Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

To jsou dvě otázky. Jednak, proč mu jeho voliči věří? No, mnozí mu nevěří, ale jak už bylo níže řečeno, po všech těch předchozích zkušenostech volí variantu "menšího zla". Někteří chtěli vytrestat předchozí politiky, (což se jim docela podařilo). No a mnozí mu věří třeba kvůli tomu přídavku na penzi, zvýšení platů zaměstnancům ve státní správě atd atp. Jejich důvody jsou naprosto pochopitelné a to, že je, nejen tady, ti "moudřejší" nazývají "koblihami" je v tom jen utvrzuje.

Na druhou otázku, zda je dobrým premiértem, je odpověď složitější, protože co je dobré pro jedny, nemusí být nutně dobré pro jiné, resp. "pro všechny". Pokud ale odhlédneme od nějakých "morálních profilů", (což je, nejen u politiků jejichž činnost jsme tu i zažili, výraz opravdu docela "pofidérní"), je určitě lepším premiérem, než Nečas nebo Sobotka. Protože svou vládu opravdu řídí a prosazuje, nebo už prosadil mnohé ze slibů, které SVÝM voličům slíbil.

11 6
možnosti
SB

V mém případě to není ani tak o tom, zda věřím Babišiovi, nýbrž o tom, že ho vidím jako menší zlo ve srovnání s těmi, kteří prosazují squatty a podporují squattery (míněni tím Piráti), kteří v EU jako jeden muž hlasovali proti Maďarsku (TOP09) a s propagátory podobných nesmyslů.

Babiš je dost velké zlo, ale pořád menší než ti, o nichž jsem tady psal.

10 13
možnosti
Foto

Karma jako hrom R^. Ve vlastním zájmu nám už teď bude předhazovat že za všechno může EU. To je strašně nebezpečné popichování k Czexitu. Ale co by neudělal pro vlastní měšec.

7 0
možnosti
PK

Odpověd je velmi jednoduchá a opakující se . mnozí lidé, vyčerpaní neustálými skandály, korupcí, asociálními zákony, exekučními pastmi - tedy standardními excesy české demokracie, jednoduše uvěřili, že systém bude funkční, pokud se dostane do rukou někomu, kdo nemá důvod krást a kdo má puzení vymést Augiášův chlév na české politické scéně.

Babišklub se pravděpodobně dopouští dotačních podvodů, dochází k nepřijatelnému střetu zájmů. Tedy zatím to takto vypadá.

Odstranmě AB a MZ a vyřešíme tak své problémy? Skutečně? Pokud si naše opozice není schopna poradit s těmito pány doma a jde na to přes EU nemá žádný politický program, jak ho porazit. Pokud z různých důvodů se tak stane kdo zaručí , že nedojde opět k ke státu quo, který pozvedl AB?

Navíc předběžná zpráva Evropské komise ukazuje, alespoň co píši media, že problém je nejen ve zneužívání evropských dotací, ale i v nastavení dotačního mechanismu v ČR a ten AB nezkonstruoval. Jak mám brát vážně snahy AB kritiků, když mlčeli v případě jiných excesů a skandálů. Jak brát vážně novináře kritizujícího AB když jsou nějakým způsobem spojení se jménem Zdeňka Bakaly, který se svými společníky připravil OKD o desítky miliard korun a vyvedl je do daňových rájů. Nemám problém s demonstracemi , jen vidím, že mnozí mladí aktivisté setrvávají v tom, že se pohne kolem dějin k lepšímu– když AB odejde..dobře, může být , ale jak tomu důvěřovat, když sdílejí stejné pódium se zdiskreditovanými politiky, kteří se na tomto neblahém stavu podíleli? Při svém pobytu v Philly jsem se naučil díky kolemžijícím amikům říkat co si myslím a nebát se mainstreamu. Na druhou stranu pokud nežijete v české kotlině a jen nakukujete jste stále jen pozorovatel bez absorbování denních, běžných problému. A ještě dodám, není vše z mé hlavy,něco jsem načetl od chytřejších,to pro pani J.

7 6
možnosti
JK

Proč si myslíte, že auditoři EU pracovali "na objednávku" naší opozice a jdou jí na ruku? Protože to říkal Andrej?

7 0
možnosti
Foto

Ten citát dle idnes zní: „Česká republika není Slovensko. V České republice se nebude měnit vláda na základě demonstrací,“

S touto tézí souzním, protože by jiný postup byl protiústavní. I kdyby Brabec vystřídal Babiše, tak by byl označován za jeho loutku a vše by pokračovalo jako dosud.

A pokud se Babiš vyhnul střetu zájmů v souladu s českým právem, tak neexistuje důvod, proč by měl být odstupovat na základě požadavků ulice. A EU nic takového nežádá.

Fico odstoupil, protože bylo vysloveno podezření, že je součástí mafie. A to je trochu jiné kafe. Proto také platí téze, že ČR není SR.

2 5
možnosti
JK

Fico byl jenom podezřelý, že byl součástí mafie a odstoupil. Babiš mafiánské praktiky provozuje už dlouho.

6 0
možnosti
Foto

Karma. Výborně napsáno. Jak nasvědčuje diskuze, mnozí si nechali natlačit spolu s koblihou i myšlenku "protože Kalousek" a jaksi nechápou, že vše je o něčem jiném.PR agentura dobře vsugerovala lidem,že pokud tu nebude Babiš, bude vládnout "lidem nenáviděný" Kalousek...a Babiš nás vlastně zachranuje, protože všichni ostatní budou určitě horší než on.Díky Bohu podpora ANO od voleb stagnuje a jak se ukazuje i mírně klesá....

20 1
možnosti
PK

dal jsem Vám plus i když se mýlíte, ale že jste ten kolega pejskař...

1 1
možnosti
MB

Martine, v ukázce jste použil Black Sabbath, (děkuji), bádáme o AB. To srovnání se nabízí prakticky samo :

Ozzy Osbourne má 71 let a prakticky "Měl být dávno mrtev". Jde o ony sudy alkoholu, pytle drog a ještě netopýra k tomu! Je vybaven vyjímečnou DNA, o kterou se skutečně i zajímají seriozní vědecké kruhy výzkumu. Zpívá od 20 let, pak skutečně = Holky třeste se - Železný muž čile pobíhá po lese a není Paranoid ! Jde o živoucí legendu, která oblažila mnohé - (dnes již starší) a cosi po něm zůstane ...

Andrej Babiš má 65 let, rovněž mu nelze upřít určité prvky vyjímečnosti. Jeho houževnatost je až neuvěřitelně sveřepá. Na veřejných prknech již zpívá 6 let, před tím pobýval v nahrávacích studiích a veřejně nevystupoval - (piklil s vydavatelstvími). Jeho produkce je rovněž hezká. Svým posluchačům v podstatě předzpěvuje - Měl jsem to štěstí, že v mé šňůře koncertů byla a ještě je konjuktura. Vůbec jsem se o ní nezasloužil, ale zpívám, že jde o můj produkt! Posluchači jej vřele vyznávají - mnozí fascinování - Tak, nastala éra - nového SABBATHU! Temné, pomalé a skřípějící zvuky! Už vybubnovaly kopec ostudy - Od agenta STB, přes tuzemské a mezinárodní vyšetřování, až po prázdnou Státní kasu. Paranoid - Revival = Otřesný rivajvl, se nám vrátil ! Jaká produkce po něm zůstane - To věru netuším. Zatím rozmlácené a zdemolované sály ! Pro mne je tento normalizační zpěvák - Dávno politicky mrtev [>-]

1 0
možnosti
Foto

Naprosto souhlasím s diskutujícím přede mnou (Josef Vyskočil). A dodám: Čím více se proti někomu jede, tím více přemýšlím nad skutečnými důvody a tím více mám tendence se těchto lidí zastat Historie je plná nespravedlivě pronásledovaných lidí. V každé době, v každém režimu, nic se nemění.

4 5
možnosti
Foto

Jasně.Jak tu naznačoval včerejší komentář. Hus,Horáková,Babiš....;-D

4 4
možnosti
JN

..možná proto, že ti ostatní jsou ještě horší...

2 1
možnosti
Foto

To je tedy argument.Kdo je konkrétně horší a co vše má na triku...?Jasně Andrej přece říkal "všichni kradů" , tak to musíte papouškovat....

8 1
možnosti
JV

Babišovi nevěřím. Ale ještě míň důvěřuju Kalouskovi a sqadře tzv. demokratických stran kolem něj.

14 9
možnosti
Foto

A co s tím má společného Kalousek? Já o něm nenapsal ani slovo

9 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy