. My jsme tenkrát nosili roušky poctivě, zatímco v zemích EU nikoli. Jenže různým celebritam a příznivcům demobloku vadilo, že si ČR na začátku vedla skvěle, díky minimu mrtvých na covid jsme se na rozdíl od mnou zmiňovaných státu neměli z čeho poučit a ke slovu přišli různi konspiratori, k tomu se v létě vše rozvolnilo a ČR se stala z premianta propadlikem

6 3
možnosti
Foto

Ale svět opravdu reagoval téměř ihned. A reagoval tak jak mohl, protože nikdo nevěděl o co se jedná. Větší problem byl díky Trumpovi v USA, kde jsme až do poslední chvíle neměli žádná omezení. Až když situace začala být trsagická, došlo ke změnám. V Evropě se postavila na zadní akorát Skandinávie. Itálie rebelovala jen v počátcích ale jakmile se márnice začaly plnit, tak to lidi vzali vážně. Co se ale týče Česka, tady se všichni pořád uklidňovali a mazali med kolem huby, jak že jsme na tom dobře.

3 0
možnosti

Já ji viděla a slyšela ve čtvrtek v tv u Jílkové. Vystrašená, vyplašená, očima mžikala sem tam, jen aby se jí někdo na něco nezeptal, aby jí nikdo nepoložil dotaz. A když měla odpovědět, chyběla jí pohotovost, přesvědčivost. A nakonec vlastně moc neřekla...

3 2
možnosti
Foto

No na Jilkovou nemám žaludek ale věc je ta, že já se snažím Svrčinovou chápat. Ona není politička jako taková ale najednou se z krajské hygieny dostala do světa velké politiky. A zatímco na kraji řešila maximálně tak šíření průjmu, tak najednou tu má zodpovědnost za cosi, o čem asi možná odborné znalosti nemá. To je pro ní nepříjemné ale na druhou stranu jí to moc neomlouvá. Chci ale říct, že vinu nenese jen ona.

4 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
1 1
možnosti
Foto

No, ty smazané komentáře nejsou komentáře ale výplody jakéhosi Poborského, který si mně oblíbil a už několik dní otravuje pod mými blogy. Jen pro informaci. Jen pro doplnění, jen jeden jeho komentář byl k tématu a ještě to byla lež. Ty další jsou urážky mně, Filipa a nesmyslné povyky.

5 0
možnosti

Potlačování práv občanů v ČR je bohužel v rukou dílem amatérů, dílem osob se střetem zájmů, hlavně lidé nemají důvěru v rozhodující úřad, k osobě ministra. Podle ECDC je právě velmi důležité, zda lidé věří ve své politiky, jinak se situace všelijak horší. Proč z Evropy nevyužíváme opatření s menšími zásahy do práv jednotlivců i firem? Proč se inspirujeme zeměmi, které zcela bezohledně, bez veřej. diskuse, bez konsensu sociál. partnerů válcují život celé společnosti? Švédský epidemiolog A. Tegnell má přehled o různých typech provozů, takže ví, jaký charakter pracov. činností v nich je, zda stačí odstupy mezi lidmi apod. Taky si ověřil, že takřka není třeba zavírat školy, posílat domů bezpříznakové děti apod. Ale u nás se místo vědec. poznatků hojně užívá zvůle mocných.

3 2
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy