Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Také mě zaráží ta informační/dezinformační kampaň kolem těchto "protestů". Ale pokud se rozhlédneme kolem, tak tok informací není pokřiven jen v tomto případě. Podívejte se na Turecko a Afrín, zde jsou karty rozdané jasně, jsi spojenec? projde ti cokoliv. Přesto pokud jen vyslovíte domněnku že naše zpravodajství není zrovna vyvážené, jste okamžitě označen jako nepřítel demokracie.

1 1
možnosti
JH

Proč tam ta skvělá EU pořád posílá peníze? Podporuje palestinské teroristy, ať si je živí jejich bratři.

10 0
možnosti
TT

Protože Palestinci bojují proti imperialismu! Stejně jako jejich soudružky a soudruzi v Bruseli!

4 1
možnosti
ZH

Mám obavu, že dokud OSN nesvolá konferenci za účelem sjednocení definice pojmu terorista, budou si všechny strany všech konfliktů vymýšlet, kdo je terorista podle politické drzosti. Chtělo by to velmi pružný registr. A za podporu terorismu velké sankce. R^

3 0
možnosti
Foto

Tento váš optimismus nesdílím. Vzhledem k tomu, že podle počtu rezolucí OSN je největším problémem Středního Východu, dokonce celého světa, Izrael, a žádná syrská občanská válka ani nic dalšího, tak by to dopadlo tak, že by za jedinou teroristickou organizaci byl prohlášen stát Izrael.

2 1
možnosti
FD

Mám radost z těchto zmařených životů.

1 2
možnosti
Foto

Dne 1. prosince 1948 – představitelé palestinských Arabů z Předjordánska na kongresu v Jerichu jednomyslně odsouhlasili spojení „obou břehů“ Jordánu. Rozumí se Předjordánska (Západního břehu) se Zajordánskem, přičemž zajordánského panovníka Abdulláha provolali palestinským králem. Sedmého téhož měsíce schválila rezoluci jerišského kongresu zajordánská vláda a 13. prosince ji ratifikoval ammánský parlament. Dne 11. dubna 1950 – voleb do rozšířeného již jordánského parlamentu se zúčastnilo obyvatelstvo „z obou břehů“, tedy palestinští Arabové z Předjordánska a voliči dosavadního Zajordánska. Obě části nového státu byly zastoupeny půl na půl. Nově zvolená sněmovna pak 24. dubna 1950 jednomyslně schválila spojení Zajordánska s Předjordánskem, čímž byl dovršen proces vzniku Jordánského hášimovského království. Vzhledem k tomu, že Arabové z Předjordánska se stali občany nového, „palestinsko-zajordánského“ státního útvaru, lze oprávněně tvrdit, že stát pro palestinské Araby byl již ustaven: je jím jordánská monarchie.

5 0
možnosti
Foto

Podíváme-li se do dějin, tak dané území nikdy nepatřilo lidem, kteří jsou nyní označováni jako Palestinci. Území patřilo buď Židům, nebo Egypťanům a Jordáncům. Jordánci od roku 1947 okupovali Západní břeh Jordánu, Egypťané Gazu. A co víc - Izraelci stavějí osady na pozemcích, na něž se nevztahují soukromá vlastnická práva palestinských Arabů. Celková zastavěná plocha osídlení sporných území tvoří méně než 2 %. Více než 70 % Izraelců žije v oblastech velkých měst, jako je Jeruzalém. Židé půdu od Arabů regulérně vykupují, což je okolnost, o níž se mlčí.

13 0
možnosti

R^

Díky za řádné informace!

:-)

4 0
možnosti
Foto

Hamas dobře ví, co dělá.

Jedině úplné odstřižení finanční pomoci způsobí, že půjde ke dnu a normální lidé si uvědomí, že život není nenávist, ale kooperace a uznání, že ten druhý má právo na život.

17 0
možnosti
MT

Problem je, že vetsina odporne, mainstreamove žumpy se svymi lži už chova stejne jako Hamas.

4 2
možnosti
JB

Docela se m ulevilo. Po všech těch článcích, kde se jenom popisují , jací jsou Palestinci chudáčci, tak konečně někdo napsal opak, a navíc s tím i souhlasím. Už pár dní koukám na nepoměr zpráv a videí z této události, dokola ukazují ty pořvávající masy mladých mužů, kteří fakt nemají 6 týdnů nic jiného na práci, než zapalovat pneumatiky a házet šutry, molotovovy koktejly a střílet, a Abbáse, který tvrdí, že toto je pokojný protest. Ještě že z druhé - izraelské - strany, ukážou alespoň tu hezkou, mladou, sympatickou mluvčí izraelské armády.

Znepokojilo mě ale sdělení, že protestující do Gazy vozí autobusy, že už nyní je jich tam 30 tisíc, a že jako vyvrcholení těch šesti týdnů se Palestinci chystají masově vtrhnout do Izraele. Jestli to fakt myslí váže, a těch " protestujících, pokojných :-/" bude tou dobou třeba už padesát tisíc, nebo i víc, tak co bude Izrel dělat? Valící se masa, které se nepůjde bránit jinak, než střelbou. Palestinci by si určitě servítky nebrali, kdyby se do Izraele prolomili.

23 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy