Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

je to zkratka zeman, kdyby byl opravdovym "vladarem", choval by se jinak

2 1
možnosti
AL

Zcela jistě bude o víkendu plný Václavák rozhořčených demonstrujících, kteří budou požadovat změnu trasy pana prezidenta, který jistě demonstrujícím vyhoví a místo sjezdu KSČM navštíví sjezd TOP 09.

Přál bych si hojnou účast a proslov školáků základních škol, vážené paní Němcové, Štěpánové a neméně vážených pánů Kalouska, Pospíšila, Bendy a Fialy.

Jak napsal spravedlivě rozhořčený vážený autor článku: ... Je to ostuda. Odporná, žaludek zvedající ostuda, .....

----------------------------------------------

Škoda, že nenapsal čí.

4 15
možnosti
MS

Vy tedy určitě demonstrovat nepůjdete. :-P

10 1
možnosti
MK

Rv Nemusím číst dál, v úvodu napíšete "zdravici" a je vymalováno.

Když takoví, jako Vy, pane Braune, včetně Havla a spol., nedokázali komunisty zrušit v 90. létech, tak je to Vaše povídání pláč nad rozlitým mlékem. Každý u vesla je nějak potřeboval; Havel k převzetí žezla, Klaus, zarytý pravičák, při zvolení prezidentem atd.

Zeman má ústavou daný úkol napomoci sestavení vlády s důvěrou a musí využít všechny možnosti, když už z vůle pokrytců jsou komunisti nepřehlédnutelnou parlamentní stranou (na rozdíl od lidovců a STAN), aby byla litera ústavy naplněna.

Samozřejmě jsou ještě za dveřmi předčasné volby, ale zkuste se poptat, kdo po nich touží.

6 9
možnosti
AL

Touží po nich ti, kteří v demokratických volbách prohráli a nejsou schopni uznat volební výsledky.

Touží po nich ti, kteří si vysvětlují demokracii po svém, stejně jako kdysi komunisté.

:-)

6 6
možnosti
Foto

;-) KSČM se přece dávno reformovala. Od devadesátých let je jednou z neúspěšnějších partají. Jen ten název je nepřesně vykládán. V reálu jde totiž o KAPITALISTICKOU stranu Čech a Moravy;-D Jinak jde historicky o ,,odnož" socdemáků. Orientace těchto subjektů je vždy pravolevotočivá, či dle situace i naopak. A jelikož jde o ,,odnož", která ,,vypučela" ze socdem,, má byvší ,,tatˇka" cocdem, tedy M.Z., jistě i co sdělit na nějakém tom sjezdu;-)

6 6
možnosti
JZ

KSČM je zločinným spolčením.

13 3
možnosti
Foto

Pak je třeba podat trestní oznámení. Jinak by mohlo jít až o spoluvinu, resp. až krytí:-(

3 1
možnosti
AL

KSČM je demokratická parlamentní strana dle Listiny základních práv a svobod, dle Čl. 20 odst. 2 – „Občané mají právo zakládat též politické strany a politická hnutí“

Vznikat a vyvíjet činnost nemohou strany a hnutí:

které porušují ústavu a zákony nebo jejichž cílem je odstranění demokratických základů státu,

které nemají demokratické stanovy nebo nemají demokraticky ustanovené orgány,

které směřují k uchopení a držení moci zamezujícímu druhým stranám a hnutím ucházet se, ústavními prostředky o moc nebo které směřují k potlačení rovnoprávnosti občanů,

jejichž program nebo činnost ohrožují mravnost, veřejný pořádek nebo práva a svobodu občanů.

-----------------------------------------------------------------------------------

Vážený pan prezident zvolen většinovou vůli voličů činí své rozhodnutí dlr Ústavy a zákona.

:-)

6 14
možnosti
JM

A zase si něco nalháváte. Miloš Zeman byl demokraticky zvolen protože ve volbách získal většinu odevzdaných hlasů. To není totéž jako většina voličů.

9 2
možnosti
AL

Ten, kdo popírá rovnost občanů a jejich právo se podílet na správě státu a nerespektuje princip výstavby ústavních orgánů státu, jak je upravují čl. 2 odst. 3 a čl. 5 Ústavy a dále čl. 2 odst.1, čl. 3 odst.1, čl. 20 odst. 2 a čl. 21 odst. 1 Listiny základních práv a svobod, porušuje zákony a Ústavu ČR a nese právní zodpovědnost svých činů.

Toto se ovšem nedá implantovat na konání pana prezidenta.

:-)

2 8
možnosti
MM

K čemu tak dlouhá citace z Ústavy, když jde jen o názor k faktu, že Zeman bude první polistopadový president, který navštíví sjezd KSČM Mnozí, včetně mě, to považují za signál ke zvratu polistopadového vývoje a je to symbol pohrdání k obětem komunismu.

10 2
možnosti
PB

Souhlas karma. A k Zemanově slovní ekvilibristice:

Kdybych tam vstoupil v době stalinismu a nedokázal ty zločiny včas prohlédnout, tak bych se určitě styděl. Kdybych setrval v KSČ za normalizace, tak bych se taky styděl. Ale nastoupil jsem tam jako řadový člen za pražského jara.

Ono je to přesně naopak. Ti co tam vstupovali na konci 40. a začátku 50. let nemohli znát celý rozsah komunistické zrůdnosti, dokonce i nedávná válka, osvobození a lživý program KSČ je mohly oklamat. Naopak v době Pražského jara, tedy v období informační svobody měl každý adept dostatek zdrojů, ze kterých mohl čerpat info o tom, co je to za ideologii a kolik milionů nevinných obětí má už na svědomí. Takže Zeman do KSČ vstupoval s plným vědomím toho, k jaké zhovadilosti se hlásí. Ovšem udělat z toho naopak svou přednost, to už svědčí přímo o bezpáteřnosti tohoto elementa.

11 3
možnosti
JZ

Jak jinak, než zasloužená karma :-)R^

5 2
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy