Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Naštvala několik Čechů, stejně tak jako by může naštvat černocha reklama s bělochem, muslima reklama s křesťanem atd. Proč to vztahujete na všechny Čechy ?

Většinou se mi Vaše blogy líbí, tentokrát nikoliv, působí to na mě hodně hloupě.Rv

5 2
možnosti
Foto

Karma, ale nějak jsem nepochopil ty odkazy na ty videoklipy. Celkem zajímavý, dosud jsem je neznal, ale jak to souvisí s reklamou na Adidas?:-)

0 0
možnosti
DV

D23a73v65i40d 15V89l18k

29. 5. 2019 7:21

R^ Jen si nejsem jist ,že ti Vámi uvedení "Vlastenci " jsou křesťané.;-)

3 0
možnosti

Dnes se kazdy druhy urazi kvuli uplnym kravinam... muslim, cernoch, homosexual... vadi jim fotky, vyroky, produkty, za vsim vidi urazku, tak proc by se nemohl urazit Cech kvuli fotce "dzihadisty"? Firma Adidas at se po vzoru jinych, ktere "urazily" "nejake ty mensiny", omluvi, fotku okamzite stahne, a bude to vyrizene. ;-D

Celkove to vypada na provokaci... kdyby obrazek toho pana firma podkreslila silnym nadpisem, ze je basketbalista, nebo nejak podobne, protoze u nas jej lidi nemaji proc znat, tak to podle me zadnemu Cechovi vadit nebude, ani ze je cernoch s plnovousem, protoze kazdemu prijde prirozene, ze ma firma na sve reklame znameho sportovce... to je jako nekde v africke zemi jim tam prasknout fotku skinheada v bomberu a se zarputilym vyrazem... co naplat, ze to neni skinhead, ale pro ne neznamy plavec, a ze ani neni rasista, naopak antirasista... podle me zbytecna provokace... ale jako vtip dobre... pobavilo... jen se torsku bojim, ze to vtipem byt nemelo, ze to byl aktivisticky pocin nejakeho slunicka.

8 1
možnosti
TM

T30o80m 22M39a48y42e83r

29. 5. 2019 9:13

Hrozný je nejen to jakej blábol jste schopnej splodit,ale i to že s vámi někdo souhlasí ;-D Takže : každý se urazí - muslim,černoch,homosexuál - zapomněl jste na nás - na většinu, na bělochy.My se neurážíme?,ten hráč není džihádista a to že ho tak vidíte vy,je váš problém který je jemu ale úplně jedno,,Adidas se kvůli pár tupcům neomluví a nic nestáhne - klidně se s vámi vsadím,proč by to mělo být "podkresleno" že je to basketbalista - opravdu se to takhle v reklamě běžně dělá?,fotka černého sportovce v Čechách je pro vás stejné jako fotka skinheada v Africe?,normální reklama vám přijde jako vtip nebo aktivistický počin? ;-D;-D;-D Dávám vám palec nahoru (doslova,ne jako uznání) za to,že jste tak mimo že budu doufat že vám aspoň trochu zlepší den ;-D;-D;-D

1 1
možnosti
Foto

Upřímě řečeno je mi naprosto u zadku co si na sebe oblíká nějaký černoch a pokud by nebyl tento článek asi bych si toho nikde nevšiml. Takže se reklama povedla, ale stejně nakupuju podle toho co mi padne a ne to si na sebe navleče kdekdo.

0 0
možnosti
Foto

U nás žijí černoši, že musíme mít reklamu s černochem???? Je úplně jedno jakého náboženství je a kdo to je. Pokud je to reklama pro nás nech je tam běloch,.To je samé je dnes v pohádkách. Dnes v kreslených pohádkách pro děti v rámci genderu máte jednu dívku se šátkem, jednu žlutou se šikmými očima a jednu černou a všichni poučují jednoho nechápavého bílého chlapečka, který díky jim vše pochopí a všichni se radují, jak je na světě krásné. Pak se vnuk se zptá , proč je té v pohádce holčička černá, žlutá a se šátkem a co mu odpovědět.

17 3
možnosti
JK

Reklamu s černochem má Adidas, nikoliv my. Ve vašem případě bych odpověděl, že na světě žijí lidé různí. Kolikrát se do takové "ošemetné" situace člověk dostane ?

6 2
možnosti
TK

"tyhle obrovské koncerny, nebudou kvůli několika uječencům dělat speciální reklamní spoty a fotografie jen pro ně a jejích pomatené hlavinky." Nemusí, je to jejich volba, ale když víme, jací z velké části Češi jsou a jaké je v Evropě díky migraci s Afriky napětí, pak musí počítat s tím, že taková reklama může být antireklamou. A raky že z části je. Jak píšu, jejich volba.

Máme tu ale také třeba reklamu na "Sýr a křup" Veselou krávu. Tam tancuje šest dětí, z toho dvě afrického původu. Proč? To asi těžko vysvětlíte stejně, jako u toho Adidasu. A jsou u nás Afričané oblíbeni? Podle průzkumů ne, tedy reklamě nepomůžou. Takže co si oprávněně řekne český xenofob? Je to kampaň, která má otupit naši vrozenou xenofobii a náš odpor k migraci a plánům spojovaných s tzv. euromedem. A obávám se, že mají pravdu..

10 0
možnosti
LP

Jsem si jistý, že mají pravdu.

Tyhle Lidovky... Ať se jdou s těmito články o české xenofobii vycpat...

2 0
možnosti
ZS

Víte kolik Čechů ani netuší, že nějaká taková reklama existuje?

6 0
možnosti
MN

Třeba já to vůbec netuším. Mohli sem tu fotku dát, aby bylo jasné, o čem je řeč.

0 0
možnosti
PV

P47e96t94r 71V46e94s56e25l54ý

28. 5. 2019 20:19

Spíše je to ukázka arogance nadnárodní společnosti vůči Čechům. Protože arogantní je podsouvat reklamu s černošským sportovcem do společnosti, která je z 99 % bělošská (kavkazská, dle politicky korektní mluvy) společně se sportem, který zde rozhodně nepatří mezi nejpopulárnější. Prostě tady máte a žerte.......a běda vám jak se nebudete tvářit, že je to super....

9 3
možnosti
JK
MT

Vím že to není důkaz a že jsem to teď narychlo mohl zfalšovat, ale tady je screen udělaný před minutkou

https://1iq.cz/img/C9a2k/wH6cU.png

0 0
možnosti
Foto

Dávám Vám zapravu. Když jsem použila jiný prohlížeč, přes který se na FB nepřihlašuji, zobrazilo se mi to taky.

0 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy