Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

Máte jednu nevýhodu. Občas použijete kritické myšlení. A to se neodpouští. Karma.R^

9 2
možnosti
VK

Což agentovi Hermánkovi vadí, soudě dle minusu;-D

10 2
možnosti
PP

P88a56v87e29l 33P67o81n13e81c

23. 4. 2017 10:08

Diskuse ohledně islámu jsou tak emotivní proto, že pravdu mají zpravidla obě strany. Je zřejmé, že integraci muslimů do Evropy komplikuje řada kontroverzních veršů Koránu (3:28, 5:51, 9:23) a jak komunita postupně sílí, začne se z původní společnosti vyčleňovat. Příkladem může být třeba hlasování evropských turků v nedávném referendu: https://goo.gl/WkgtwY

3 0
možnosti
Foto

problém je v tom, že mně islám nevadí.

Ale já vadím jemu.

12 0
možnosti
Foto

Obojí je špatně řečeno.

Dnes, samozřejmě, nemusí islám nikomu vadit, protože se s ním prakticky nesetkáváme. Problém je v tom, že ti, kteří přemýšlejí, přemýšlejí také o tom, co by bylo, kdyby, díky masové imigraci, islám u nás posílil.

Žádný křesťan muslimům nevadí, pokud ho mohou buď "poturčit" nebo zotročit.

3 3
možnosti
Foto

A protože pode mnou jsou tři palce nahoru, tak já dám tři palce dolů:

RvRvRv

Ale ne článku, nýbrž některým diskuzním příspěvkům

0 6
možnosti
Foto

Ono zde vůbec nejde o to, že mezi uprchlíky je možná jen jedno promile (procento by bylo moc) teroristů.

Jde o to, že masa muslimů prostě tvoří velmi silnou nátlakovou skupinu, která jde za svými cíli zcela bezskrupolózně. Bez možnosti nejmenšího kompromisu.

A to jak v oblékání v jídle a hlavně ve způsobu života. Nejsou to oni, kdo se přizpůsobují hostitelské zemi. Je to hostitelská zem, která se jim musí přizpůsobovat.

Ani to největší procento Italů, Poláků, Židů či Irů nikdy nenutily USA, aby se jim celé přizpůsobily. Podrželi si své zvyky a tolerovali zvyky ostatních. To ale muslimové ani neumějí a ani nechtějí.

11 3
možnosti
ON

A co to říct opačně? USA někdy nutili nějakou menšinu aby se jim přizpůsobila? Hodně procent čínanů jihoameričanů ani neumějí anglicky a spokojeně žijí v americe. Stačí když dodržují zákony. A to je to hlavní co by měl dodržovat každý bez rozdílu. A není u nás nikdo kdo by tvrdil že by někdo dodržovat naše zákony nemusel. Je krásné paušalizovat z domova. Zvláštní že v Thajsku spokojeně žijí muslimové s budhisty v jednom státě. To samé Libanon kde to mírumilovné soužití se snaží dlouhodobě zničit váš skvělý Asad. Nebo i to Turecko kde žijí křestané a nezaznamenal jsem nějaký útok na ně nebo ničení křestanských památek v Turecku.

5 0
možnosti
Foto

Karma Martine. Vždyť ti stateční protiislámští blogeři mají ve všem naprosto jasno a pokud se objeví někdo, kdo třeba připomene ono biblické smlouvání Abraháma s Hospodinem ohledně počtu spravedlivých v zástupu nespavedlivých, je zadupán do země s podobnou přezdívkou, jako máte Vy /tedy jak hovado, tak i ten Abdul/. Nechápou, že nenávist není řešení a že se podobají těm, proti kterým vedou svou osobní blogerskou vojnu.

Pěknou neděli.R^

11 4
možnosti
Foto

Nevím, kdo zde šíří nenávist? Já, podobně jako prezident Zeman, podporuji prevenci. Tam, kde není masa muslimů, není ani podhoubí pro terorismus.

3 7
možnosti
OU
ON

Smíchal jste pár věcí dohromady. Ano jsou to muslimové, ale to neznamená že všichni muslimové jsou teroristi. A proč černoši? Proč jste neřekl křestani? V těchto případech se víra nehodí tak radši napsat černoch. V americe nejvíc vraždí křestané. Tak co zakázat i křestanství. A tím nemyslím pouze severní ale hlavně střední a jižní ameriku. Oni opravdu věří v boha a pak vás kvůli deseti dolarům zabijou.

1 3
možnosti
BK

Ještě dodávám( to, co už jsem tu jednou zmiňovala): i když stojíme oba, co se týče politického vidění světa, totál proti sobě, přesto si cením vaší upřímné, vřelé- a v mnoha ohledech velmi lidské zpovědi:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy