Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MC

Přečetla jsem si diskusi a musím uznat že jen dvě osoby věděli co jsou Češi zač. Jeden se jmenoval Heydrich a o češích prohlásil. " Češi jsou smějící se bestie". A měl pravdu. A ten druhý byl už před 100 lety Hašek, který český národ popsal ve Švejkovi. Když tyto dvě vlastnosti dáte dohromady výjde vám neskutečné zlo.

3 9
možnosti
ZD

Trochu souhlasím ale nevidím to tak černě. Do zdejších "státotvorných" diskusí se stahují ti, kteří by si jinde ani nevrzli. Výkvět ekonomů a vrcholní státotvůrci, ředitelé zeměkoulí a mistři všeho. Poznáte je, že nepochybují a je jim jasno i půl roku dopředu. O dění v republice ale naštěstí rozhodují jiní. Ne nejchytřejší, ne spravedliví ale zkrátka jiní.

4 3
možnosti
VPS

Je mi vás líto!

Čistému vše čisté, že?

2 0
možnosti
Foto

Já to nesledoval. Náladu si kazit nenechám. Je otázkou, jestli má vůbec smysl se tím tlacháním toho pomstychtivého ruského staříka vůbec zabývat.

24 11
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
14 7
možnosti
Foto

Karma, protože tak špatné to je.

14 6
možnosti
ZD

Zdejší i jiné diskuse ukazují jak rozdílné názory na jednu republiku a její vývoj lidé mají. Takže kde je pravda ? Výkřiky jak je to úplně špatné to asi nebude takže holt každý podle sebe. Jako s tou do poloviny naplněnou sklenicí.

1 1
možnosti
IJ

Bohužel Miloš má své svazky u Putina a tak musí držet hubu a krok stejně jako Klaus. A proto komunisti, kteří zničili tuto zem nejen fyzicky, ale hlavně morálně, dostávají poděkování a lásku Vám. A na základě marketinku nám vládne Bureš, StBák, trestně stíhaný lhář a mafián, který se neštítí pro svou potřebu použít i své nemocné děti.

19 8
možnosti
Foto

Může být, že má svazky u Putina. Zajímalo by mne, co si představujete, že by v nich mohlo být. Jeho předchůdce má svazky na opačné straně a co v nich je, si každý lehce představí.

3 0
možnosti
Foto

Karma.Dobře napsáno,mám stejné pocity.Celkem mám obavy až Zeman konečně zmizí,od koho se nechá "moudrý a zkušený" lid oblbnout příště.Od žvanilu Klause ml.,Okamury,Ovčáčka,Soukupa....?

18 8
možnosti
JF

J60i90ř83í 40F50o64g52e64l

27. 12. 2018 8:37

Když bylo možné že ten, co hlásal pravdu a lásku lhal a podváděl, tak už je možné všechno.

6 5
možnosti
Foto

Karma, jsme na tom stejně. Zvedá se mi žaludek odporem, kdykoliv ho vidím nebo slyším.

14 11
možnosti
Foto

Co majonéza v salátu, byla v pořádku?

18 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
39 11
možnosti
LB

Takže už zbývá poslední krok - "lepšolidi" přejmenovat na "bývalé lidi", jako to udělali komouši v 50. letech a podle toho s nimi také zacházet.

10 1
možnosti
Foto

Víte proč Zeman děkuje Filipovi za odvahu? Protože Fiala, který mohl s Babišem vytvořit většinovou vládu a zároveň ho v ní i hlídat, se podělal a radši frfňá z opozice, že mu Babiš nechce odsouhlasit jeho návrhy. Tak proto.

A prosím neunavujte tím, že modří do vlády nemohli, protože premiér je trestně stíhaný, to je naprosto laciný a průhledný argument. Politika není hra Mirků Dušínů s balónem u které se nesmí mluvit sprostě, vždycky je to špína a upřednostňování vlastního ega, jestli si to Fiala dodnes neuvědomuje, tak nemá v politice co dělat a pokud si to uvědomuje, měl se na politiku vykašlat a založit Rychlé šípy2.

22 20
možnosti
VS

Vy jste názorným případ člověka o kterém autor píšeRv

15 11
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy