Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Děkuji! Je to strašné! Co s tím?

:-)

2 2
možnosti
KT

Bohužel nic, voliče omámenými populistickými řečmi a totalitní výchovou naučenými, že inteligencí mají pohrdat či ji nenávidět, nelze přesvědčit ničím smysluplným.:-(

7 5
možnosti
JV

Když si vedle sebe dám Zemana a toho kanadského islamistického retarda Trudeau, tak je Zeman rázem zlatíčko a duševní velikán. :-P

11 6
možnosti
Foto

1/ dokud jste občanem ČR, tak je to váš prezident i kdybyste se jako šaman zaříkával, že ne...

2/ jak to bude vypadat v případě jeho znovuzvolení všichni věděli a to včetně toho, že to je na mezinárodním poli ostuda, přesto jej však většina těch, kteří dorazili k urnám, volila...

3/ být zle vám z toho může, nicméně s tím prd uděláte a to proto, že on má opravdu podporu většiny těch, které politika v této zemi vůbec zajímá...

A jen tak mimochodem... tentokrát se Miloš držel hodně zpátky...

8 3
možnosti
Foto

Zkuste si přečíst diskusi a mé komentáře. Nejsem občanem ČR, takže Zeman není a nikdy nebude mým presidentem

5 2
možnosti
Foto

M63i61l69a47n 52B54í13l13ý

28. 12. 2018 8:58

Jak je to možné? Jednoduchá otázka, jednoduchá odpověď- nikdo s těch kreatur které se hraním na politiky pokoušejí dorvat ke korytu na ně prostě nemá.Na Zemana ani na Babiše. Smiř se s tím, plivání jedovatých slin je pouze posiluje. Každá smečka touží po silném vůdci a jeho schopnosti včetně "morálky" je to, co jej dostane do čela. Právě "amorálnost" je pro smečku zárukou, že si vůdce bude vědět rady i proti silným soupeřům. Schopných (i všeho) vůdců se smečka nezbavuje a ten kdo by ho chtěl vystřídat udělá nejlíp když si počká až se post uvolní. Tyhle prosté přírodní zákony pořád podvědomě působí a jakékoliv plácání o morálce je nezmění. Evoluce je hodně pomalá na naši rychlou dobu.

8 5
možnosti
ZD

Přesně. Většina - hlavně těch chytřejších kritiků - se sama manipuluje do pozice, že ochytračí přírodní zákony přesně ve stylu bolševika. Poručíme větru, dešti a vybudujeme jinou společnost. A bohužel v podání jednoduchých myslitelů se to "vybudujeme" smrskne na nadávání protože na víc tak nějak ... nejsou zdroje. Jiné články autora ale dávají tušit, že je sním ještě možno diskutovat.

3 1
možnosti
AG

Braune, to nemáte v té Kanadě nic lepšího na práci než kritizovat dění v cizím státu? Ono to tamodtud z té dálky vypadá poněkud jinak. Záleží na tom, která média sledujete. Já jsem původem Slovák, ale nedovolil bych si psát o událostech na Slovensku, kde už 30 let nežiji jen podle toho co si přečtu na internetu.

15 8
možnosti
IB

I82v44o 48B52o45u68š98e

30. 12. 2018 1:47

A proč ne?

1 1
možnosti
VR

Abych váš článek zkrátil:

Buhuhůůůů, Zeman fůůůj, bůhuhůůůůů

19 5
možnosti
JP

Prolhaný intrikář Zeman probouzí to nejhorší v nás. Připomíná mi to období normalizace. Je to president spodiny a táhne dolů celou společnost.

12 12
možnosti

Nevsiml jsem si, ze by vitezstvi oponentu Zemana ve volbach v politice probouzelo neco nejhorsiho v lidech, priznivcich Zemana, takze asi ti nejhorsi lide budou prave odpurci Zemana, kdyz to v nich probuzi nejake zrudnosti... s tim by se asi dalo souhlasit... soucasni fanaticti antikomuniste, rusofobove, multikulturaliste jsou asi opravdu to nejhorsi, co tady dnes mame, a jsou to odpurci Zemana...

5 5
možnosti
BV

Pane Braune,

s tím, že Miloš Zeman je demokraticky zvolený prezident ČR, nic nenaděláte, i kdybyste se stavěl na hlavu. Vzhledem k vašemu vyhlášení se dá usuzovat, že jste se dobrovolně vzdal českého či československého občanství, nemáte dvojí občanství a jste jen řádným kanadským občanem. Za těchto okolností nemůže být vaším prezidentem nikdo na světě, protože oficiální nejvyšší představitelkou Kanady je stále britská královna. Tu pak zastupuje v Kanadě Generální gubernátor a teprve pak přichází na řadu kanadský premiér.

S troškou nadsázky lze konstatovat, že jste poddaným v nějaké kolonii, který nemá ani právo si zvolit hlavu své země a navážíte se do prezidenta republiky, kterého si sami občané demokraticky zvolili. A pokud se natolik distancujete od českého občanství, tak by bylo nejlepší, kdybyste se věnoval problémům a projevům státníků země jejíž občanem se cítíte a jim adresoval své "královské" rady a značně vyhraněné názory.

Jako kanadský občan byste měl respektovat a ctít svoji panovnici: Britská královna Alžběta II. ve svém letošním vánočním poselství mimo jiné vyzvala k respektu a úctě k druhým i v situacích, kdy mají odlišné názory. Obávám se, že to neděláte.

20 9
možnosti
Foto

Pane Vaňku já se občanství nevzdal. Bylo mi ukradeno režimem, kterému vládla strana, které předsedovi ve svém projevu Zeman veřejně poděkoval. Nějak jsem nepochopil to politické školení. Proč jsem nepřijal české občanství zpět jsem popsal níže. Výzvu královny jste si vyložil po svém. Jak jinak že? Nicméně jak jsem tu už jednou napsal mou výsadou je, že jsem naprosto svobodný občan, který nepodléhá přání ani výzvám nikoho na světě, a tudíž si píši a budu psát to co chci a jak chci. A k vaší smůle musím konstatovat, že nemáte vůbec žádnou možnost to změnit.

8 4
možnosti
MK

M60i44l79a70n 24K23e76s92l

27. 12. 2018 22:38

Hlavně,že těch co přežili prezidentův projev bez zdravotních potíží je více než těch,kterým bylo při projevu zle.To víte, pojídači ovaru a pijci slivovice jsou na ledacos zvyklí a hned je tak něco nerozhodí.

11 4
možnosti
JK

J17o41s19e65f 56K23l42a76t

27. 12. 2018 21:58

Možná to není o dosaženém vzdělání, ale o vrozené inteligenci.

6 1
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy