Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ne, nebylo. Nesouhlasím s jeho způsobem (sebe)prezentace a při občasném přečtení článku či setkání v diskusi mi občas rotace hlavy působila ústřel, ale pokud se prostor blogů tváří jako demokratický a respektující svobodu slova, měl zůstat i Konvička.

12 1
možnosti
Foto

J75a89n 64K36r71o27p70á34č

9. 2. 2016 18:33

... každé další slovo je zcela zbytečné..., přesto si jej neodpustím. Bezmoc mocných, (i když v tomto případě je moc pana administrátora pouze v tom, že jednou někde klikne, a to je velmi zoufalé) se projevuje tím, že je uplatněna zákazem, zrušením s vysvětlením "podle pravidel".

Pakliže soukromý subjekt poskytne svůj prostor k diskuzi, má moc absolutní a v zásadě ani nic nemusí nikomu vysvětlovat, jenže tím staví na piedestal svůj charakter. To co stojí na tom piedestalu teď..., řeknu to po našimu... i kanalama bych se bal camrat, bo by mě asi potkani museli sežrat..., a ani by se nezašklebili...

15 0
možnosti
MZ

M49i23l46a16n 77Z12i89c24h

9. 2. 2016 18:31

jsou tu blogy vylozene protiruske a i kdyz je vnich spousta nepresnosti ci polopravd tak je nikdo nemaze,konvicka ma vzdycky rozumne argumenty s moznosti si je overit

2 1
možnosti
VK

Blogy proruské taky nikdo nemaže ani když jsou prolhané. Nesrovnávejte to s Konvičkou a jeho projevy. T

6 1
možnosti
VK

Dle mně je to tu soukromý prostor. Podle toho by se všichni měli chovat. Sám s administrací válčím víc než je zdrávo, ale musím uznat, že banána nedostanu nikdy z čistého nebe a času ne zberchání se dostanu až až.

2 1
možnosti
Foto

J52a58n 73P40e78c78h45a

9. 2. 2016 18:32

Jistě, že je to soukromý prostor. A ten má právo říct Pavla tu nechceme, ale Petra ano. Tak ať to řekne a nebalamutí nás nějakými pravidly, která si tento prostor ohýbají podle potřeby.

8 1
možnosti
JT

R^ Snad jen, kolik ještě dalších "nepohodlných" na smazání čeká? A ti "správní" mohou psát cokoliv? Pak si to asi bude těch několik vzájemně i číst. Ale co s těmi zajímavými fotografy, cestovateli, povídkáři? Kvůli nim stojí za to zůstat.

1 0
možnosti
LB

Dobrý den, jsem pro to, aby se všem měřilo stejně. Ať jsou zleva, zprava, ať jsou pro příjem nebo proti příjmu imigrantů. Jsem pro návrat blogu pana Konvičky, nebo v opačném případě pro stejný postup i u jiných blogerů.

22 0
možnosti
VK

Také si myslím, že blogy stranických fumkcionářů, Babišů, Cvalínů, Okamurů, Šarapatků, Humlů....by tu být ani nemusely.

5 0
možnosti
FK

iDNES.cz by měl blog od teď odstranit každému, kdo napíše slovo "já" nebo kdo prokazatelně svůj vlastní blog někam sdílí. Dělá si totiž PR.

Nebo, budeme-li u mírnějšího metru, odstranit všechny politicky aktivní lidi a všechny možné aktivisty, kteří jakkoliv dají najevo svůj názor na politiku a jakékoliv náboženství.

Kolik by jich tu po OPRAVDU SPRAVEDLIVÉM mazání asi zbylo?

25 1
možnosti
VK

Ono zveřejňovat názor a dělat si PR není úplně totéž. Uznávám, hranice je tenká.

0 2
možnosti
DM

D16a96m 74M14a

9. 2. 2016 18:14

Svoboda slova buď je nebo není. Nedá se říct: máme svobodu slova, ale ...nesmí se psát tohle a tamto a o tomhle a o tamtom.

Odstranění blogu kohokoli je chyba. Nebo záměr?

24 2
možnosti
Foto

Přestože s odstraněním Konvičkova blogu nesouhlasím, respektive souhlasím s výše uvedeným článkem, mám tři poznámky k vašemu příspěvku:

1) Nesměšoval bych s otázkou svobody slova. Idnes není veřejnoprávním prostorem a nepatří „všemulidu“, tzn. že nikdo nemá vymahatelné právo zde publikovat.

2) Tvrzení, že „svoboda slova buď je nebo není“, považuji za slovíčkaření. S takovou bych si dovolil tvrdit, že svoboda slova je ve skutečnosti utopie, která není nikde na světě.

3) Odstranění blogu kohokoli může být jak chyba, tak záměr, stejně jako to může být naprosto rozumné opatření u někoho, kdo permanentně lže a uráží a Idnes si nepřeje být dávána do spojitosti s někým takovým (z minulosti například Viktor Vereš nebo Jiří Hrebenár).

2 1
možnosti
EM

Jasnějsí signál, že pravidla platí jen pro někoho a když se to právě hodí, už nemohla administrace dát. Nebo bude následovat likvidace blogů dalších politiků, včetně pana Babiše? V tom případě se omlouvám.

19 1
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy