Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Zajímavé je, že dnes již nikdo nepochybuje o tom, že vražda tří méně významných komunistických funkcionářů v Babicích v roce 1951 byla dílem provokatérů StB.

Ale podobné akce bratří Mašínů jsou dodnes považovány za odboj.

1 5
možnosti
MS

To jako, že to byly provokace agentů STB ?:-P

3 0
možnosti
PD

P55e78t52r 64D83r69a17p70a67l

16. 10. 2017 8:39

teda, nalepit si tam vlajku Izraele a pak napsat, že komunistická krutovláda byla horší než ta nacistická...to už chce slušnou porci ohýbání dějin

8 7
možnosti
Foto

Můj strýc a kmotr, Jiří Roubal, se bez velkého střílení dostal v roce 1948 za hranice a po celou dobu až do své smrti pracoval proti komunistickému režimu v Československu.

Bratři Mašínové za sebou nechali mrtvých jako v nějakém akčním filmu a po úspěšném prostřílení se za hranice nedělali proti komunismu v Československu vůbec nic.

Moje maminka byla ročník 1923. Takže v době těch akcí jí bylo okolo 28 let. Nevím jestli už tehdy měla služební zbraň, ale později zcela určitě. Kvůli velké hotovosti to byl předpis.

Ovšem tím že měla služební zbraň by byla podle filosofie bratří Mašínů a jejich sestry kandidátkou na odstřel.

A ještě dodám že bez velkého humbuku a střílení utekly v té době z komunistického Československa tisíce lidí a možná ještě více.

A mnozí z nich se vraceli jako Agenti chodci a také někdo z nich skončil na šibenici. To bratrům Mašínům nehrozilo,ti dělali v Americe byznys.

7 8
možnosti
JN

Sestra bratří Mašínů to má poněkud pomotané. Sama se později provdala za dlouholetého člena KSČ, který na vysoké škole přednášel vědecký komunismus.

Opravdu rád bych slyšel vyjádření pana Josefa Mašína, co soudí o svém švagrovi.

6 3
možnosti
KS

K54a74r17l98a 23S76u44c90h62á

16. 10. 2017 8:32

jsem jenom ženská, ale nebyl by jejich boj proti hrozbě z východu účinnější, kdyby zůstali doma a zbaběle nezdrhli?

3 4
možnosti
LB

Máte vůbec ánunk, co by je tady čekalo? V horším případě šibenice, v lepším případě dlouholeté vězení či tábory nucených prací.

S autorem blogu souhlasím.

10 1
možnosti
JN

Jen pro úplnost. Matka Bratří Mašínů byla členka KSČ aktivně činná v akčním výboru NF. Její bratr, major Ctibor Novák byl člen KSČ, až do důchodu důstojník ČSLA. Její milenec Zbyněk Roušar byl člen KSČ "diplomat" ve skutečnosti pracovník Reicinova obranného zpravodajství, ted fízl.

Při svém "odboji" braši Mašínové bestiálně zavraždili venkovského policajta, při loupežném přepadení zastřelili pokladníka, a kdesi v noci postřelili venkovského hasiče.

Každá z obětí bratří Mašínů byla s komunistickým režimem spojena méně než jejich matka, jejich strýc a jejich otčím. Pokud chtěli opravdu bojovat proti bolševikům, měli si to s nimi vyřídit doma v obýváku při nedělním obědě.

8 7
možnosti
Foto

Ano, díky za nahrávku. Vskutku existuje důvodné podezření, že jejich činnost byla nějakým způsobem spojena s Reicinem a jejich útěk se časově shoduje s pádem Reicina.

0 0
možnosti
PK

Z čistě psychologického hlediska se mladému muži činí rozhodnutí jednodušejí než člověku,který je třeba zodpovědný za rodinu,ten už tak impulsivní není...proto bych všechny,kteří tuto rodinu měli a navenek nebyli hrdinové a otevřeně proti komunismu nebojovali neházel do jednoho pytle a nenazýval je zbabělci. Není totiž vše v životě černobílé jak to vidíte vy.:-/

1 0
možnosti
Foto

Karma a R^R^R^ pro vás a samozřejmě i pro Mašíny.:-)

7 7
možnosti
SB

Jste dost stará na to, aby vaše ekonomická aktivita a ekonomická aktivita vašeho chotě začaly už za totáče.

Tehdy se mzdy vyplácely výhradně v hotovosti.

Určitě jste nepohrdala penězi vyplácenými v hotovosti, a tudíž předtím v hotovosti i převáženými.

Ale schvalujete zastřelení někoho, kdo je převážel.

Chtít peníze v hotovosti, ale schvalovat zastřelení osoby, která je převážela, to je na úrovni člověka, který si pochutnává na guláši, ale říká, že řezník má přijít do pekla za to, že poráží hospodářská zvířata.

Řezníka má právo odsuzovat pouze vegetarián.

Zastřelení člověka, který převážel peníze, má právo schvalovat jen ten, kdo sám se povznášel na vyplácení mzdy v hotovosti.

Peníze jste chtěla už za totáče, ale zastřelení člověka, který je převážel, schvalujete.

4 1
možnosti
SB

To je náramný odboj, když zastřelí účetního a takto získané peníze utratí za oblečení, motorky a za pořízení investice do svého rodinného domu!

8 6
možnosti
Foto

Jaká byla vaše odbojová, nebo alespoň protikomunistická činnost, nejinteligentnější místní diskutére :-/?

4 7
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy