Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Doporučil bych vám přečíst si dnešní článek pana Turnera. Vy nemusíte řešit "jak" jim pomoct. Vy (a nejen vy) byste si měl nejdřív vyřešit, jak se na podobné věci dívat z více úhlů pohledu, které zahrnují taky empatii, humánní hledisko a nadhled. (Od technické stránky si platíme politiky, úředníky a odborníky.) Krok za krokem, stupínek za stupínkem. Až tohle zvládnete, teprve bych se pouštěl do nějaké logisticko-politické filipiky.

Jinak to tu leckde vypadá stejně, jak zpíval Nohavica: Ty samé věty jako před léty...

A na můj argument pod článkem Radky K., kde jste ženy plísnil, proč místo toho nepíší o podobných věcech z jiných zemí, jste jaksi nereagoval...

https://kielbergerova.blog.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A211115_778821_blogidnes

Nic moc stejně nečekám. Hezký večer všem.

0 0
možnosti
Foto

Předně, věta že jsem někoho plísnil je lež. Nikoho jsem neplísnil ani nekritizoval. Byla to jen polemika, pro vás zřejmě cizí a sprosté slovo. Nevím co napsal pan Turner a pro můj postoj to nemá žádný vliv. Já jsem velmi empatický a humanní. Nadhled tady nemá co dělat. Mám empatii a humanitní postoj ke všem dětem, kterých se to může týkat. Protože to není jen těch několik málo dětí které v současnosti jsou rukojmími Lukašenka. Jde i o další skupiny, které by se nahrnuly na hranice, pokud by dotčené země ustoupily. Ustoupit není kam. Jak dnes píši media, ti běženci mají, v rozporu s tvrzením Lukašenka, možnost hranice opustit. Mohou se vrátit. Peníze evidentně mají, o čemž svědčí fakt, že ti co to udělali, dnes bydlí v drahých hotelích v Minsku a ostatní, kteří šetří bivakují uprostřed města. Takže otázka je : Proč, když vidí že situace je neřešitelná a beznadějná, vystavují své děti takovýmto útrapám. Kde je jejích empatie a humanita vůči vlastní krvi?

5 0
možnosti

Za chudobu a utrpení dětí mohou rodiče!!!Přivádějí děti na svět aniž je uživí!!!

2 0
možnosti
Foto

Ve vší úctě : Rozumí někdo panu Floriánovi? Nechci nic podsouvat ale styl a slovosled je velice ale velice podobný jedné blogerce.

0 0
možnosti

Dobrý postřeh. Že by se jednalo o splynutí duší té blogerky a toho blogera?

0 0
možnosti
Foto

co je to co jste napsal před odkazem?

0 0
možnosti
Foto

Víte někdo co je EVOLVEO? Tak se pokuste jít do diskuse. Reklama na to vám tam vyskočí pokaždé

0 0
možnosti

Ja tu mám nějakou Ordo Blasfemia ..co to je ? :-)

1 0
možnosti

Ty děti jsou nejen zneuziti Putinem ale i oběti globalizace, rozdělení světa na chudé a bohate v rámci glóbu,jako je to třeba stejně jako je rozdělení chudých a bohatých třeba v USA akorát v jinem měřítku v meritku státu - chudých a bohatych. Amerika ma plot, Evropa uz také, řešení je ale někde mezi ploty zrejme asi nekde v Bohnicích ;-) .... krátce a stručně je potřeba přestat nakupovat tam, kde peníze nedotecou tam kam maj ... třeba jako ta ropa nebo suroviny. Horší ale jak to vlastne udelat ... proc je v USA tolik bezdomovcu? Nesouvisi to s tim globslnim bezdomovectvim? Řekl bych ze to je někde zde ...

1 3
možnosti
Foto

Jako člověk žijící v USA 35 let mohu říct, že většina bezdomovců tam je jejích vlastní volba. I oni totiž pobírají sociální dávky a když příjde nepohoda, tak se mohou ukrýt v církevních budovách a armádě spásy.

1 0
možnosti

Velmi rozumný pohled. Rozhodně mnohem více k zamyšlení než ufňukané články hysterek, které by sice otevřely hranice, ale dveře svého domu nechají pro jistotu zavřené. Pošlou pár korun a teď by bylo dobré, kdyby se tak nějak v zájmu družstva postarali ti druzí.

13 0
možnosti

Jde o nelegální migraci. Podporovanou totalitními režimy.

3 1
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy