Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KP

Jj dnes byt estebak a komous je zase opet v mode a pokud se proti tomu ozvete jste kavarna,nebo demoblok...kouzelne je,ze ten neci prezident udelal nadavku i demokratickeho vyjadrovani

2 1
možnosti
RM

Přečetl jsem celý váš blog a udělalo se mi zle, ale z vás.

7 3
možnosti
Foto

To je dobře. Mám z vás radost. Děkuji za první dobrou zprávu roku 2019

5 0
možnosti
PT

"jak je možné že děkuje předsedovi vlády, který byl několikrát soudně označen za spolupracovníka, či dokonce agenta StB?";-D

Vy jste důkaz toho, že když si někdo mediálními šamany nechá do hlavy nakukat nenávist k někomu, tak to holt má potom velmi devastující účinek na jeho rozum.

Vy opoždění komunistobijci jste horší než kádrováci z 50 tých let, když děláte z někoho jakéhosi poznamenaného podčlověka jen proto, že před 40 lety byl údajně spolupracovníkem ekonomické kontrarozvědky, kde se rozhodně pronásledováním nepřátel režimu nezabývali.

Osobně jsem za bolševika prožil skoro půl života, na bolševiky jsem nadával tenkrát, a nedělám to opožděně jako udatný "hrdina" až dnes, dodnes znám několik spolupracovníků kteří byli vyloženě z karierních důvodů v KSČ, v životě by mě nenapadlo jim tohle dneska vyčítat nebo je dokola pomlouvat, že jsou jacísi poznamenaní podlidé, co nemají ve slušné společnosti co dělat. Pokud tohle dneska někdo dělá, tak je holt na stejné úrovni jako ti fanatičtí bolševici, co kádrovali i příbuzné.

Jinak v té své nenávisti jste napsal nestoudnou lež, Babiš nikdy soudně nebyl označen za spolupracovníka StB, bylo to naopak, bylo právoplatné rozhodnutí slovenských soudů, že vědomým spolupracovníkem nebyl, že toto pravomocné rozhodnutí naprosto prapodivně zrušil slovenský Ústavní soud tohle na tom nic nemění.

10 7
možnosti
Foto

Nenapsal jsem žádnou lež. Máte mezery v informovanosti. Kromě toho, členství v KSČ nikomu nevyčítám ani já.

2 2
možnosti
VS

Četl jsem jenom článek, nikoliv detailně diskuzi. Pan Braun je zřejmě jeden z těch lety stále ublížených emigrantů, majících potřebu z velké výšky poučovat všechny ostatní v bývalé domovině, jelikož už všude byli a všechno viděli. Pan Vávra od Forda v bleděmodrém. V Čechách prostě lidi usoudili, že pan Zeman bude na Hradě lepší než nečitelný pan Drahoš. V přímé volbě. Dá se s tím nesouhlasit, ale to je tak asi všechno. Pan Braun ovšem má ještě pocit, že musí dát všem Čechům a Moravanům najevo, že jsou všichni pitomci. Úžasná empatie, to se hned tak nevidí.

31 6
možnosti
Foto

Nevím proč se snižujete k podobné lži. Nikoho nepoučuji a nikomu nic neradím. Na rozdíl od vás, který jako ovce slepě přijímá co mu kdo naservíruje já píši to co chci já. Proto se mi nemůže stát, že demagogicky přijmu fráze o volbě občanů. Vím totiž, že Zemana volilo jen o pár stovek tisíc lidí více nežli Drahoše a skoro 2.5 milionů lidí k volbě vůbec nešlo. Je to sice zbytečné, nicméně já Drahoše nevolil - ani jsem nemohl a ani nebyl mým favoritem.

4 9
možnosti
Foto

K49a60r86e29l 10C71a43c15h

30. 12. 2018 1:00

Pane Braune, dám si práci a vysvětlím Vám pojmy o kterých níže v diskusích píšete, že jsou nesmyslné a nerozumíte jim. Nejsou to nadávky, ale jsou to termíny nahrazující delší charakterizující popis.

Sluníčkář - či sluníčko : Všeobjímající naivní dobrotisko s neutuchající touhou pomáhat s Kristovým krédem - Když on do tebe kamenem, ty do něho chlebem. Přijal by všechny chudáky světa (do republiky, ale ne k sobě domů), organizoval by pro ně sbírky potravin, šatstva, peněz a přitom by si ani nevšiml, že ti chudáci přichází vybaveni nejnovějšími typy mobilů a darované obnošené šatstvo odhodí do nejbližšího příkopu.

Pražská kavárna : Zkratkovité označení pro lidi, kteří jsou svým rozhledem omezeni ve velkoměstských hranicích a nerozumí problémům lidí žijících na periferii, natož na maloměstech či venkově. Obrazně - názory těchto lidí, jako by vznikaly při čtení Respektu nad odpolední kávičkou s názorově blízkými přáteli s přijatelným sociálním postavením a bydlícími na dobrých adresách. Než byly sečteny jejich hlasy v hlavním městě, vypadala TOP 09 , že zůstane za dveřmi sněmovny.

Lepšolidi - (i pro mně je to nový termín, který první veřejně použil majitel TV Barrandov J. Soukup). Pod tímto pojmem si představuji skupinu lidí, kteří jsou přesvědčeni jen o své neochvějné pravdě a o rozdílných názorech jiných lidí neuvažují jako o názorech, ale označují je šmahem jako nesmysly, plácání hlupáků, nevzdělanců, bezmozků, nebo přinejlepším jako provokaci nepřítele. Považují se za něco lepšího a dávají to nepokrytě najevo. Velmi často používají obrat - "každý vzdělaný, myslící člověk přece musí ...." Hm - já říkám, že nemusí.

Na druhé straně uvedu příklady termínů, které nadávkami jsou, protože nenahrazují žádný delší popis, ale mají dehonestující účel.

Koblihář - volič ANO

Vovar - Miloš Zeman

20 3
možnosti
FT

F79i71l65i95p 23T97y97k34a17l

29. 12. 2018 19:39

Mr.Martin Braun, you’re fighting a losing battle! Pochopte, že s vrabčími mozky nelze rozumně diskutovat. Antičtí Římané měli mnoho moudrých přísloví, jedno z nich:

„cum principia negante, non est disputandum” (s tím kdo popírá principy nelze diskutovat). A tak je to i s Vaším příspěvkem zde. Btw, v němčině existuje trochu drsnější poučení: werfen Sie keine Perlen vor die Säue, neboť pohrdnouce perlami, vrhnou se na Vás. Bye-bye.

1 6
možnosti
Foto

Pane Tykale, je občas zábavné sledovat některé reakce a komentáře. Je vidět, že lidé si ještě nezvykli na to, že prostě mohou sednout k dopisnímu papíru nebo počítači, a napsat co se jím líbí nebo nelíbí, aniž by měli na mysli nějakou konkrétní následnou akci.

A tak i vy se pletete. Já nebojuji žádnou bitvu. Jen ukazuji na to, co se mi nelíbí v zemi, kterou mám rád a které bych přál jen to nejlepší. Bohužel, skutečnost je opačná v tom, že na politické scéně má Česká republika to nejhorší z nejhoršího. Víte například president: Nikdy jsem nějak extremně nepodporoval pana Drahoše. Jenže současně moc dobře vím, jaké pravomoce president má. Proto vím, že na pozici presidenta, by právě Drahoš by pro Českou republiku větším přínosem, nežli buran z buranova, který všemi pohrdá. K čemu nám je jeho obrovská inteligence a rozhled? Stejně víme, že president je obklopen spoustou poradců, kteří mu pomohou, kdykoliv v něčem bude tápat. Taky, on Zeman tu inteligenci a rozhled dává znát pouze v bonmotech, kterými jí ovšem ve finále srazí na dno.

6 7
možnosti
MK

Současný president ať řekne cokoli,vždy sklidí kritiku.Kdyby mlčel,řekl by jse Vy autore,nebo kdokoli jiný že jeho projev byl nevyvážený.....kdo chce psa..............

10 3
možnosti
Foto

J20a11n 79H75o34r77n64í91k

30. 12. 2018 10:06

Jestli to prostě není tím, co říká...

...anebo kdy mlčí.

1 0
možnosti
Foto

O83t17a51k36a79r 89S49e35k93l

29. 12. 2018 7:21

S trochou , opravdu ale jen s trochou nadsázky - podobně jako lex Havel , Beneš nebo TGM by mohla sněmovna za pár let přijat lex Zeman. Mohl by znít tak nějak : MZ prokazatelně prospíval státu /RF , ČLR/ a škodil ČR. Krom toho svou sprostotou a hulvátstvím přispěl k rozdělení a zvlčení společnosti. Amen.;-D

8 8
možnosti
IB

I42v76o 80B32o14u89š24e

30. 12. 2018 1:45

Lepší nechat ho upadnout v zapomnění.

0 0
možnosti
Foto

Vzato čistě pragmaticky - občan se bez PREZIDENTA obejde - jelikož ho nepotřebuje.

To že by Prezident nepotřeboval lidi se zas až tak říci nedá - musel by si svá moudra poslouchat sám.;-(

5 0
možnosti
JP

J73i30r56i 37P19r67a12j28z

28. 12. 2018 20:16

Myslím , že je to výsledek současné situace v EU. Prostě i když lidé měli na výběr x kandidátů tak tu postoupili dva kandidáti , jeden který zásadně nesouhlasí s kroky EU a druhý, který je bezpodmínečně následuje . A to jsou dva proudy , které mezi sebou bojují o směřování současné EU. Kyvadlo se rozhoupalo a tyto dva proudy budou sílit a nic mezi tím není a nebude.

6 2
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy