Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Demokracie je demokracie, bez přívlastků a ten přídomek západní, ten si my pamětníci moc dobře pamatujeme z takzvaných Televizních novin a z úst Cyrila Smolíka.

Zdroj: https://martinbraun.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=721411

R^R^R^

3 0
možnosti
Foto

No jo, jak se říkalo:

Jaký je rozdíl mezi demokracií a lidovou demokracií?

V obou je svoboda projevu, v demokracii je i svoboda po projevu.

4 0
možnosti
MB

Spatřuji dvě kvokající strany. Nemají nic společného - co sdělit a přitom se tak doplňují ! SPD a KSČm. Samoúčelné spolky, které spojují nesmysly - výstup z EU a NATO. Jak je možné, že koexistují? Důvodů je více, podstatná je ovšem i jejich legalizace MZ a účelovou potřebností ze strany AB. V podstatě mašiny na udržení oligarchy u moci. Je i úsměvné, kdy premiér se v podstatě o SPD vyjadřuje opovržlivě, podobně přímou podporu KSČm nemůže přijmout. Je si vědom mezinárodní ostudy. To ovšem nezabraňuje vřelému objetí Falmera s Burešem! O to horší, kdy ministr Staněk, křtí šílenou knihu Grebeníčkovu a prezident bezostyšně Okamuru považuje, za rovnocennou náhradu ČSSD. Tyto směšné spolky pak žijí z účelovosti ústupků, pokropeny hradní vodou. To, že si kvokají je přirozené. Za nepřirozené považuji celé směřován ČR, tak silně ovlivněné rozbíječem Vlády Milošem. V 30 roce od r. 1989, pak zejména ... :-)

4 1
možnosti
PK

Buďte v klidu AB zavřou a MZ odejde na chatičku a staré časy se navrátí a vaše mysl bude spokojena a nikdo kvokat už nebude, jiné věci budou následovat;-D

3 1
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy