Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Když tak čtu Váš blog, Martine, tak mne napadlo, jestli ho má někdo vůbec rád. Tedy ne, jako to obdivné vzhlížení a čekání na nějakou novou vulgaritu či malmot. Ale lidsky, jako člověka.

Myslím, že on nikdy nepoznal opravdovou lásku. A celý jeho život je jen pomsta za to, že se mu jí nedostalo. A on to při své nadprůměrné inteligenci dobře ví. A už s tím nejde hnout. Proto ta žluč z každého projevu.

Nechme jej být. Nemáme páky jej sesadit, on si svou nesnesitelnou lehkost úřadu, do kterého se prorval lží a pomluvami, musí prožít do konce. Který mu nezávidím.

Karma

46 13
možnosti
MB

To je bezesporu zajímavá replika. Občas píšu, že čas přijde. Historikové budou bádat nad otevřenými archivy a psychiatrové nad skladbou osobnosti. O dětství Zemana bylo již napsáno mnoho - Svého druhu inteligentní podivín. Ta určitá nenormalita se pak projevuje. Zajímavé je, že ve všech jeho projevech ta lidskost absentuje! Cosi inovuje, např. opomněl na Hyenu Bakalu - Nicméně to pohlazení, laskavost a očekávané hřejivé moudro dědka tam opět nemá! :-)

4 1
možnosti
DR

A jak by jste si to pohnání k odpovědnosti jako představoval?

1 0
možnosti
JZ

Vidláka a burana z hradu není třeba brát vážně.:-)

12 7
možnosti
ZM
PB

P49e30t78r 23B38u98r11i36a68n

27. 12. 2018 6:44

Souhlas, karma.

12 5
možnosti
JZ

Zasloužená karma.:-)R^

9 6
možnosti
MB

Ze Zemana mi špatně není, protože jej neberuj vážně. Občan prezidenta nepotřebuje, tedy je to on, kdo se lísá. Pak zde starší člověk i poměrně konzistentně sděluje své představy. Lepší bytí spatřuje v přímé demokracii, podceňování samostatného myšlerní lidí s vyjádřením nelibosti jejich projevů. Pololži, nikdo Vládu nestrhává - Jde pouze o upozadění jeho produktu - skandálního dítěte. Kmotr se nemůže vyjadřovat jinak, když tak ochotně kýval s kolébkou. Dostalo se mu tedy i ocenění ze strany věrných! Vroucné poděkování přišlo od STB - děkoval Agent Bureš, přihlásil se i premiér ČR Babiš , svou mši odsloužil i Velekněz Hnutí. Podobně reagovali Rudí sirotci. Já osobně jsem na tom opět blbě! Dříve ze špatné rodiny, pak nazván Pravdoláskařem dlícím v Kavárně. Myslel jsem si, že jsem i Lepšolid - Zase to není pravda, v TV jsem byl zase nazván Primitivním hlupákem. Jak říkám, Miloše neberu vážně a to myslím vážně - Doporučuji .... :-)

23 4
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy