Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pan Čermák se o sobě nestydí uvádět, že je skaut. Dokonce vedoucí. Přitom skauti by měli vychovávat mládež k čestnosti a odvaze. Jak to může dělat tento zbabělec, který se bojí otevřít diskusi, to je mi záhadou.

11 3
možnosti
Foto

Proč si myslíte, že neotvírat diskuzi je zbabělé? Já to tedy neschvaluji, ale zbabělostí bych to zcela určitě nenazval.

Když si vezmu tu smečku, která se nazývá diskutéry a která každý článek rozcupuje na malé kousíčky a autorovi se často vysměje nebo ho pomluví, tak i když to neschvaluji, tak to chápu.

Není to nic proti ničemu a škodí to pouze autorovi.

2 6
možnosti
Foto

Některé songy dobré, jiné primitivní až trapné. To dokladuje určitou nevyváženost mysli autora, roztěkanost, hysterii a sklon k napadání vedoucích dětských kroužků Rv

0 7
možnosti
VR

Když to hodnotí primitivní ultramarxista , tak to má jistě váhu...

10 0
možnosti
MP

Ten obrat " jakýsi pan Drahoš " je jediné, co lze panu Čermákovi vytknout. Byl použit jednou, jinak v článku užívá zásadně termín pan Drahoš. Označit článek za slint, jak to děláte zde v diskusi, považuji za větší sprosťárnu.

A propos, když si hrajete na spravedlivého, vysvětlete mi, co znamená obrat " eradicate root of Israel " v klipu skupiny Behemoth, který jste dal pod svůj blog http://martinbraun.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=566253

3 7
možnosti
VK

Jen dodám, sám diskusi neotevřel, ale jinam leze. Pokrytec non plus ultra.

9 2
možnosti
MP

Do žádných diskusí neleze, pouze se vyjádřil zde, když byl osočen ad hominem.

3 2
možnosti
VK

Čermák je chudák, který se bojí otevřít diskusi pod svými slinty. Hlupý ten, který považuje anketu za věrohodný průzkum. Tohle pracuje s dětmi? Co na to jejich rodiče?

5 2
možnosti
Foto

"mi běhá mráz po zádech, když čtu, že autor tohoto nenávistného(?) článku vede, podle svých slov, dětské kroužky" Není to poprvé, když někdo takto proti mne zaútočil stylem cenzora jediného správného názoru jako za předlistopadového režimu. A tak přikládám tebto odkaz, kde jsem se k takovým nechutným faulům, které nemají nic společného s podstatou článku, vyjádřil: http://liborcermak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=610373

3 9
možnosti
Foto

"Cenzor jediného správného názoru"... Copak jste tím myslel? Protože význam této vaší moudré věty je, že cenzor nepřipouští jediný správný názor. Tedy je to ve skutečnosti negace předlistopadového stavu v Československu. Poslouchají, oni jsou opravdu zastupitelem? A jak zastupujou? Ale teď vážně, nikoho necenzuruji. Jen mě udivuje váš nedostatek sebereflexe.

7 2
možnosti
Foto

Pan Libor Čermák diskuse neotvírá prakticky nikdy (až na čestné výjimky, k nimž patrně dochází omylem). Jeho článek není nenávistný.

Dodám, že se jedná o velmi plodného blogera, který na iDnes píše už dlouhíá léta. Dalo by se říci, že patří ke zdejšímu inventáři. Takže psát o "jakémsi" a "človíčkovi" mi nepřipadá příliš vhodné.

4 2
možnosti
Foto

Jste sice Moudrá, ale nepochopila jste, že jsem jen parafrázoval jeho slint na adresu pana Drahoše, o kterém píše jako o jakémsi panu Drahošovi

4 2
možnosti
JV

Ten "člověk" píše jen takové slinty.

Za blog karmaR^

7 2
možnosti
Foto

Děkuji za propagaci mého blogu.

3 4
možnosti
Foto

rádo se stalo. A čím to že se tady nebojíte přijít, když máte strach otevřít diskusi u sebe?

8 2
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy