Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Právě jsem se dočetl, že dnešní den - tedy dle palestinských Arabů Nakba - je šéf Hamásu v Gaze připraven zemřít jako mučedník. Pokud by se tak nějak podařilo tuto myšlenku implementovat do hlav všech vůdců Hamásu, možná by opravdu dnešek byl bodem zlomu.

34 0
možnosti
Foto

Naivita nezdobí svého původce. Během okupace byly rozbity čtyři ilegální výbory KSČ, jejích členové popraveni. Pátý pak lízal smetanu.

4 8
možnosti
RK

Děkuji autorovi, už jsem se bál, že ty desítky Palestinců bylo včera opravdu zavražděných. Ještě, že teda média lhala a všichni jsou naživu a šlo tak opět jen o palestinskou propagandu.R^

6 28
možnosti
AT

Bylo by vhodné si alespoň na té blbé wikipedii ověřit, co znamená pojem vražda než začnu psát trapné poznámky

28 4
možnosti
MB

Pro mne, se objevuje spousta nepochopení ! Indický duchovní vůdce M.Gándhí byl na Nobelovu cenu míru nominován celkem 5x. Nikdy ji ale nedostal. Když ji výbor odhlasoval pro J. Arafata, jeden z jeho členů okamžitě rezignoval a „Veřejně odsoudil Arafata coby teroristu“. Pokračování - EU dále podporuje palestinskou samosprávu, šéfka - F. Mogheriniová - Ve výši 42,5 milionu eur (asi miliarda Kč). Tak co si o tom myslet ? V podstatě pak i já, svými "Drobnodaněmi", podporuji šílence z Palestiny ! ... :-)

21 1
možnosti
Foto

Karma, není co dodat. R^

19 2
možnosti
Foto

Tady jde o to, že Izrael si přisvojil Jeruzalém zákonem, tedy ho anektoval násilím. To, že tomu tak bylo, právě potvrdilo rozhodnutí členských států OSN tento akt bojkovat odmítáním umístění velvyslanectví v Jeruzalémě. To je prvopočátek dnešních potíží.

3 24
možnosti
MB

p. Řezník, nabízím odpověď :

Izrael šel do pouště nebo osazoval kamenité stráně, aby založil nové vesnice, vybudoval silnice, domy, školy a nemocnice, zatímco arabští teroristé přicházející z Egypta a Jordánska byli posíláni, aby zabíjeli a ničili. Izraelci kopali studny, rozváděli vodu na dlouhé vzdálenosti; Egypt vysílal fedajíny, aby vyhazovali studny a vodovody do vzduchu. Židé z Jemenu přivezli nemocné, podvyživené děti a mysleli, že dvě z každých pěti zemřou; my jsme toto číslo snížili na jedno dítě z pětadvaceti. Zatímco Izrael krmil tyto děti a léčil jejich nemoci, fedajíni byli posíláni, aby házeli bomby na děti v synagogách a granáty na dětské jesle.

Golda Meirová - ministerská předsedkyně Státu Izrael (17. březen 1969 – 3. července 1974) .... :-)

31 2
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy