Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Obávám se, vzhledem k dosavadnímu vývoji, že islám bude jednou záchranou společnosti, která se honosí přízviskem civilizovaná.

0 1
možnosti
PS

Pokud půjde o většinu členů takové společnosti, ať ji islám shltne. Ale náš národ stále žije a zdravé síly se včas najdou. Jen je potřeba podpořit aktivity směřující k odstranění závadného stavu. Pokud někdo neví, co závadným stavem rozumím, tak kladu otázku: Je vůbec někdo spokojen se stavem, do kterého nás neschopní chlapci za 29 let přivedli? Naši předkové za 20 (slovy:dvacet) let od roku 1918 do roku 1938 zbudovali silný stát i bez pomoci našich tzv. "spojenců". Právě ti nás rokem 1938 potopili, aby jejich firmy měli volný světový trh. Podobně se dělo v roce 1968, kdo ze Západu protestoval proti tankům? Takže počtvrté (roky 1938, 1968 a 1990) se nenecháme napálit a bez "pomoci" spojenců si poradíme i proti islámu. Stejně jako naši předkové nesčetněkrát v historii.

0 1
možnosti
AK

Myslím si, že je velké chyba považovat islám za pouhé náboženství.

Toho je v islámu jen část.

Obsahuje i způsob vládnutí, tedy řízení státu a ucelený právní systém.

Oboje je s demokratickým způsobem vlády a evropským právem neslučitelné.

Islám je třeba považovat za ideologii a jako odmítáme komunismus s jeho mesianismem třídním, nacismus s jeho mesianismem rasovým, je třeba odmítnout i islám s jeho mesianismem náboženským.

V ideálním případě islám zakázat.

5 2
možnosti
JK

Zakazovat islám je zhovadilost.

2 2
možnosti
Foto

Víte, že Vás mám dost často dost.:)) Ale tomu zcela nabílémdni postřehu, jak národ ateistů, v Bibli veskrze minimálně vzdělaný, začal před dvěma lety přemílat Ježíše víc než svou vlastní matku, aby se při první příležitosti vrátil a pokračoval ve své přízmemností...opravdové - říkejme tomu únava ze hry....za to moc chválím. Šaškárna, která v kombinaci s vyčůránkovstvím, nevzděláním a morálkou bližšího rohlíku vytváří dojem a zaštítěni politiků...plním, co chce prostý lid. Vsechno, co se u nas děje, je jen vystavěním chrámu na momentální emocí bez potřeby morálky a vzdělání.

2 0
možnosti
MK

Národ ateistů, který ročně utratí desítky miliard za kartářky, horoskopy apod?

Nevzdělání a morálka rohlíku?

Hmm, tak proč potom Radko oslavuješ Masaryka a Havla, jejichž morálka byla pod úrovní i posledního sedláka, kteří podváděli své manželky?

2 2
možnosti
Foto

Lépe to snad ani nejde vyjádřitR^

4 0
možnosti
Foto

R^karma za skvělý článek, který obsahuje vše. Děkuji.R^

6 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy