Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J20a12k93u46b 50Š77o68l57c

24. 7. 2019 8:22

Je úplně jiná doba, nějaké paralely mezi migrací před 30-40 lety a dnes vůbec nelze najít.

1 0
možnosti
Foto

R^ - co víc dodat. Nemalá část mých příbuzných žije v emigraci (Evropa, Kanada) a z toho, co od nich vím, mohu prohlásit: je to tak, jak píšete.

5 1
možnosti
Foto

Také si nemyslím, že by alespoň někteří imigranti představovali nějaký přínos, ale pak jsme neměli ratifikovat příslušné mezinárodní smlouvy.

2 0
možnosti

J52a86k12u72b 15Š39o45l88c

24. 7. 2019 8:20

Smlouvy o migraci byly sepisovány v jiné době, jiných podmínkách. Je třeba je aktualizovat nebo vypovědět.

1 0
možnosti
ZH

Přiznám se, že vaše postoje nechápu. Sám připouštíte vlastní emigrantskou minulost. Ani naši emigranti nebyli všichni přínosem. Přesto vycházíte s tezí, že nějací naivkové podporují migraci z důvodu nějakého obohacení. Ale to je zcela okrajový názor pár nevýznamných jednotlivců. Klíčové je dodržování základních lidských práv, jimž ve velké většině neodporuje ani deportace emigranta do vlasti. Neodporuje lidským právům požadavek na schopnost uživit se, přijmout místní kulturu apod. Přece se nechcete připojit ke křiklounům, kteří chtějí migranty topit na moři, střílet na ně apod. V EU jsme například zcela zrušili trest smrti. Z této skutečnosti požadavek na právní chování i k nelegálním migrantům vyplývá. Nelze vydávat žádné migranty někam, kde jim hrozí trest smrti nebo nepřístojné násilí. O co vám jde? 8-o

1 8
možnosti
Foto

Ani jednomu,jedinému, co je k nám je vozí neziskové organizace trest smrti v jejich vlasti nehrozí. Zaplatí neziskovce za dopravení do Evropy, ta je vysadí před Itálií do gumových člunů. Oni věří, že Evropě se nemusí makat a jsou zde ženské, které dají každému.

13 1
možnosti
RK

Ptáte se správně, pane Braune. Jen naivní si dodnes myslí, že to tak nějak "samo".

0 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy