Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P93e45t36r 43B74u79r67i27a73n

24. 8. 2017 15:15

Víte co mě, pane autore, udivuje? Že jakýsi muslim dovolí své ženě aby se oblékala normálně a je u toho za pašáka a já, který jsem nikomu nic neudělal, jsem ve vašem článku označován pod zájmenem MY, nenávistivcem, nadutcem, xenofobním hlupákem a bůhvcí co všechno. Je zajímavé, že napsat, že muslimové jsou teriristé si nikdo nedovolí, ale horempádem psát o tom, že MY, tedy Češi, já, moje dcerka a zkrátka celá skupina plošně, jsme nenávistiví darebáci a rasisté, se stalo módou a mravokárným bontonem. Také mne zaráží výzva, že jsme tak nějak povinni pomoci každému, kdo se rozhodne v našem okolí usadit. Pomoci mu s bydlením, s obživou, jazykem, začleněním, zkrátka, aby to měl snadné a žilo se mu fajn. Kdo kdy pomůže mně, když se přestěhuji do jiného města, státu, když se mi narodí dítě a podobně? Tady se předpokládá, že když jsem bílý Evropan, tak si mám pomoci sám, najít a zaplatit si vlastní bydlení, rychle se začlenit, dodržovat zákony a platit daně. Ten váš hudebník se jen tak mírnyx týrnyx přestěhoval přes půl zeměkoule a začal žít jinak. Já nemám ani na to, abych se přestěhoval do sousedního okresu. Jim je ale třeba pomáhat, protože se rozhodli a mají na to právo. Už mě ten dvojí metr s migranty, jen proto, že se rozhodli žít jinde, trochu začíná unavovat. Já bych chtěl taky žít v USA, ale nemám na to. Mám blbý původ, špatnou barvu a nesprávnou víru.

21 0
možnosti
JP

Pan Braun není z těch, o nichž píšete. Přečtěte si i jiné jeho blogy. Jeho pohled je spravedlivější.

0 0
možnosti
JP

Politika, historie, kdo komu co provedl dřív, kdo zná nějakého muslima osobně, zajímavá debata. Ovšem podstatou Vašeho blogu je pro mne věta: "Jsi její manžel, přece jí můžeš říct ať tak nechodí":-/

4 0
možnosti
Foto

Jiste ze. Protoze takhle to u muslimu chodi. Bohuzel. A nekdy i bohudik protoze jako jeji manzel muze pripadnym otravum rict at jdou do haje. Ale tato veta vuec nebyla pro muj blog podstatna. Podstatu presne vystihl pan Roth nize

0 0
možnosti
Foto

Za absolutně neúnosnou označila německá ministryně kultury Monika Grüttersová kampaň muslimských umělců, kteří bojkotují mezinárodní festival v Berlíně. Protože na festival Pop-Kultur bezvýznamnou částkou přispěl kulturní odbor izraelského velvyslanectví, ruší slíbená vystoupení. Festival má rozpočet přes milión eur. Pořadatelé netušili, že symbolická pomoc na letenky pro muzikanty, která dělá podle serveru Spiegel.de pouze 500 eur, vyvolá takovou hysterii.

9 0
možnosti
DK

Otazkou je, zda takove lidi vubec lze integrovat, kdyz evidentne prekypuji nesmiritelnosti. Pokud ano, zajimalo by me, jakym zpusobem toto chteji ti, kteri to tvrdi, realizovat a jake jiz maji hmatatelne vysledky.

9 0
možnosti
OB

Já si myslím, že to nejzásadnější jste nenapsal, nejradikálnější odnož Islámu šíří největší kamarádi Západu Saudi, na druhé straně multikulturní muslimské země se kterými nebyly problémy jsou rozvraceny revolucemi. Další zásadní věcí je účast Západu při tažení na východ, mohamedání to berou jako nové křížové výpravy a jsou na nás právem naštvaní, západní vojska pozabíjela statisíce mohamedánů vč. žen a dětí, to že vám to CNN, BBC nebo ČT neukáže, neznamená, že se to neděje a mohamedání to vědí a mstí se nám v rámci svých možností. Já proti muslimům nic nemám pro mne je člověk jak člověk, nerozděluji lidi podle víry, ale dle toho zda to jsou dobří a slušní lidé nebo ne. Ti lidé jsou naprosto stejní jako my a chtějí žít v klidu, akorát mají vymyté hlavy jejich propagandou.

1 4
možnosti
Foto

Křížové výpravy měly své opodstatnění v té doběV té době byla islámem ohrožena Evropa, a to z důvodu, že z jedné strany na Iberském poloostrově a jihu Itálie útočili či ji obsazovali Arabové. Další muslimské nebezpečí přicházelo z východu, kde byla málem zničena Byzantská říše, když ztratila přes polovinu svého území, a to své maloasijské državy, které jí sebrali muslimští Seldžukové po svém vítězství roku 1071 u Mantzikertu, a útočili dále na západ. Roku 1077 obsazují Seldžukové Jeruzalém. Do Malé Asie pronikli seldžučtí Turci z východu, přejali islám a začali nejen neslýchaně týrat a zabíjet zde usedlé křesťany, ale vyvražďovali i celé poutní výpravy. Křesťané totiž odedávna putovali do Svaté země a za byzantského panství nad Palestinou byly tyto pouti velmi četné. Problémy začaly už po roce 970, kdy se panství nad Palestinou zmocnila dynastie Fatimidů a začala křesťany utiskovat. Roku 1009 nechal jejich sultán dokonce i zbořit chrám Svatého hrobu.Na výzvu papeže byla vyhlášena křížová výprava, která ve své době jednoznačně zachránila Evropu před muslimským nebezpečím. Jen díky rozhodnému postoji tehdejší církve a jen díky křížovým výpravám do Svaté země bylo oddáleno obsazení části Evropy Turky, ke kterému sice nakonec přeci jenom došlo (viz obléhání Vídně), ale až o hodně později.

3 0
možnosti
Foto

........Uvědomte si, že třicet procent křesťanské populace bylo vyvražděno za pouhý měsíc (!) Každý muslim bez rozdílu vidí v křesťanovi nebo Židovi nebo Izraelci svého nepřítele. A pokud jste bez jakékoliv víry, ateista, tak jste také automaticky jejich nepřítel. Západ ale nechce pochopit tuto realitu a to je ten zásadní problém. Islám učí, že Židé jsou prokletí, že jsou „dětmi opic a prasat“. Řekl v novinách Dr. Salman Hasan (Salman Hashim Hasan Al-Baidhani), který se se narodil v roce 1953 v Iráku v bohaté muslimské rodině. Od dětství byl vychováván jako muslim, musel citovat korán, pravidelně se modlit i navštěvovat mešity. Jeho děda byl dokonce vysokým muslimským duchovním v Bagdádu.Dr. Hasan absolvoval Mosulskou univerzitu, má mj. bakalářské vzdělání ve fyzice, byl asistentem profesora na univerzitě v Basře. S ohledem na absolvované náboženské vzdělání je oprávněn citovat a komentovat Korán, jehož je výborným znalcem.

Před třemi lety se oženil s Češkou a od roku 2014 žije ve východních Čechách.

6 1
možnosti
KM

K43a56r51e53l 13M33a15s69e56k

24. 8. 2017 10:57

Mylný názor jednoho člověka, jednoho člena IVČRN. Máte tam ještě něco?

0 4
možnosti
Foto

když v NY padala dvojčata, tak celý arabský svět tento útok rezolutně odsoudil.

Ale v ulicích nadšeně tančily milióny muslimů.

Co z toho mám pro sebe odvodit???

18 0
možnosti
DK

Ze politicky postoj zeme nereprezentuje nazor lidu...

0 0
možnosti
Foto

Irák byl před několika stovkami let součástí Mezopotámie a kolébkou civilizace i křesťanství. Irák nebyl až přibližně do roku 640 n.l. vůbec arabský nebo muslimský. Nicméně právě v polovině 7. století došlo k obrovské přílivové vlně muslimských uprchlíků a celá oblast byla po pěti generacích muslimská a po deseti generacích již celá ovládnuta muslimskými Araby a stala se součástí chalífátu a Osmanské říše. A podívejte se, jak to dnes v Iráku a Sýrii vypadá. Varuji před tímto druhem imigrace a zvláště před těmi, kdo přijíždí do Evropy nelegálně. je to stejný scénář se stejnými důsledky. Řekl v novinách Dr. Salman Hasan, z Iráku.

14 0
možnosti
ZB

Karma.Přesně tak,skutečnou největší obětí fanatických islamistu jsou sami muslimové,kteří s nimi nechtějí mít nic společného.Ti jsou nejvíce zabíjeni při teroru fanatiku.To ovšem zdejší "vlastenci a patrioti" nechtějí vidět a nadále hysterčí - co muslim,to terorista....

6 3
možnosti
TB

tak nikdo zde nehysterčí, jen varuje ;-)..samozřejmě neplatí co muslim, to terorista, ale bohužel platí co terorista, to muslim ;-)

4 1
možnosti
Foto

J33a67k31u63b 22R44o96t24h

24. 8. 2017 9:59

Dal jsem karmu a děkuji. Jděme po krku nenávistným rigidním imámům a mullům, ne muslimům jako takovým. R^

7 4
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy