Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pakliže prchám před válkou či politickým šikanováním, navštívím v první zemi kde je pro mne bezpečno, patřičné zastupitelství toho či onoho demokratického státu. Vylíčím svůj příběh a požádám o možnost v jejich zemi žít.

V 68 roce lidé na vyřízení žádost čekali rok, i déle.

To co se děje nyní je postaveno na hlavu.

20 1
možnosti
Foto

První bezpečnou zemí je ta kde budete mít spravedlivé azylové řízení a nevrátí Vás bez něj do nebezpečné oblasti-to je často až Rakousko, Německo a další cílové země

0 24
možnosti
Foto

R^ Je to tak a dotazy by měly být zodpovězeny. Stát má základní funkci chránit hranice. Pokud v tom uděláme chaos, tak potěšvesmír či planeta Země.

11 1
možnosti
Foto

Náhodou pan Horner je romantik s fantazií. Ostatní kavárníci nás titulují jako nácky, rasisty, xenofoby, ale pan Horner o nás napsal, že jsme ve vleku pudových šťáv svých bezduchých těl. To je charakteristika přímo na nějakou Havlovu literární cenu.

19 1
možnosti
VV

Ano pane Madle. Vubec nejhorsi jsou vzdy ti kavarnici, pravdolaskari a slunecka. Cestina place nad temito vynalezy. Pan Horner si vymyslel jen jedine slovo.Privrzenci choreho starce se primo predhaneji ve vymysleni novych, rekl bych sprostaren.

1 3
možnosti
VV

Koukam, ze diskuse se preci objevila. Ale jen takova nejak hubenoucka.

1 0
možnosti

Oni nám ty diskuse admíni krátějí? Opravdu? Také jsem měl ten pocit... :-)

0 0
možnosti
Foto

Kolik migrantů má nárok na ochranu dle Ženevských konvencí se dozvíme až po tom co je necháme podat žádost o azyl a tuto žáost posoudíme.

Přesně o to jde většině nás "sluníčkářů" aby každý měl právo na spravedlivé posouzení a přesně za to jsme natźýváni "vítači",...těch co by chtěli poskytnout azyl komukoliv je opravdu minimum a já osobně vím o jediném (Kohout) a to je opravdu exot..

Problém je přesně v tom, že lidi odmítající migraci upírají právo migrantů na spravedlivé posouzení jejich žádosti.podobnými řečmi jako Vy-že stejně nemají nárok, že jdou jen za dávkami,.....a nikdo nepopírá že i takoví jsou mezi nimi, ale kdo konkrétně je oprávněný žadatel ve smyslu mezinárodního práva a kdo chce zneužít systém se nedá zjistit dokud řízení nezačne.

A ano je problém s deportacemi těch co nárok na ochranu nemají-a to je potřeba řešit, ale není to možýné řešit tak, že předem všechny odmítneme a upřeme jim tak to nač mají zákonný nárok=spravedlivý proces

1 24
možnosti
Foto

Tak tohle je blábol roku zralý na knihu rekordů. Nikdo žádné žádosti neprodává. A ani o to nemaji zájem

21 1
možnosti
RS

;-D Jak jsem slíbil, tak jsem i napsal, ale....Viz můj osobní blog.:-)

0 0
možnosti
JM

Amen a karma R^

Dělám stejnou chybu, ve skutečnosti ale oba víme, že kdo se dosud nepřesvědčil, ten na argumenty neslyší a přesvědčit se nenechá, že ;-)

7 1
možnosti
JK

To co píšete platí pro každého, včetně vás. Na každý argument existuje protiargument.

0 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy