Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Martine, karma. Jsem stejného názoru jako Vy.

Před pár sty lety byli v řadách křesťanů psychopati, kteří vybíjeli Židy jen proto, že byli Židé. A nemylme se - znám řadu křesťanů, kteří by - pokud by to bylo možné - opět vyrazili na koních do boje, případně začali stavět hranice pro heretiky.

Myslím si dávno - a Vy mi to potvrzujete - že prostě existuje mlčící islámská většina, která chce normálně žít, vychovat svoje děti a mít klid.

Koneckonců - i nás bylo ve volbách 99,9% nadšených voličů komunistů. A to opravdu všichni souhlasili s třídním bojem?

8 5
možnosti
Foto

Pokud křesťané vybíjeli Židé, Bible a Nový zákon jim to nenařizoval. Kdežto Korán přímo vybízí k zabíjení Evropanů a Židů. To je podstatný rozdíl Za zabití Žida a Evropana se každý muslim dostane do ráje. Islámská mlčí většina jsou vyznavači islámu. Pokud budeme islámu ustupovat dopadneme jako Peršané a ještě hůře jako Egypťané. Původně Egypt patřil Koptům, kteří byli křesťané, dnes jsou utlačovanou menšinou, která žije na okraji společnosti. Evropa se tisíc let bránila nájezdům a islámu a dnes je vítá s otvřenou náručí.

7 0
možnosti
DK

Uklovali by jí a mně taky. X Muslimové jsou lidé jako jsme my. Tak jaci jsou tedy?

Ja si nemyslim, ze by slo z nasi strany o nadutost a pychu, jak jste psal. Vite, ja myslim, ze podobna zkusenost je spise ke skode, ackoli to zni jako paradox. To je stejne jako kdyz jsem mel kamose, ktery mel kamose skiny a desne nenavidel cikany. Nebyl nacek (nacek je totiz hrdy na svou vlast a to on nebyl, ten ji spise nesnasel). No ale pak se zamiloval do cikanky a vsechna nenavist byla ta tam. Ze dne na den totalne zmenil nazory. Vykladal, jak jsou to pratelsti lide, jak ona je hodna a navic strasne skromna atd. No...a samozrejme se jednou take rozesli. Tak zase vypravel, jaci jsou to parchanti, jak ho okradl i jeji bratranec a z ni se taky vyklubala mrcha. Ano, ten typek byl takovy jednodussi, ale zase jednu vec mu nelze vycitat. On vzdycky jednal a vytvarel si ty nazory na zaklade vlastni zkusenosti. Cili nejednalo se o to, ze by nejak prejimal to, co slysi v TV nebo cte v novinach. Nazor si utvarel na zaklade reality, byt byl ten nazor neobjektivni. Ja jsem take poznal nekolik muslimu a vicemene to byli pratelsti lide. Treba jako ti utocnici z Barcelony, kteri do doby utoku nemeli s nikym zadny problem. Zajimave ale v jejich pripade bylo, ze byli normalni jen do doby, nez jsem se zeptal na tema 11.9.2001 (tehdy, kdyz jsem je potkaval, nebyla soucasna migracni krize aktualni). No a vetsinou meli pomerne smirlivy nazor na Usamu Bin Ladina, jen malo z nich ho odsuzovalo. To mi prislo zvlastni. Ale budiz. Samozrejme existuje spousta muslimu, kteri na vas udelaji jen ten nejlepsi dojem a samozrejme nekteri z nich jsou normalni lide. Ale problem je zejmena v Islamu jako celku a teoretickem podkladu. Pokud se nekdo narodi v muslimske zemi, pak za to nemuze a treba mu je Islam i odporny. Mel by. Protoze Islam je zlo. S takovymi lidmi bych nemel problem, ale jak je rozlisit? Proc je muslimka schopna vzdat dobre rozjetou karieru medicky, kdyz ji na pracovisti zakazou satek?

3 0
možnosti
OF

Danieli,zdar. Musíš si najít Polku abys měl rád Poláky.;-D;-D;-D

0 0
možnosti
OF

Však to píši, všichni jsme děti boží.

Ale stejně jsme nejlepší my, polští těšínští nacionalisté.

Musím vás dodatečně pochválit za ten cover, nebo jak se tomu říká,té jihomarické odrhovačky, z Katowic. Naše řeč, po naszymu, je také slezský dialekt.

Kiery,kryka,pierón...... také používáme.Tomu jste nemohl rozumět.Tomu rozumíme jen my.My jsme prostě nejlepší.;-D

0 0
možnosti
Foto

Souhlasím s Vámi, ale ten boj si musí vybojovat oni sami.... Tento Váš přítel se taky nejdříve přizpůsoboval a projevil se svobodně až v relativné svobodné společnosti. My to nezměníme, to je jen a jen na nich.

0 0
možnosti
Foto

RvRv Muslimům nevěřím ani dobrý den. Ve dnech Židovské kultury nám přednášel rabín z Izraele. Původem to byl Čech. Vyprávěl nám, že jeho manželka učí v Izraeli na VŠ a její kolega je Arab, který na této škole učí, jeho rodina se narodila v Izraeli, má v Izraeli stejná práva jako manželka a s její manželkou si tyká jako kolegové. Přesto jednou tento její kolega řekl, že jednou přijde doba, kdy Židé budou z Palestiny vyhnáněni a Izrael bude Arabský. Těch případů nám vyprávě několik. Prostě pokud bude korán psán tak, že největší nepřátelé muslimů jsou Židé a Evropané a že jsou to lidé druhé kategorie, nezle jim věřit.

10 0
možnosti
OF

A já znám Syřana z Duchcova, který se kamarádil s židovkou, když byl ještě doma.

0 0
možnosti
PT

P70e16t92r 49T58o23m58e48k

24. 8. 2017 8:49

Já s vámi naprosto souhlasím ale mám obavu, že jste velký optimista, jestli si myslíte, že ten pohádkový obrázek o hromadném sblížení těch dvou kultur je uskutečnitelný. Já tomu už vlastně nevěřím. A to i na základě vlastní zkušenosti s těmi umírněnými.

8 0
možnosti
TB

problém je, že i z těch velmi umírněných muslimů se během chvíle může stát pod vlivem imáma opět muslim radikální......koneckonců to je vždy v médiích - vždyť on to byl takový hodný kluk, pak přišel radikální imám a za krátkou dobu ten hodný chlapec někde začne střílet nebo vezme náklaďák a najede s ním do davu.....asi tak :-/

4 1
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy