Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MD

Je to jako vykladat vykladat mravencnikovi jak boli zub. Za 'usmev' pro toto pocinani vam patri karma.

0 0
možnosti
JC

Už jen to, že jeli na dovolenou a druhý den vyhlásili protektorát. To jeli na dovolenou 14. března?

0 0
možnosti
VV

A proc ne? Ta dovolena v cervenci a srpnu je socialisticky vynalez. Nesocialisticti evropani si rozdeluji dovolenou po cely rok.

0 0
možnosti
JJ

Na to, že jste to neviděl, máte překvapivě jasno.

A nazývat pětačtyřicetiletou dámu "mladým jelitem", to už je ubohost sama. Rv

5 3
možnosti
MD

Jak je videt, i v petactyriceti si lze vybrat mezi jelitem a normalne uvazujicim clovekem. I kdyz politicky modni jedinec take neni k zahozeni. Minimalne profesne. Kdyz na skutecnou hodnotu neni.

2 1
možnosti
BT

řekl bych že jste to nepochopil, ta rodina dostane k dispozici to co měli k dispozici lidé tehdy a má s tím vyžít, tzn, uvařit, vyprat, obléci se atd atd to není o válce ale o tom jak lidé žili, představte si že jsme kdys žili měsíc jako lidé kolem roku 1000 se vším všudy jen ten lov nám nepovolili, hnus co? žádná šelma nás neohrožovala

3 2
možnosti
Foto

Tady s Vámi, pane Těšínský naprosto souhlasím. Například, my jsme ještě okolo roku 1955 topili v koupelně uhlí v tzv ........ válci (nevím, jestli to byl lázeňský válec).

A spousta lidí měla suchý záchod na pavlači, někdo ještě dnes nemá tekoucí vodu a moje babička schovávala papíry od tuku, aby jimi omastila plech na pečení.

Já ten pořad nechci soudit, když jsem ho neviděl, ale myslím, že německá okupační armáda zcela jistě nerozstřílela někoho jen tak "z plezíru"

1 0
možnosti

A co víte o životě v Protektorátu Vy? Mně vykládali již mrtví předkové. Kdo držel hubu a krok, nebyl Žid, tak to šlo. Je nutné také porovnávat s ekonomicky tragickou 1. Republikou, kdy byla katastrofální nezaměstnanost atd. Němci zde zavedli něco, co zde nebylo, např. tarifní mzdový systém pro všechny pracující. Za Protektorátu jsme udělali největší technologický pokrok v historii, protože se k nám dostaly technologie, o kterých se nám mohlo jen zdát. Chtělo by to, aby konečně přestala být 1. Republika taburizována. V rámci toho, že byla válka, tak se tu mnohým žilo lépe, než před válkou. Mám na mysli ty, co živořili, protože nebyla práce.

6 5
možnosti
MP

Máte pravdu, taky mne to zarazilo. Já se na TV moc nedívám, na reality show už vůbec ne (stačilo mi kdysi shlédnout část jedné). Pamětníků ubývá, většina lidí to nezažila, takže to bude brát zrovna tak jako reality show ze života starověkého Říma. To, co bylo na protektorátu děsivé, tak to stejně ta show zachytit nemůže. Bude to asi tak zavádějící jako červenoknihovnový seriál "První republika", od kterého by se podle názvu čekalo něco úplně jiného. Nebojte se kritiky, však počkejte po vysílání.;-)

7 0
možnosti
JV

J90i80r21i 86V44r97a68b79e89c

23. 5. 2015 10:04

Vy jste jen na  karmu

Nebuďte pořád tak smrtelně vážní. Na to budete mít dost času po smrti. Já se tím řídím celý život a mohu to směle doporučit.

To nepasuje!!!RvRv

2 2
možnosti
MM

Nebylo by lepší nejdříve shlédnout a teprve pak hodnotit, odsuzovat a být zhnusen? U Vás je to sice asi jedno, Vy jste rozhodnutý už předem, ale přeci jen, hodnotit nepoznané je šaškárna.

7 4
možnosti
ZM

Vy jste legrační. Už jste viděl reality show, která by měla nějakou hodnotu?

9 0
možnosti
PU

P85e75t59r 62U82h87e11r

23. 5. 2015 9:34

Ještě jste to neviděl a už jste zhnusen? Nazýváte mladým jelitem člověka, o kterém víte, jen kolik je mu let. Vy podle fotky taky nevypadáte na starého kmeta pamatujícího dobu ledovou. 

A také moc nenaplňujete popis své osoby...

8 5
možnosti
BM

Je to "televize bez hranic".  Myslím těch morálních. Je třeba s ní nesouhlasit. A jak to dát najevo? Nezapínat, přepnout, vypnout a kdo chce i rozbít.

 "Nechval dne před shlédnutím programu české televize".

Hezký a televizí nerušený den.

4 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy