Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Už unikl i jeho projev na tomto sjezdu - k nahlédnutí zde

https://vodvarka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=650952

12 1
možnosti
AL

Byl hodně tajný, tak unikl.

Krásné polínko do ohně.

:-)

3 0
možnosti
SS

Byvaly komunista je jako byvaly cernoch ...

8 2
možnosti
AL

Vážený autore a další vážení lidé stejně a podobně smýšlející.

Podle platných zákonů je KSČM legální strana a nelze ji vylučovat z veřejného života. Jak všichni nepochybně víte, Ústavní zákony jsou zákony nejvyšší právní síly v České republice a jsou nedotknutelné.

Proto vám vážení navrhuji opět vyjít do ulic a demonstrovat až do roztrhání těla a nepovolit.

A to tak dlouho, dokud nebudete muset jít zase (někteří) do školek, škol a do práce.

Za sebe mohu říci, že máte můj neskonalý obdiv!

R^. V

3 11
možnosti
PB

Demokratickou stranou podle našich zákonů je i DSSS. Být primitivním křupanem totiž taky není protizákonné. Pokud by byl prezident ČR čestným hostem na jejím sjezdu, zcela nedemokraticky bych byl proti. Vy evidentně nerozlišujete mezi zákonným, legitimním, morálním, taktním a slušným. A máte na to taky právo.

7 1
možnosti
MB

Těch pikantností je více - M. Zeman , záznam o spolupráci 1984 - svazek STB jako "Man", podobně jeho Účast na Národní třídě - nikde neviděn, zřejmě vlevo dole. Mohou to být spekulace, jistě i s KGB. Nicméně ten člověk se projevuje - Pak říkám, odkaz kontraverzní jako Beneš. U Edvarda se to dá i pochopit ... :-)

13 1
možnosti

jste za hlupaka, nebo za lhare... ten zaznam o spolupraci totiz neni zaznam o spolupraci, Zeman je tam oznacen pismenem S (signalni svazek, zakladal se pri podezreni na protistatni cinnost) a posleze pismeny PO (proverovana osoba), stacily by jen dve minuty s googlem a nasel byste si to sam...

0 0
možnosti
VS

Čas ukáže, až se jednou otevřou archivy KGB. Možná že nebudeme stačit žasnout.:-/

13 1
možnosti
AL

Co tak zavolat váženému poslanci Kalouskovi a urychleně svolat demonstraci, protože je zde ohrožena demokracie, ústava, svoboda, svoboda slova a hrozí nám opět totalita.

Nafasovat opět transparenty, dát vědět ČT a zahraničním médiím a statečně na Václaváku bránit demokracii a ZŠ vzít sebou?

R^:-)

6 12
možnosti
JH

J67a96n 82H69r74u52š11k30a

20. 4. 2018 7:52

vy kdybyste neměl Kalouska, tak byste si ho musel vymyslet...

6 2
možnosti
AL

Z článku:

---------------

Miloš Zeman se rozhodl pronést zdravici na sjezdu KSČM, jako první a jediný president po roce 1989. Je to ostuda. Odporná, žaludek zvedající ostuda.-----------------------------------------Strašné, dech beroucí, spektakulózní, neuvěřitelné, mefitické, odpudivé. Jak si může prezident dovolit navštívit pol. stranu, která vznikla na základě demokratické ústavy a byla zvolena v demokratických volbách do parlamentu? Erasmus Rotterdamský by to vážený autore nenapsal lépe.Co s tím hodláte udělat?:-)

2 12
možnosti
MM

...pol. stranu, která vznikla na základě demokratické ústavy...?8-o

To je světová rarita!

2 2
možnosti
Foto

No spíše bych se zaměřil na jinou pikantsnost. Že osoba Miloš Zeman se podle pana Šinagla (viz jeho web) s odvoláním na dopis ředitelky Národního archívu nenachází v evidenci členů KSČ, tedy podle této evidence nikdy tato osoba nemohla nikdy vstoupit do KSČ. Pokud by mi tedy Miloš Zeman tvrdil nadále, že byl vyloučen z KSČ z jakýchkoliv důvodů, tak bych jej vyzval, aby to doložil buď nějakými dokumenty, nebo svědectvími.

1 2
možnosti
MB

Fakt je pozoruhodné - Program KSČ r. 1946 = Další rozvoj soukromého podnikaní, nedotknulenost majetků, aby náš národ šel ve stopách Husa, aby se malému podnikateli dostalo spravedlivé odměny ! Pak přišel r. 1948 ! Fakt by mne zajímalo, zda Kléma, od počátku šel cílenou cestou podvodu, nebo na pokyn Moskvy. Myslím, že platí obé ! Přichází Miloš Zlatoústý - Jan Křtilel Zeman, který svou kropičkou živé vody, zalévá plevel ! Čím začne ? Soudruzi, již se mi po vás stýskalo ? Urážka slušných lidí a těch poškozených zejména - Mnozí, žijí dodnes. Mí předkové, již zesnuli, píši to za ně ! Pokud by byli naživu, odehrála by se scéna z Pelíšků - (Kodet bloudí po škole), Miloši, soudruhu - hledáš někoho ? ... :-)

6 0
možnosti
Foto

Pro přesnost: Majetek byl znárodněn za přislíbenou náhradu, což se děje i v jiných nekomunistických státech, nebo byl združstevněn (kolektivizován). Byla reálná možnost vždy z družstva vystoupit, což se také někdy dělo. Nic, co by se vymykalo tehdejším normám chování v jiných státech na Západ od nás. Ještě ve francouzské učebnici z konce 60. let jsem se setkal s tvrzením, že banky jsou součástí veřejného sektoru.

1 3
možnosti
Foto

Existuje pojem rozklad osobnosti. Myslím, že u něj je celkem oprávněný. R^

12 2
možnosti
Foto

To pozor. Účast na sjezdu nějaké strany neznamená vyjádření najednou projeveného souhlasu s jejím programem.

3 2
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy