Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

,,007 ženská, Thor ženská a LGBT Marvel - filmový průmysl se zbláznil";-D

Ale nezbláznil. Kšeft je kšeft. A když to lidi chtěj, tak jim to dáme. I kdyby nechtěli;-) Jinak nic novýho. I ,,supemanka" už tu byla. Barbarela. Ale i bohy sne tu už měli. Třeba i ve Válce bohů, Souboji Titánů, i ve Hvězdný bráně. I superšpionky s právem zabíjet. Třeba Brutální Nikita;-) A možná, že nebyla ani Afrodita, ale Hermafrodita. Kdo ví;-D

0 0
možnosti
Foto

Jenže to vše, co jmenujete nebyly konkrétní fyzické postavy známé z bájí a mytologií.

1 0
možnosti
TH

T67e92r38e50z57a 50H11o21l48á

23. 7. 2019 11:53

Prosím minutu ticha za bílého pracujícího heterosexuála. Na druhou stranu uvažuji, zda to vlastně nebyl tak trošku slabší kus, když ho tak vykolejilo, zničilo a odrovnalo to, že si ženská v bondovce výjimečně zahrála i něco jiného než roli matrace a že se film podle komiksu - světe, div se! - řídil předlohou ;-D

3 3
možnosti
RJ

Tak si slečno představte že mladí normálně věří tomu že Heimdall byl černoch a běžně se ve Skandinávii černoši procházeli.(Valkýra)

To není jen o jednom díle,o jedné změně, to je o celkové změně kultur.

British Film Institute dokonce nebude finančně sponzorovat filmy kde záporák má jizvu na tváři. Ještě že Star Wars se netočí v Anglii a nevyužívají tu podporu. Tam já záporák jizvu. Co ale třeba Ernst Stavro Blofeld, Freddy Krueger, nebo ten Scar z Lvího krále ?

4 0
možnosti

Číst, číst a chápat. Thora nemá hrát ženská. Valkýra má místo něj dočasně vládnout.

2 2
možnosti
JK

Když je to tak lákavý číst jenom titulky.

2 1
možnosti
Foto

To je príklad kultúrneho neomarxizmu, kedy sa spoločnosť delí na utláčateľov a utláčané triedy. Na vrchole utláčateľov je heterosexuálny biely muž, preto nemôže byť agentom 007.

2 2
možnosti
JK

Tak zatím byl agentem 007 jenom ten "utlačovanej" bílej homosexuál.

0 0
možnosti
VR

Aby to bylo genderově korektní, tak by Valkýru měl hrát muž! ;-D;-D

1 0
možnosti

J76a47k67u61b 12Š55o72l26c

23. 7. 2019 9:33

Ta loď (i když ten parník) a jmenuje se Titanic, snad Titánka ne.

Einstein - žena, Koperník - žena, Marie Sklodowská ....

1 1
možnosti
JK

Tak pozor - Bůh je totiž žena. :-)

1 0
možnosti
RJ

Proti Alanis nemám jediný výhrady, té to prostě sedí.

1 0
možnosti
Foto

Nakonec přetočí Krkonošské pohádky a Krakonoše bude hrát lesbická eskymačka...

14 0
možnosti
RJ

Černá lesbická eskymačka.

Jo a Karel IV byl taky trans a černoch.

5 0
možnosti
JK

Kromě britského bulváru zatím nikdo budoucího agenta 007 jako ženskou postavu nepotvrdil resp. vůbec nekomentoval. A jak píše pan Konáš, rozhodnou nakonec diváci.

0 0
možnosti
Foto

Vy považujete například Guardian za bulvár? Anebo IMDB?

0 0
možnosti
Foto

J73a35n 98Š85i44k

23. 7. 2019 8:12

Thor jako žena je historicky v původní předloze v komiksu, ale se vším ostatním souhlasím R^ Zvláště mě dostal 007, ale ono to plíživě logicky přišlo. M byla ve filmech taky žena, přitom v knihách to byl vždy muž. Zatím se všechno odehrává na bázi vymyšlených příběhů, kde je jednoduché řešení. Prostě ty slátaniny nečíst a nechodit na ně do kina. Mladší generace mají však jiné vnímání a jinou míru vkusu a tolerance. Oni do kina chodit budou a budou i takto žít. Svět se prostě změnil a zpátky se nevrátí. Jsem rád, že mám za sebou filmové éry, v kterých vládl Vinnettou, Old Shatterhand, Tři mušketýři, kapitán Nemo, Smrtonosná past, Komando a další, kde chlapi byli chlapi. Za těchto okolností mladé generaci tento svět milerád přenechám.

17 0
možnosti
Foto

Dobrý den pane Šiku. Umíte si představit, že by praotce Čecha hrál například Vietnamec? A může se to stát, pokud to nějaký trouba tak napíše do nějakého komiksu. Jde o to že některé věci jsou historicky či mytologicky dány. Kdysi Kaddafi prohlásil, že Ježíš byl černoch. Takže i zde se může stát, že dojde k nějakému vývoji a vznikne film takto zaměřený. Podobně jako ten Michael Jackson kdysi chtěl hrát Edgara Alana Poa. Báje, příběhy a mýty jsou historickým odkazem dávných generací a to co z toho dělá novodobá kultura je prostě otřesné. Podobně jako před léta na nové scéně ND hráli Hamleta pijícího Ragegast z plechovky s digitálkami na ruce.

Ano, já to mám podobně jako vy. Rád vzpomínám a vracím se například k filmům jako Dirty Harry nebo Death Wish kde dobro bylo dobro, a zlo vždy dostalo nakládačku. Dnes je to vše naopak a navíc k tomu se mění poselství, které nám naší předkové zanechali.

3 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy