Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DA

Dovolil bych si jen připomenout, že Israel je jediný židovský stát na světě a Jewish obyvatelstvo je v Israeli logicky převažující. Bude to tak i nadále, jinak by Israel zanikl.

1 0
možnosti
KB

K44a64r80e57l 77B87o28k

5. 5. 2018 23:30

Velice dobře napsáno. KarmaR^

0 0
možnosti
JF

J58i82ř29í 34F25o38g94e56l

5. 5. 2018 15:51

Díky, osvěty není nikdy dost.R^

5 0
možnosti
AR

R^R^Sledoval jsem podobné záběry už před týdnem na polské i ukrajinské TV. Skutečně před obrannou činností izraelských vojáků klobouk dolů8-o

10 0
možnosti

Připomíná mi to tón komunistických hlášení o tom, jak zlí imperialisté podnikají nájezdy na naše hrdinské obránce hranic. Informací od takového zdroje mají pro mě stejnou důvěru, jako prohlášení pana Haníja.

2 2
možnosti
Foto

Zajímavé. Naše média nám o holocaustu v Gaze žádné zprávy nepřinášejí.

3 4
možnosti
Foto

protože naše média nejsou objektivní a svoboda slova je iluzivní pojem

2 8
možnosti
JR

J55a23n 11R84á23ž

5. 5. 2018 10:13

Jedním ze znaků liberálního socialismu ovládající Evropu, je skrytý antisemitismus. Z toho pramení i podpora všeho nepřátelského vůči státu Izrael. Že se například podporou Pelestinců podporují i vrazi a glorifikují teroristé z Hamásu, je zcela vedlejší.

17 0
možnosti
Foto

Žil jsem v té oblasti 17 let a mohu jen potvrdit Váš názor. Je to něco, co především Evropa nechce vědět. Já osobně jsem dospěl k názoru, že ta vřelá evropská mediální a politická „náklonost“ k Palestincům je určitý projev antisemitismu, který není „bohužel“ možno veřejně hlásat. Mohu potvrdit i to, že falešný obraz celého konfliktu jde na konto mnoha novinářů, kteří jsou v tomto ohledu velice aktivní, a ne vždy se mohou vymlouvat na to, že jen poslouchají rozkazy nadřízených mediálních šéfů. I když já osobně třeba přestal před lety číst německý Der Spiegel pro jeho zcela zjevný antisemitismus skrytý pod pojmem „objektivita“.

33 0
možnosti
Foto

Včera biskup Malý, který bezesporu je považován za morální autoritu, mimo jiné v rozhovoru pro Rádio Plus kolem 11 hoidin prohlásil, že každou kritiku izraelské politiky nelze považovat za antisemitismus a že je nutné problém palestinských uprchlíků řešit, přičemž z kontextu mi plynulo, že návratem do jejich domovů.

Je strašné, že Izrael se už může spolehnout pouze na IDF. Navíc je k diskuzi, zda je možné používat armádu k ochraně hranic, který sám Izrael nepovažuje za mezistátní, protože neuznává Stát Palestina.

2 18
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy