Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Holt, svobodu nazoru si nekteri vysvetluji jako svobodu urazeni druhych, nerespektovani vysledku svobodnych, demokratickych voleb a moznosti si zvolit, kam bude zeme smerovat, cili nerespektovani suverenity statu... zatim, rekl bych, tito lide jasne pojmenovani nemaji, porad se, rekl bych, hleda... rika se jim lepsolide, neobolsevici, kavarna... skupina lidi, ktera si hraje na vzdelanou elitu, pricem se chova mnohem hulvatsteji, nez jeji i mene vzdelani oponenti, a s logikou ma take problem...

10 12
možnosti
RS

R95u55d39a 62S56l26a80v52í15k

27. 12. 2018 20:06

Holt demokracii si někteří představují jako odvolit a pak držet hubu.

12 6
možnosti
VK

Pane Braune,s tím nic neuděláte,i kdyby jste se stavěl na hlavu ,pan Zeman Vašim presidentem je. Že jste volil někoho jináho je Vaše věc.Bohužel pro Vás Váš kandidát neuspěl.To když se Vám nebude líbit vláda nebo jiná státní instituce,také řeknete ,že to není Vaše vláda? Bohužel je to tak,že všem se lze jen těžko zavděčit .

6 5
možnosti
Foto

Pane Kurdrno, s tím nic nenaděláte, i kdybyste se stavěl na hlavu. Pan Zeman mým presidentem není, protože jsem nezaregistroval, že by byl presidentem Kanady, jejíž jsem občanem

6 1
možnosti
ZM

To je váš problém. Já mu většinou fandím.

4 2
možnosti
RR

Škoda, že nevyhrál pan Drahoš. Ten by na každou otázku řekl nevím, všichni by byli spokojeni. Byly by klidné Vánoce a novoroční projev z pera jeho loutkovodiče by nikoho neurazil, všude klid, pohoda, jen andělé by zpívali aleluja.

8 9
možnosti
JN

Prosím, můžete jmenovat aspoň jednoho loutkovodiče? Rád se nechám informovat a poučit. Děkuji.

4 4
možnosti
PH

Co my víme, jak bychom se na podobném místě chovali my sami. Tlaky ze všech stran, starostí na tuny, Co si budeme povídat, žádnej prezident tak od Masaryka nebyl ideál a musel se vyrovnávat s lidmi kolem sebe. Já bych taky nechtěl být prezident lidem jako jsme my. Pomlouvači, všichni chytrý až na půdu, ale obětovat nic, avšak keců o tom mraky. Tvoříme svět, ale nevidíme dál než k sousedovi na půdu. Pak se nedivte. MY jsme si prezidenta, pořádného prezidenta pro všechny, prostě tady vychovat nemohli.

3 0
možnosti
PS

P16e17t61r 87S10k50á57c64e27l

27. 12. 2018 23:18

Vychovali jsme si lidi, kteří prezidenty mohli býti, ale někomu se nehodili do krámu. Např. v roce 1968 se vážně uvažovalo o kandidatuře na prezidenta s panem Ing. Jiřím Hanzelkou. Znali jeho a jeho přítele pana Miroslava Zikmunda (bude mít 100 let!) v 80. zemích světa! To by bylo terno pro náš národ a tak nejen tohoto tahu na branku se zalekli všichni politici (naši tzv. "spojenci") jak směrem na Východ, tak i na Západ. On by všechny zastínil a tak to byl i jeden z důvodů, proč přijely tanky. Bohužel.

3 0
možnosti
PD

Rusové ani Číňané tu žádné špiony nepotřebují - mají tu Zemana.

16 9
možnosti
JZ

J44a91n 44Z95i91e22g21l81e78r

27. 12. 2018 18:57

Na druhé straně jsou zemanovské bláboly pro nás monarchisty přínosem. Ještě pár takových stařikových výlevů a bude nás přibývat. Normální lidé už mají jeho nenávisti dost. :-)

5 9
možnosti
JZ

J48a28n 36Z97i78e81g66l10e86r

27. 12. 2018 18:59

Králové jsou důstojnými představiteli svých zemi.

4 5
možnosti
Foto

Milý Martine, je vidět, že jste pobytem v civilizované zemi poněkud zchoulostivěl. My, co tu žijeme od malička, jsme na plky (politická korektnost!) našich zvolených zvyklí, jmenovat snad nemusím. Výroky starého nemocného pána, který i v televizní debatě musí "dokouřit pohanku" musíte brát jako momentální mozkovou příhodu.

Mne spíš zaráží (a uráží), že náš parlament není schopen najít způsob, jak pana presidenta poslat na zdravotní doživotní dovolenou. Já myslím, že za to, co říká, už nemůže.

Ale co náš pan ministr, který šel na komunistický mejdan, kde se křtila kniha s. Grebeníčka ml. ? A co řada dalších pánů podobné ráže (spřátelené)? Ti jsou zdrávi - a přece dělají věci, které pana presidenta velmi převyšují, protože oni mají moc, pan president je jen figura.

Zatímco pesimisté říkají, že už nemůže být hůř, my optimisté říkáme, že může. Ovšem - proto se na to horší můžeme připravit. Neboť - náhoda přeje jen duchům připraveným.

Do Nového roku vše nej .... (doplňte dle momentálního rozpoložení). R^

15 6
možnosti
Foto

Děkuji. Vidím to podobně. ne li stejně. I vám přeji vše nejlepší do Nového roku a hlavně neztratit humor.

1 0
možnosti
Foto

Tak předně chci poděkovat jakémusi Pavlu Dlouhému za nádherné přání do Nového roku. Popřál mi vše nejhorší, čehož si velice vážím, protože je to to nejlepší, co bych si od podobných lidí mohl přát.

No a nyní k diskusi : Bohužel jen málo lidí pochopilo obsah mého blogu a diskutují k tomu co jsem napsal. To je ale už tradice a nějak to nepřekvapuje. Miloš Zeman společnost rozděluje a rozeštvává a intenzita tohoto jednání nabývá na síle. Nicméně to samotné by nebylo to nejhorší, kdyby ovšem současně nesílilo jeho znevažování České republiky. President žádné země na světě si nemůže dovolit zpochybnit práci tajných služeb. To je oblast podléhající nejvyššímu utajení a z důvodu ochrany bezpečnosti země, by se o činnosti služeb nemělo vůbec na veřejnosti mluvit. Proto jsou to služby tajné. Jak ale má probíhat jejích práce, když nejvyšší představitel země o nich hovoří tak, jako to činí Zeman? Jak mají občané věřit ve spravedlnost a právo, když se president nerozpakuje jmenovat do čela vlády člověka tak morálně problematického, jako je Andrej Babiš? Není vůbec pravda, že pokud není odsouzený, je třeba na něj pohlížet jako na nevinného. Jsou práce a povolání, kdy pouhé podezření, nemluvě o samotném stíhání brání přijetí takovéhoto člověka. Ať už se jedná o policii, bankovnictví, státní služby... a pozice předsedy vlády? K té by se někdo takový neměl vůbec přiblížit. A jestliže tohle přehlíží president, jestliže toto jsou občané ochotní tolerovat, pak je prostě něco špatně.

Pan Šťastný mi zde napsal, že do politiky nechodí Rychlé šípy. No ale to je právě velká škoda. Člověk přejímající takovou míru zodpovědnosti by měl být na úrovni Rychlých šípů. Je smutné, že slušnost a čestnost se považuje za něco nepotřebného a staví se to za vulgaritu a aroganci moci.

32 8
možnosti
Foto

Nepovažuji slušnost a čestnost za něco nepotřebného, ale slušný a čestný člověk se srdcem na dlani, je ve společnosti bezpáteřních, zákeřných šmejdů v jasné nevýhodě. Proto preferuji lidi připravené, kteří, v případě potřeby, umějí použít bez skrupulí zbraní těch špatných. Pan Fiala mezi ně bohužel nepatří, protože ve chvíli, kdy by měl být rázný i s rizikem, že se trochu ušpiní, volí rétorická cvičení. Tu trochu té špíny, která by na něm ulpěla, by mu soudní lidé odpustili, plané tlachání tam, kde měla být akce, ale ne.

5 1
možnosti
KT

Na to je jednoduchá pomoc. U nás doma provokujícího staříka ignorujeme a máme klid. Poslouchat trapné blábolení a sebechválu považuji za ztrátu času nejen o vánočních svátcích, ale kdykoliv jindy.

12 6
možnosti
Foto

Víte, paní Trnková a možná že to je právě ten problém. Protože většina lidí toho staříka ignoruje a říkají si že vše pomine. Jenže pak se může stát, že přijde další stařík. A pak další a další. A jestli je budete stále ignorovat, tak jako ignorují oni vás pak se situace nikdy nezmění.

4 3
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy