Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vašeho konce zde je mě líto..

1 0
možnosti
JP

Myslím, že pachatelé se vracejí.:-)

1 0
možnosti
Foto

Pane Braune, pište dál, ale na jiném serveru, pokud možno takovém, který umožňuje snadný export všech textů jinam. Třeba blogger.com, wordpress.com, ... a své články nabízejte jiným médiím, které jim zajistí aspoň nějakou čtenost.

Vaší frustraci rozumím.

MF Dnes před Babišem bývalo nestranné nebo aspoň docela vyvážené médium, které dobře pokrývalo moje informační potřeby. Dnešní Babišova Idnes (kromě Technetu a blogů) je parodie na žurnalistiku. Ani Technet už není, co býval, a blogy? Všechny, které jsou v opozici k mentálnímu modelu redakce, jsou postupně mazány, a to s naprosto hloupými záminkami.

Ve vašem článku nechápu pochvalu administrátorům idnes. Pokud někdo smaže celý blog, neznalý čtenář si řekne - hm, tak si kluci rozšlapali bábovičky. Jenže blog není bábovička, jsou to desítky nebo stovky hodin práce, která už idnesu přinesla zisky (čtenost=zobrazení reklam=koruny na účet), z nichž autor neměl nic, jen polechtání ega. A administrátor jedním klikem tuto práci zničí a autorovi nezůstane ani to polechtání. I z hlediska uchování informací pro budoucí generace, smazat celý blog je naprosto špatně!

Toto selhání administrátorů v případě blogu Martina Konvičky zachránil Archive.org:

https://web.archive.org/web/20160206134053/http://martinkonvicka.blog.idnes.cz/

(obraz 2 dny před smazáním)

Ale např. blog Lucie Provazníkové má poslední obraz až před 9 měsíci, takže tam chybí poslední články: https://web.archive.org/web/20160322062924/http://lucieprovaznikova.blog.idnes.cz/

Závěr? Prosím, vykašleme se na idnes a pojďme podporovat původní tahouny před-babišovské éry - Sabinu Slonkovou, Jaroslava Kmentu, Tomáše Poláčka a další výborné novináře a jejich současné média - Neovlivni.cz a ReporterMagazin.cz !

2 0
možnosti
Foto

Pokud má autor potřebu své texty uchovat může je na jedno kliknutí všechny zazálohovat. Pořád to jsou díla patřící autorovi a nikoliv iDnes. Zda je pak zpřístupní světu někde jinde je jen na něm.

2 0
možnosti
Foto

Také jsem přemýšlela, že bych skončila. Ale vzhledem k tomu, že bych nikomu nechyběla, tak zůstanu :-D

To vaše "desatero" je naprosto přesné. P.S. Stejně vám to nedá :-)

3 3
možnosti
MS

Dost dobrý důvod :-) R^

0 0
možnosti
ZB

Karma.Je to zde čím dál větší žumpa,dost lidí má pocit,že iDnes musí být jen pobočkou Aeronetu nebo Protiproudu a pokud to admini nechtějí povolit hned je skoro "revoluce".Těch deset bodu jste vystihl přesně.Někdy mám pocit,že už dost lidem,kteří zde "statečně a odvážně píší pravdu" z toho muselo hrábnout...

1 3
možnosti

Čelte tomu a r g u m e n t y.

4 1
možnosti
RK

Zajímavá sebereflexe.

2 1
možnosti
JN

J60i97ř60í 56N26o32s96e19k

3. 12. 2016 6:19

Chápu, že toho máte po krk. Jen nechápu ty důvody. Ale možná, že tohle je to první, co vám přišlo pod ruku, protože tyhle názory jste na blogu vyjadřoval.

Opět - škoda dalšího blogera. Někdy jsem s vámi souhlasil, někdy ne, ale za bl-b-ce (vidíte, tohle štve mě) jsem vás nikdy neměl.

Přeji vše pěkné.

J.N.

6 0
možnosti
KA

Nezlobte se, ale neprozřel jste.

4 1
možnosti
Foto

Málo kdo je schopen zůstat konzistentní vůči principům, přirozeného práva. Vám se to docela daří a proto máte můj palec R^

0 0
možnosti

Mohl byste ty principy práva přirozeného nějak naznačit?

2 1
možnosti
Foto

Dal jsem Vám samozřejmě karmu, protože to vidím stejně R^ - ale pak mne napadlo, že netuším co je v názvu a co chcete naplnit? Jinak tedy super nářez, neměl jsem ponětí - to jsou fakt Řeci ?Nekončíte nebo tak něco, že ne? Byla by to fat škoda. :-/

3 0
možnosti
Foto

Ze Nigmar je Hebrejsky a znamená to něco jako " dokonáno jest ". Je to z alba Rituál a myslím že je nejlepší od této kapely. I když to říkám o každé z jejích novinek. A ano máte pravdu. Je to můj poslední blog. Doufám že zákaz oznamování konce se netýká diskuse. Prostě cítím, že tento blog směřuje někam k čemusi, čeho já nechci být součástí. Nechci participovat na jakýchsi novodobých " uličních " výborech. Rudých nebo hloupě nahnědlých. či jen nebetyčně hloupých. Ostatně, sám s tím máte zkušenosti. Vím že administrace nemá možnost ani při nejlepší snaze, to ukočírovat. Ta zloba poroste a my, co jí chceme čelit, k tomu nakonec nebudeme mít prostor. Paradoxně i díky těm, kteří proti té zlobě a nenávisti prý taky bojují a nakonec se z tohoto blogu stane taková vřešťárna a asi bych se cítil hloupě a provinile, být toho součástí. Možnosti psát do diskuse se ale nevzdávám, protože paradoxně, ty komentáře teď mohou hrát velkou roli, pokud nás "normálně " myslících diskutérů bude více. Každopádně moc děkuju za vaše slova a podporu.

5 0
možnosti
JK

Bravo, pane Braune. Díky za tento blog. R^

4 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy