Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Označení "klauniáda" opravdu sedne, vymyslel jste ho skvělě R^, Naši politici a zákonodárci předvedli nekompetentnost a vyprázdněnost.

.

Jo a ta Schillerová nemá listárnu, nýbrž stránku na FB, kde je velmi aktivní. Tam najdete ony "dělníky z hutí a továren. No a Kolbenka se píše s velkým K (Českomoravská Kolben Daněk).

3 2
možnosti
Foto

Kolbenka se nemusí psát s velkým K na začátku, stejně jako třeba škodovka.

0 0
možnosti
Foto

Karma za obsah i doprovod, Slayer jsou srdcovka :)

2 0
možnosti
MB

Myslím si, že všichni mohou být spokojeni! Dopadlo to dobře. AB je bez viny, pro jistotu i jištěn Abolicí. Podobně pak MZ! Obětoval se, co koná - dobře koná. Byl rovněž Abolizován! Je dobře, že nesmyslné procedury vůbec nenastaly. - Aby nějaké otazníky, spory šeřili ti odpovědní, soudci - V době pokroku, jsou zcela zbyteční! Rozhodl moudrý hlas lidu s peticí a zemědělec! Takto zvítězili všichni a udály se i zázraky. Prezident nám omládl. Jaký debakl, koho? Naopak, jednota se upevnila a vstříc zítřkům zářným ! I rozumu již není zapotřebí ! Tak to bude líp ... :-)

9 1
možnosti
JK

Faktem je, že Zeman na zákony i ústavu zvysoka kašle, stejně je jasné, že Babiš, pokud chce zůstat u moci, potřebuje Zemana a tak ho nepotopí.

Přesto mají tyhle předem prohrané parlamentní debaty smysl, ukazuje se, kam až dokáží někteří zajít v zájmu jednoho mocipána. Základem demokracie jsou osobní svobody a ústa k nezávislému právu, je to pravý opak od tvrzení, že právo je to co řekne vůdce, který to dělá, jak jinak, než v zájmu lidu své země. Srdceryvné (legendární babička z Orlických hor), nebo případně naštvané dopisy občanů mají potvrzovat vůdcovu neomylnost, z minulosti známe i nahrávky angažovaných občanů pouštěné v rozhlase (snad příště paní Schillerová, jen doufám, že nepůjde opět o výzvy k vraždám).

Po takových parlamentních konfrontacích, musí vyvstat otázka:

Jak hodně lze pošlapat svobody a právo, aby mohl jeden mocipán vládnout?

P.S.: Babiš ani Zeman (a jejich poskoci) nemluví za většinu tohoto národa, jen se snaží aby to tak vypadalo.

11 2
možnosti

Je dobré si pamatovat, že Zemanovi, Babišovi, zemanovcům, babišovcům, okamurovcům, komunistům a sociálním demokratům totalitní, absolutistické vládnutí nevadí! !!

2 1
možnosti
AK

Liberálové a extrémní levicová hnutí se u nás dlouhodobě snaží navodit atmosféru, která by eventuálně vedla k další „revoluci“. Ty důvody, „proč“ protestují, oni průběžně mění, ale cíl je stále stejný. Nepokoje. Potřebují, aby je lidé zbavili Babiše, Zemana a všech, kteří mají jiný názor než oni.

Chtějí vládnout oni a jejich nadřízení z Bruselu, ale ve volbách se jim zvítězit nepodařilo. Nechápou, že odpor k další centralizaci politické moci mimo Českou republiku je právě to, co mnoho lidí motivovalo ke zvolení Miloše Zemana prezidentem. Pro jeho okázalé ignorování Bruselu mu odpustí i jeho negativní stránky a zbytečné provokace novinářů. Považují to za menší zlo.

No a zbavit se MZ ústavní cestou by bylo pro výše uvedené také způsob dosažení cíle. Pro senátora Lásku osobně je to současně způsob zviditelnění se a předvolební tah, aby v příštím roce dosáhl svého znovuzvolení.

4 2
možnosti
JK

Dobrovolní vazalové neschopní vlastních rozhodnutí nesnáší liberalizmus, vyhrožují neexistující revolucí a chaosem, před kterým nás má zachránit jejich vůdce i za cenu porušování zákonů i ústavy. Jo a nejhorší jsou necenzurovaní novináři, však vůdce ví jak s nimi naložit, že.

40 let komunistické demagogie se na našem národu dost podepsalo.

3 1
možnosti
JP

Z vulgarity a sprostosti udělat vítězství, toť umění.:-) Když někoho urážíte a dáte mu facku, on vám to vrátí, tak to je hrozný sprosťák.:-)

2 4
možnosti
MP

Omluva mělo být +

0 0
možnosti
Foto

Vítejme v prezidentském systému. Zeman nesmírně posílil. A dokonce i omládl. Zamítnutí všech osmi bodů žaloby znamená legitimizaci počinů Zemana, počínaje instalací Rusnoka a konče odmítnutím jmenování Šmardy. Tyto akty od včerejšího dne nelze interpretovat jako akty, které byly učiněny v rozporu s ústavou. To zamítnutí žaloby má takovou pokoutní sílu jako změna ústavy samotné. Konec kancléřského systému.

1 3
možnosti
PK

...no tak to je prima, konečně blíže k Americe...;-D

4 1
možnosti
SB

Je to vítězství zdravého rozumu a debakl novodobé formy marxismu.

5 9
možnosti
Foto

Je to debakl slušnosti. Sprostota a lež opět zvítězila nad slušností a pravdou. Vladimír Vysockij měl pravdu. Vám karma.

10 5
možnosti
PK

Tak z formálního hlediska....diskuse proběhla demokraticky a obě strany vyjádřily svůj názor. Hlasování ukázalo jaký je názor na výkon prezidentské fce MZ, díky rozložení hlasů v parlamentu. Tak to funguje v demozemi. Já jsem diskusi sledoval jen chvíli a viděl jsem oboustranné vystoupení některých politiků. Nic neobvyklého na jedné straně entuziasmus zlikvidovat MZ, na druhé straně znechucení způsobem diskuse. Každý trochu sečtělý člověk si mohl předem spočítat, jak tato iniciativa dopadne a tak z tohoto pohledu to bylo plýtvání časem našich volených zaměstnanců. Smiřte se s tím, že MZ svůj mandát zřejmě dotahne do konce.

Politická kultura se zhroutila již v předchozích dobách a MZ je jen jejím vyústěním a možná zhoršením. No a na druhou stranu ani v největší demokracii světa, ve státech, kde jsem pobýval, není řada lidí spokojena s jejím prezidentem.

Před časem jsem četl článek známého amerického ekonoma Paula Krugmana s nadpisem“ Jak umírá americká demokracie“ moc zajímavý čtení a no a přesto mě neděsi představa skonu demo v této zemi a ani připravovaný impeachment proti DT, který zřejmě dopadne stejně jako zde.

5 1
možnosti

Senátorům šlo o definování pravomocí prezidenta.

Babišovci, zemanovci, okamurovci, komunisti a sociální demokraté se rozhodli místo Ústavního soudu, že absolutistické vládnutí Miloši Zemanovi budou tolerovat bez ohledu na porušování či neporušování Ústavy.

Rozhodla Zemanova většina mocensky bez demokratického zvažování hlasů! Tak nás to naučil kdysi Václav Klaus! Zvažovat obsahy diskusí neumíme!

0 1
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy