Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Ono už je to dvacet let. Tenkrát taky přišli odrostlí studenti s výzvou. "Děkujeme odejděte" Tehdejší předseda vlády se k tomu vyjádřil v tom smyslu, že on odejít nehodlá.

A tehdejší prezident? ten si autory výzvy pozval, přátelsky s nimi pohovořil, jejich iniciativu pochválil, prohlásil, že v politice je řada lidí, kteří už by tam neměli být. A taky neodešel.

Tak tedy, kdo se tenkrát zachoval férově? Tehdejší předseda vláda, nebo tehdejší prezident?

7 1
možnosti
Foto

No jo, problém je v tom, že A. Babiš a jeho hnutí ANO je vítězem posledních voleb do PS. Bylo zvoleno téměř 30% českých voličů - a ti mu zřejmě věří... Anebo mu věří víc, než těm ostatním polit. stranám. To je dáno - takové je dilema svobodných demokratických voleb. Nevolila jsem hnutí ANO, ale pokud ho zvolilo tak vysoké procento spoluobčanů, měla bych to já, i ostatní občané ČR respektovat...

I když nenásilné demonstrace proti některým jeho slovům - i činům jsou samozřejmě také demokratické... (V USA nebo v Kanadě se také demonstruje). Jak to "vidíte " Vy z jiného úhlu, až odkudsi ze zámoří, není vůbec důležité. Váš názor je sice zajímavý, ale to je vše. :-/ A znáte ten slovenský poněkud neslušný vtip, který tu nemohu doslova opakovat "Hele, Jožo, někdo .. ..... ženu. Jožo oběhne dům a praví: Ach jo, zdá se, že to tak z poza obloka aj vyzerá." ;-);-);-)

7 5
možnosti
Foto

Víte, tyhle odkazy na "respektování" voleb mi připadají krátkozraké. Nikdo, ani ti demonstranti nerozporují výsledky voleb, uznávají je a vítězství Hnutí ANO. Jen jim vadí některé kroky a chování předsedy vítězné strany. Jak napsal pan D. Vlk ve svém blogu, cituji: " i kdyby Andrej uškrtil Moniku v přímém přenosu na TV Nova, stejně minimálně deset kolegů blogerů napíše blog , že to byla kampaň a jak stojí neochvějně za šéfem." čili mnoho jeho obdivovatelů a voličů se chovají iracionálně, asi emotivně a potom se ho zastávají odkazováním na výsledek voleb ikdyž ten demostranti nezpochybňují.

12 0
možnosti
JF

J57i67ř59í 62F32o36g44e43l

10. 6. 2019 8:44

Víte, neměl byste si myslet, že zpoza hranic vidíte všechno lépe a můžete rozdávat knížecí rady. V mnohém totiž pravdu nemáte. Trochu mi poslední dobou ty vaše blogy zaváněji sebestředností.Rv

6 11
možnosti
Foto

Omyl. Jsem egoista nikoliv egocentrik. A vy byste si neměl myslet že když uvnitř hranic jste neomylný

5 0
možnosti
AN

Jak to tady napsali jiní přede mnou. Nevěřím tomu, že je v politice nějaký filantrop. A když ne Babiš, tak kdo? Ferjenčík, Minář, nebo jiní, které jste nejmenoval? Já, jako důchodce, si, zda jiné, představím paní Pekarovou, která řekla, proč přidávat důchodcům, co zbyde na nás mladé. A pokud tady budou tihle lidi, má Babiš vystaráno.

7 1
možnosti
Foto

Osobně by mne zajímalo, jak by vládli Minář s Ferjenčíkem, kdyby svrhli Babiše.

3 5
možnosti
Foto

Myslíte, že Piráti, ODS, TOP09, STAN a KDU-ČSL jsou důvěryhodnější než Babiš?

5 6
možnosti
JK

Od kdy je zdvořilé na otázku odpovídat otázkou? Nejdříve odpovězte.

4 0
možnosti
LH

Babisovi nevěřím. Problém je že tomu zbytku taky ne.....

5 2
možnosti
JH

Přesně, nikdo rozumný nemůže Babišovi tak úplně věřit,ten hlavní problém ale spočívá v tom, že přes všechna ale, se k tomu vládnímu šéfování jeví mnohem schopnější, nežli ti, co se usilují ho svrhnout.

Ostatně, mnozí z nich u měli příležitost se předvést a žádná sláva to tedy nebyla!A pokud snad někdo sází na ty neokoukané Piráty, je mi ho upřímně líto:-)

7 2
možnosti
Foto

A N O!! To je odpověď na otázku v názvu.;-D Tedy minimálně většina těch, co chodí k volbám. Martine, samozřejmě karma;-)R^

6 0
možnosti
Foto

Věříte Babišovi ? To je nesprávně položená a poněkud zavádějící otázka. Pomineme-li voliče AB, kteří jistě věří, je zde ještě velká skupina občanů, která si klade otázku jinak: Nastane odchodem Babiše lepší situace? Bude politika mravnější? A především - kdo na jeho místo ? Naše republika je v prekérní situaci, buď budeme mít u moci Babiše nebo Zemana. MZ by pro příští dva roky získal moc téměř absolutní a jak by s ní naložil, na to raději ani nemyslet. Na následky takové epizody bychom se mohli léčit dalších dvacet let, podobně jako jsme se léčili z důsledků opoziční smlouvy.

Takže bych ještě jednu otázku přidal: Opravdu nevidíte riziko, které v současné době představuje pád Babiše ?

3 7
možnosti
JK

Podobná odpověď jako "vždyť on nám přidal", omílané "bez něho bude hůř".

Ani jedno není pravda, ale uhýbáte z odpovědi. Mě by zajímalo proč vlastně takto uhýbáte?

6 0
možnosti
BK

Vy jste člověk, pane Braune, který bude brblat za každého režimu. Tohle dělají lidé, kteří jsou nespokojeni sami se sebou, kteří si ničeho neváží a pořád něco hledají, všude vidí bordel - protože ho sami mají v sobě. Pokud tady veřejně přiznáte, že je pro vás v podstatě vzorem študent Minář, no tak to hovoří za vše. Ti lidé v USA, či Kanadě, kteří pomlouvají našeho prezidenta - tak to musí být taky "elita":-). Těchto hodnocení bych se moc neobávala, pane Braune, ta mají tak akorát váhu kusu "....." -spláchnutého a zmizelého kdesi v nenávratnu. Vy mě neustále podezíráte z toho, že se řídím jen emocemi. Ale vždyť celé vaše časté projevy zde na blogu - doplněné "krvavými songy", které mívají nádech laciné parodie, jsou emotivní výkřiky duše. To také vysvětluje to, že se vám nezamlouvá Babišové velmi střízlivé a rozumem podložené vyjádření, že nejsme na Slovensku a máme tady demokratické volby. Vy jste jeden z těch, co se s výsledkem voleb jednoduše nesmířil a tak budete hučet a hučet. Srdečný den vám přejí do zámoří, odkud komentujete, referujete a pomlouváte svou zemR^.

3 15
možnosti
JK

Nemáte ponětí, jaký je pan Braun člověk. A pokud o něm bez znalostí jeho osoby takto spekulujete, pak máte bordel v sobě předně vy.

6 0
možnosti
OT

R^R^R^Cítím to hodně podobně.

5 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy