Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vyčítat ČR to, že chce dostat tam, kde už je dávno vyspělý Západ, tak to je trochu mimo mísu. Jak to sdělil časopis v roce 1946: Na Východ chceme, protože je socialistický, na Západ chceme, pokud zůstane socialistický.

2 2
možnosti
Foto

Takovou výčitku v článku nevidím. A navíc onen vyspělý Západ nedospěl k imunitě proti rozmanitým virózám. Asi proto, že i tam žijí lidé.

1 0
možnosti
Foto

R^Já jsem si ještě neschovali ani jednu účtenku a doufám, že mi to vydrží. Nehodlám se zabývat žádným shromažďováním jakéhokoli smetí s nadějí na nějakou výhru. Záplava všemožných kupónů na slevy a sbírání bodů mne nechává lhostejným. Stát se otrokem všech těch marketingových triku mi nehrozí. To, o čem píšete mi trochu připomíná i ten fígl se zdaněním finančních náhrad církvím.

5 1
možnosti
MB

Nechci tady otravovat se svým živno dědou. Za 1 Republiky, 1x ročně došel Financ přímo do obchodu. Co by živnostník za Úřadu vlastně dělal? Jeho místo je za pultem. Prošel účetní knihu - podklady, pomručel si a bylo hotovo. Pak šel zase dále. Inventury vykonávány výhradně v noci = Kšeft bylo nemožné zavřít. Nad dnešní byrokracií by všichni pokroutili hlavami a nevěřili by tomu! Jak to dělali, netuším - Podstatné je, uživvili se všichni, ČR stála v popředí. Jedna strana ctila druhou - Obě se potřebovaly. To zcela zmizlo! OSVČ je lovná zvěř - EET říká - Ještě nic neztačal, ale již se ví, že Krade! A ještě o tom budeme Losovat !! To jsou - Obrovské změny a škody ... ! :-)

8 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy