Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

,,Je mi z něj zle";-( Tak to je mně, a nejen Vás, líto. Já mám humor a la česká soda rád, atˇ jí produkuje kdokoli v jakékoli fci, ale i třeba na těchto stránkách;-) Keep smillingR^

3 1
možnosti
Foto

Celý problém s legitimitou prezidentování Miloše Zemana je v tom, že ti, co se měli dokonce odvahu postavit jako protikandidáti, mu nesahali v politickém řemesle a v houževnatosti ani po kolena.

Proč se mu nepostavil jako protikandidát profesor Fiala, předseda ODS, který k tomu politickému řemeslu přičichl alespoň teoreticky? Řezník také musí umět porážet i krávu, aby se uživil.

6 3
možnosti
Foto

... kde se to dá podepsat, Martine;-)R^R^

4 5
možnosti
Foto

Možná, že hned pod Servítem. Ten také reagoval po svém na to, co se o něm psalo na kde jakém pisoáru;-)

3 2
možnosti
DR

Včera jsem kdesi postřehl tohle přímo precizní heslo které jsem ani neznal. Pro tuhle diskuzi ale vysloveně sedí.

"Inteligent napadne tvrzení nebo myšlenku, hlupák jejího autora."

16 3
možnosti
Foto

takže zde dost často vystupujete jako hlupák

10 2
možnosti
TT

Kopání do Zemana je znakem nezralosti, podobně jako hysterické výlevy speciálně nadaných amerických občanů po zvolení Trumpa.

7 8
možnosti
MS

Měl byste si osvěžit paměť. "Kopání" do Zemana nastalo hlavně až po jeho extempore u korunovačních klenotů, vulgaritách v Českém rozhlase a bagatelizování brutality režimu při demonstracích v roce 1989. A nyní Zeman přidává další a další důvody, proč proti němu demonstrovat (akce Novičok, zesměšňování BIS, chvála komunistů za jejich "odvahu" podpořit vládu atd.).

6 4
možnosti
RS

R66u28d20a 84S80l16a13v10í46k

27. 12. 2018 12:59

Zeman bagatelizuje zprávy o propojení Huawei a tajných služeb v Číně a zve si Babiše na kobereček hvůli zákazu telefonů vestátní správě, aby Čínani nebyli naštvaní a neohrozili naše ekonomické zájem (ať už jsou jakékoliv).

V Izraeli Zeman podporuje přesun USA ambasády do Jeruzaléma, to patrně naštve dost zemí v arabském světě (jejich problém), což může ale poškodit české ekonomické zájmy v těchto zemích.

Proč ale Zeman ve vztahu k Číně a Rusku říká, že máme upřednostnit své ekonomické zájmy nad morálním postojem (Tibet, porušování lidských práva, atd.), přitom na Středním východě naopak máme upřednostnit morální postoj před ekonomickými zájmy?

3 2
možnosti
Foto

Jen říká otevřeně to, co je praktikováno, a to bez ohledu na cokoli, jinde, od našich sousedů až za velkou louži;-)

6 0
možnosti
PK

Pocity nevolnosti, které většinou předchází zvracení, jsou sice nepříjemné, avšak jsou i užitečné, neboť tělo jimi signalizuje, že něco není v pořádku. Někdy vám může dokonce zachránit život. A protože jde o zdraví doporučuji nesledovat takto oblíbené politiky a přepnout na jiný kanál. Já to číním již dvacet let, bo kvalita projevů se nemění.....;-D;-D;-D

5 0
možnosti
JS

Lituji, ale doslechl jste se někdy co je to demokracie? Pokud se nemýlím pan prezident Zeman byl demokraticky zvolený, tak podobné naivní snaživé výlevy jsou k smíchu.

12 14
možnosti
Foto

I Hitler a Gottwald byli řádně zvoleni. To, že je někdo řádně zvolen neznamená, že se z něj nemůže vyklubat kolaborant nebo totalitní kreatura.

23 6
možnosti
VB

V67i79l22é11m 85B90a54r51á74k

27. 12. 2018 10:55

Tragický není až tak Zeman (ten je nemocný a nezpůsobilý dělat fíkuse na Hradě), ale ostatní politici, že jej nejsou schopní ignorovat a oznámit do světa, že si nikdo nemá Zemana všímat neb je mimo, případně jej začít odvolávat za velezradu.

Nabízím neustále aktualizovaný seznam afér a ostud Miloše Zemana. Nic dobrého pro tento stát neudělal, lidmi pohrdá, považuje je za plebs. Je to obyčejný "kavárník", nikdy nepracoval

Zdroj: https://vilembarak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=645439

16 6
možnosti
JS

Myslím, že se mýlíte. Nemůže být nemocný, protože podle analýzy Vašich odborníků lékařů už je nějaký týden po smrti.

6 2
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy