Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J60i61ř44í 84H43o40l84ý

28. 5. 2019 17:52

Exportovat reklamu na černochy? Kam až to firma Adidas klesla.

1 1
možnosti
Foto

Adidas nám v podstatě říká, že jsme jako trh nezajímaví, zajímá se pouze o trh v USA. Doby, kdy se musela v Evropě podbízet, jsou dávno pryč. Teď nás bude naopak vychovávat.

5 1
možnosti
Foto

1) Neřekl bych, že onen model má „zarputilý“ výraz.

2) Je ÚPLNĚ JEDNO, jestli je hvězdou NBA, nebo třeba bezdomovcem, jde přece o princip. Stejně tak je jedno, jestli je křesťan, nebo muslim (ačkoli to lidem, pro který muslim automaticky rovná se terorista, nemá cenu vysvětlovat).

3) Hlavně jde ale o to, že ten článek vlastně vůbec nemá v novinách bejt. A co jako, že pár rasistickejch, xenofobních blbů má s touhle reklamou problém? Takový se najdou vždycky. Tihle lidi přece nemluví za ostatní milióny obyvatel, nebo snad jo? Akorát se jim tak zbytečně dává prostor, stejně jako když se v zahraničí o teroristickejch útocích pořádají týdenní televizní akční show, což je přesně to, co ti zmetci chtějí.

Blbci se najdou vždycky, proč nějaký takový hrstce ubožáků dopřávat potěšení pozornosti?

3 5
možnosti
MT

"Blbci se najdou vždycky, proč nějaký takový hrstce ubožáků dopřávat potěšení pozornosti?"

Protože to je... zpráva:) A noviny možná řeší jestli "zpráva někomu dopřává potěšení" méně, než si myslíme.

0 0
možnosti
Foto

J48a83n53a 52M23a79j57o35v43á

28. 5. 2019 17:25

Jsem jediná, kdo žádného touto reklamou naštvaného soukmenovce nepotkal?

19 0
možnosti
ZH

Koukam, jak se to tu nekteri snazi trapne okecat. Pan Kroupa se treba "nedivi".;-D No ja se divim, takze Karma.

2 1
možnosti
Foto

Nic trapně neokecávám, slušně argumentuju a debatuju na dané téma.

1 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma. :-) R^ Chováním tėch, kteří tuto reklsmu zneužili k rasistickým výpadům, pohrdám.

6 4
možnosti
KK

Mě ta reklama ani onen černoch vůbec nijak nevadí, ale co můžete čekat ve svět kde se retušují křížky na kostelech, veřejně se lynčují herci kteří někomu sáhli na zadek a potom si na reklamu vyberou škaredýho Američana co vypadá jako Usáma? :-/

29 1
možnosti
RP

Souhlasim, nevadil by mě pohledný černoch, ale tento je opravdu ošklivý.

1 0
možnosti
PB

P50e51t44r 48B14u51r10i40a95n

28. 5. 2019 16:46

Karma a souhlas, je to stupidita. Ta reklama je od světové firmy a globální. Tam je úplně jedno, kdo ji bude prezentovat. Trochu by mě snad jen zaskočila reklama s černochem určená výhradně nám a se sloganem Hezky česky.

6 0
možnosti
SJ

Myslím, že jste poněkud podivín. Snažíte se vystupovat z jakéhosi nadřazeného morálního postoje a odsuzovat Čechy, kteří kritizují reklamu globalistické korporace Adidas pro Česko s černochem.

Nevím, v jaké bublině žijete, ale posuzovat toto jako projev prvoplánového rasismu a lidské hlouposti, je znakem sociální tuposti. V době politické korektnosti, kdy probíhají snahy o "dosídlení" našeho území etnicky různorodým obyvatelstvem, nejsou takové reakce na reklamy ze strany lidí, kteří chtějí v této zemi žít v klidu a míru, ničím nepochopitelným. Jak dopadly multikulturalistické pokusy můžeme názorně vidět v zemích západní Evropy, která má být pro nás údajně vzorem.

Pozn. Uvedené komentáře jsem nečetl, vycházím z vašeho popisu dané věci. Nehájím tedy každý jednotlivý komentář, reaguji v obecné rovině.

37 5
možnosti
Foto

Vy jste ale nejen že nečetl ty komentáře ale ani můj blog. Jinak byste takový nesmysl, jako že odsuzuji Čechy nemohl napsat.

4 7
možnosti
Foto

Chápu, co chcete říct, na druhou stranu se nedivím, že někdo u nás nezná toho pána, neví kdo to je. Já to třeba také nevím, nevím kdo to je, čím se zabývá, nevím, jestli má vyznání takové, nebo makové. A pokud to neví někdo další, komu navíc je ta tvář prostě nesympatická pro svůj sveřepý výraz a protože evokuje to, co jsme vídali v médiích hned vedle takového černého praporu, posetého bílým rozsypaným čajem, tak je nedorozumění na světě. Víc bych za tím nehledal.

35 1
možnosti
Foto

Jenže mně šlo o to, uvědomit si, kam jsme došli. Že některým lidem vadí zarostlý černoch a automaticky vzniká rovnice černoch rovná se muslim rovná se terorista.

7 4
možnosti
JT

J12i56r13i 25T48i44c30h36y

28. 5. 2019 16:27

Mezirasove snatky v Kanade jsou procentualne velmi nizke, nejvyssi jsou beloch-Cinanka ve Vancouveru. Presto kazdy druhy inzerat ukazuje smisenou dvojici, cernoch-beloska nebo Cinan-beloska. Modni reklamy ukazuji znacne cernochy a Asiaty, zejmena ve Vancouveru, kde cernosska populace je miziva.. Je to zaludny zamer podmanit nase mysleni ideam multikultury?

18 2
možnosti
Foto

J94a37k94u72b 45R11o76t33h

28. 5. 2019 17:20

Rozhodně. A zcela jistě je záměr i v tom, že vyrábějí samoopalovací krémy, abychom vypadali více jako Mauři, a v tom, že v knihkupectvích prodávají korán, abychom jej zmateni koupili a stali se muslimy. ;-D;-D;-D

4 2
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy